IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    ми ей го не го ли виде на 1.17 е парирал
    Кат гледам и до 1.2 ще парира, бах ги у абсурдните валути

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      ми да го напраат ве кво толкова
      Ами да го направят ама може да гръмне още някое друго пристанище!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Ще вземат от Русия бе, от руските долари

Ко стана с паритета на евро/долар?
        ми ей го не го ли виде на 1.17 е парирал

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Китай е първа икономика в света изчислено по ППП. Единственият начин да се стабилизират те самите е като изтеглят някой друг трилион долара от резервите си в САЩ. Но това пък ще потопи САЩ!... И света!
          Ще вземат от Русия бе, от руските долари

Ко стана с паритета на евро/долар?

Коментар

Китай е първа икономика в света изчислено по ППП. Единственият начин да се стабилизират те самите е като изтеглят някой друг трилион долара от резервите си в САЩ. Но това пък ще потопи САЩ!... И света!
            ми да го напраат ве кво толкова, ше потъне тука запада и черта няма само с нас да се занимават я

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              И аз съм отново с къси
              Ти си отново с къси на дългите. Демек извън пазара... хаха
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Има нещо гнило в Китай. Макар и с огромни резерви по абсолютна стойност, те няма да бъдат достатъчни да стабилизират един срив на плановата икономика там. (Засега втората в Света)

Коментар

Стига си им пречил да купуват, че чакам вход.

Коментар

Пак ли бълбукнаха позициите?
                    Стига си им пречил да купуват, че чакам вход.

Коментар

И аз съм отново с къси

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        ФЕД все още купуват. Ще спрат да реинвестират парите от падежиращите когато вдигнат лихвите.

Коментар

MERKEL SAYS SURE CHINA WILL DO EVERYTHING IT CAN TO STABILISE THE SITUATION THERE

Има нещо гнило в Китай. Макар и с огромни резерви по абсолютна стойност, те няма да бъдат достатъчни да стабилизират един срив на плановата икономика там. (Засега втората в Света)

Дали ще са дълговете на провинциите или нещо друго, но нещо голямо и миризливо се пече там и скоро ще се види.

Ние с вас не го знаем, но усещаме полъха му.

Рано е да се влизат дълги засега. Рискът е огромен.

Успех!
                          Миризма на гнило се долавя от някъде почти постоянно, на мен например тесните рейнджове в първото полугодие ми бяха изключително странни при волатилността, която имаше на всики останали пазари, доларът растеше като побъркан, а пазара не падаше... Така или иначе все още нямам опит, на истинските пазари съм само от 2 години, хубавото е, че се разминавам без наистина сериозни грешки засега. Знам обаче, че рискови премии се събират от поемане на риск, така че си отигравам вижданията и нямам проблем бързо да ги променям, а поне риск мениджмънта ми мисля, че донякъде е на ниво.
                          Успех и на теб.

Коментар

• Take some profits for sweet dreams

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Към края на деня си понаправете малко скрийншотове на днешни графики
                              Този ден ще се изучава в учебниците по финансИИ
                              Мисля, че най-запомнящи се ще бъдат скрийншотовете на сметките......
                              Графиките ги вижда цял свят, сметките - единици.

Коментар

• Към края на деня си понаправете малко скрийншотове на днешни графики
                                Този ден ще се изучава в учебниците по финансИИ

Коментар

Working...
                                X