Първоначално изпратено от Thrace
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКакво смятате за IBM? Разработват квантови компютри и навлизат в AI. Ама пазара нещо ги недолюбва, дори дядото беше инвестирал в тях, ама ги разпродаде. P/E 18, div yield 3.5%,
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКупувайте Епъл.
IoS 18 ,ще е с AI ,познайте какво ще стане с акциите
приходите и печалбата стагнират. има по-интересни предложения на пазара. гледай PLTR например.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКакво мислите за INL US4581401001 ?
Предварително благодаря за коментарите. ;-)
Като цяло според мен интел е рискова акция. Лично аз бих чакал обявяването на голямо партньорство относно фабриките за производство и/или оптимистични новини относно идващите графични карти Battlemage за да скоча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеКакво смятате за IBM? Разработват квантови компютри и навлизат в AI. Ама пазара нещо ги недолюбва, дори дядото беше инвестирал в тях, ама ги разпродаде. P/E 18, div yield 3.5%,
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКаръков, чети Сорос. Че тия сайтове за Бюфет явно не вършат работа.
Няма как да не признаем, че Фейса се оказа акцията на годината. Много лоша преценка и от моя страна. Какво да кажа, още държа Гейпал.
Мета,Тесла и Нвидия ги избягвам .Гугъл ,Епъл,Майкрософт,и Амазон имат стабилен потенциал.Другите три са влакче на ужасите
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Въпроса е до кога...теха днес може да е 100% ъп и утре още толкоз надолу.Я виж 52 седмичната най ниска цена и най високата ,от разликата ще ти се изправи косата.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение19%!! МЕТА скъса синджира...
Коментар
-
Малко повече дълг. Добра реакция на отчета, вероятно ще пъплят нагоре ,но не са от бързите коне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеАз днес избягах GCT. Изведнъж ми стана много рисково... Стигат ми едни бързи 24-25 %.
С по-голяма тежест са ми ACHV, CLS, CMCSA, MOD, MPW, RIG. Около 20% кеш.
Коментар
-
Какво смятате за IBM? Разработват квантови компютри и навлизат в AI. Ама пазара нещо ги недолюбва, дори дядото беше инвестирал в тях, ама ги разпродаде. P/E 18, div yield 3.5%,Last edited by keizer; 03.02.2024, 17:05.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение19%!! МЕТА скъса синджира...
Кой би могъл да предположи...
На печелившите - ЧЕСТИТО !( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар