If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Китай е първа икономика в света изчислено по ППП. Единственият начин да се стабилизират те самите е като изтеглят някой друг трилион долара от резервите си в САЩ. Но това пък ще потопи САЩ!... И света!
Китай е първа икономика в света изчислено по ППП. Единственият начин да се стабилизират те самите е като изтеглят някой друг трилион долара от резервите си в САЩ. Но това пък ще потопи САЩ!... И света!
ми да го напраат ве кво толкова, ше потъне тука запада и черта няма само с нас да се занимават я
Има нещо гнило в Китай. Макар и с огромни резерви по абсолютна стойност, те няма да бъдат достатъчни да стабилизират един срив на плановата икономика там. (Засега втората в Света)
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
MERKEL SAYS SURE CHINA WILL DO EVERYTHING IT CAN TO STABILISE THE SITUATION THERE
Има нещо гнило в Китай. Макар и с огромни резерви по абсолютна стойност, те няма да бъдат достатъчни да стабилизират един срив на плановата икономика там. (Засега втората в Света)
Дали ще са дълговете на провинциите или нещо друго, но нещо голямо и миризливо се пече там и скоро ще се види.
Ние с вас не го знаем, но усещаме полъха му.
Рано е да се влизат дълги засега. Рискът е огромен.
Успех!
Миризма на гнило се долавя от някъде почти постоянно, на мен например тесните рейнджове в първото полугодие ми бяха изключително странни при волатилността, която имаше на всики останали пазари, доларът растеше като побъркан, а пазара не падаше... Така или иначе все още нямам опит, на истинските пазари съм само от 2 години, хубавото е, че се разминавам без наистина сериозни грешки засега. Знам обаче, че рискови премии се събират от поемане на риск, така че си отигравам вижданията и нямам проблем бързо да ги променям, а поне риск мениджмънта ми мисля, че донякъде е на ниво.
Успех и на теб.
Коментар