IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• so guys it was nice with you. i am out of the forum.

you can hire me if you want hahah (pm)

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Къде според теб е най-добре да се търгува Гленкор?
      ?

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
        everyone is entitled to his opinion. so make your bets. market decides

as per last week:

i am long USD/JPY, USD/NZD, Itraxx Main, Short EM, Long Euro
        18.06

Коментар

• lol my apple 130 call is going up on vola surge lol

Коментар

• Дау джона много падна и той 16701.15

Коментар

• Разбрах те добре.
              Аз съм дългосрочно лонг.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                FSUGY better than Vale. Try Glencore once we enter technical correction
                Къде според теб е най-добре да се търгува Гленкор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                  Мерси Ники.
                  Удвоих Валето, открих позиция и във Фрапорт. Американската стомана не ме привлича.
                  FSUGY better than Vale. Try Glencore once we enter technical correction

Коментар

• lol

all short man

Коментар

• Мерси Ники.
                      Удвоих Валето, открих позиция и във Фрапорт. Американската стомана не ме привлича.

Коментар

• reminder EM

Коментар

• Daimler, X, FCX, Vale keep going on

Коментар

• Утре мисля да махам защитите на дългите даксове и да заплувам в дълбокото
                            Най-вероятно единствените ми защити ще са опции в евро/долар, но какви точно ще решавам утре

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              DAX е 20% надоле (никога не ) - това не е ли вече мечи пазар ?
                              Не ми се вярва, за мен на тия нива швабата си е добра buying opportunity.
                              DBGR гледам вече е на 1% под цената ми от началото на годината.

Забелязвам че тютюнджиите ми и медицинските ми рейтове се държат много прилично при тия спихове напоследък....засега де. Кеф му е на човек с такива дивидентни хартии.
                              Биотехите взеха се пoизлагат обаче....ма няма лошо...кеш има бол, вкл. и за някоя опцийка по ниското..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Айдаа, гмурнахме се под ма 200.
                                2050, само 200 точки още останаха...

А междувременно дори извън брика една сюрия ЕМ ме изкушават и ги следя изблизо, при това повечето с доста приличен растеж.
                                Ма все се надявам за вход едно поне 10-20% по доле..

Турция, Полша, Корея, Виетнам, Малайзия, Индонезия, Египет, Перу, Чили...
                                DAX е 20% надоле (никога не ) - това не е ли вече мечи пазар ?
                                Сигурен съм, че вдигането на лихвите от ФЕД няма да срути пазарите, но ще ги натисне поне за месец-два след първата обява Те тогава е момента ... след това масовката ще разбере, че нещата не са толкова ужасни ... Но преди това по Блумбърг ще им наприказват едни лоши неща а междувременно ще изтърват 10-15% от новия тренд - докато се убедят , че го има.
                                Класика в жанра
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X