Ако това го каже Бай Дън, ще стане чудно! А от бай Мутафчийски файда голяма няма...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
GME беше сетъп, който се случва веднъж в живота. Няма нищо общо с това че форума се събрал и купува акцията щото е много шортната.
Наредила съм се с последните си 100 парчета на $1000 пък квото стане
===
GME ще слезе рязко на старта. Последен шанс за пълна промяна: мухльовци -> лъвовеLast edited by terziеv; 27.01.2021, 13:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Има още МНОГО нагоре да ходи. Най-голямата опасност за дългите е нечестна игра от корумпираните регулатори. Например да свалят GME от борсата или нещо такова. Нищо няма да ме учуди, но не ми дреме. Ще държа напук вече. Мисля че го написах и преди - GME е борсовият Тръмп. Т.е. разкри машинациите и ще принуди "умните" да вдигнат завесата и съвсем открито да престанат с преструвките за свободен пазар, равен достъп и прочие.
Да ти имам самочувствието. Изпусна шанса на живота си, ама купилите, дето станаха милионери били "ламерчета". Очевидно не можеш да схванеш, GME НЕ Е БАЛОН и няма нищо общо с късмет/хазарт. Къде къде по-рационална и нискорискова търговия от Eпъл например. Уникалното е, че има и други като теб - в непрестанен конфликт с реалността.
===
Обяснявам - когато някой купи GME, идеята НЕ Е да продаде по-скъпо на някой глупак, който е прочел, че компанията е вървежна и се изкарват пари. Идеята е да се продаде на късите, които ТРЯБВА да покрият, ако цената се задържи висока малко по-дълго. Интересно ми е какво ще стане, ако не само фондовете, но и някой брокер фалира и не успее да покрие късата позиция.
... а самата къса позиция е такава, защото фондовете са продавали незаконно несъществуващи акции. Нещо, което на никой простосмъртен борсаджия не е позволено.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
До кога мислиш, че ще продължи шоуто?
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
По същата логика и повярвали си ламерчета купуват.
[ATTACH=CONFIG]n3707284[/ATTACH]
Не е анализ,а първото което се набива на очи,и за мен това е чиста спекула.Подробните анализи оставям на профи като теб.
Да ти имам самочувствието. Изпусна шанса на живота си, ама купилите, дето станаха милионери били "ламерчета". Очевидно не можеш да схванеш, GME НЕ Е БАЛОН и няма нищо общо с късмет/хазарт. Къде къде по-рационална и нискорискова търговия от Eпъл например. Уникалното е, че има и други като теб - в непрестанен конфликт с реалността.
===
Обяснявам - когато някой купи GME, идеята НЕ Е да продаде по-скъпо на някой глупак, който е прочел, че компанията е вървежна и се изкарват пари. Идеята е да се продаде на късите, които ТРЯБВА да покрият, ако цената се задържи висока малко по-дълго. Интересно ми е какво ще стане, ако не само фондовете, но и някой брокер фалира и не успее да покрие късата позиция.
... а самата къса позиция е такава, защото фондовете са продавали незаконно несъществуващи акции. Нещо, което на никой простосмъртен борсаджия не е позволено.Last edited by terziеv; 27.01.2021, 12:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
GME беше сетъп, който се случва веднъж в живота. Няма нищо общо с това че форума се събрал и купува акцията щото е много шортната.
Наредила съм се с последните си 95 парчета на $1000 пък квото стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Правилният въпрос е дали ще има още такива шоута . Един път отработена схемата ще проработи и на други места. Следва избиване на зъбите на късаците и при други инструменти , както и помпане на акции без особен и противоричив фундамент . Крипто пазара също отново ще почне да помпи.
СЛЕД Тесла , ГМЕ и Биткойн ще има и други.
Както писах ROARING 2021.
Наредила съм се с последните си 100 парчета на $1000 пък квото стане
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
До кога мислиш, че ще продължи шоуто?
Правилният въпрос е дали ще има още такива шоу програми . Един път отработена схемата ще проработи и на други места. Следва избиване на зъбите на късаците и при други инструменти , както и помпане на акции без особен и противоричив фундамент . Крипто пазара също отново ще почне да помпи.
СЛЕД Тесла , ГМЕ и Биткойн ще има и други.
Както писах ROARING 2021.
Last edited by Todor Sabev; 27.01.2021, 12:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лол. Задълбочен анализ"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
По същата логика и повярвали си ламерчета купуват.
[ATTACH=CONFIG]n3707284[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Само кажи и сривам акцията
Напротив - точно щото не са си научили уроците по финанси и се пробват да шортят там дето няма да мине. Проста работа ама не е за прости хора. Хем се кефя на Wallstreetbets, хем сърце ми се къса за шортерите. Разпориха ги. Дали няма и самоубийства да има. Щото не само шитрон шорти ами и разни повярвали си ламерчета.
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУникалното (поне за мен) днес е, че сума народ опита да СКЪСИ GME. Какви са тези хора, ве! Колко трябва да си се назобал с финансови учебници, за да може напълно да си изключиш мозъка??!! Къде са учили тези, в университета на Ед?
Май се движим в геометрична прогресия... утре 500!
...
Акцията не се продаде, защото по навик пуснах нормална поръчка и чух оня педал да разправя "order cancelled". Става ли да се смени гласа?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеУникалното (поне за мен) днес е, че сума народ опита да СКЪСИ GME. Какви са тези хора, ве! Колко трябва да си се назобал с финансови учебници, за да може напълно да си изключиш мозъка??!! Къде са учили тези, в университета на Ед?
Май се движим в геометрична прогресия... утре 500!
Напротив - точно щото не са си научили уроците по финанси и се пробват да шортят там дето няма да мине. Проста работа ама не е за прости хора. Хем се кефя на Wallstreetbets, хем сърце ми се къса за шортерите. Разпориха ги. Дали няма и самоубийства да има. Щото не само шитрон шорти ами и разни повярвали си ламерчета.
Коментар
Коментар