затварям колкото толкова
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСпоко бе, без паника, нема волуме или нюз за такава.
Ще върне още малко до сма 20 да си почине и пак нанагоре.
Виждал ли си му волатилността, нормално си е
Абе чудя се дали да не вляза шорт на олиото и натурал газ. Мисля бая се понадуха покрай тая люта зима там у хамериката. Олиото така или инак го очаквам поне до 85 да слезе, а и с шорт ще си хеджа донякъде дивидентните нефтеняци, че не са малко, 20% от парите...
А за олиото не знам. Търгувал съм един път, не ме кефи. Не го разбирам достатъчно. Ама да имаш къса позиция е може би не лоша идея. Спрямо нефтеняците ти ще е някакъв вид пазарно неутрална стратегия. Остава да избереш инструмента.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСпоко бе, без паника, нема волуме или нюз за такава.
Абе чудя се дали да не вляза шорт на олиото и натурал газ. Мисля бая се понадуха покрай тая люта зима там у хамериката. Олиото така или инак го очаквам поне до 85 да слезе, а и с шорт ще си хеджа донякъде дивидентните нефтеняци, че не са малко, 20% от парите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеПипчо, кво става с НетСол? То са пукна бре, неговата кожа!Ако не спре до 5, ще трябва да добавям(е).
Абе чудя се дали да не вляза шорт на олиото и натурал газ. Мисля бая се понадуха покрай тая люта зима там у хамериката. Олиото така или инак го очаквам поне до 85 да слезе, а и с шорт ще си хеджа донякъде дивидентните нефтеняци, че не са малко, 20% от парите...Last edited by pipbel; 22.01.2014, 19:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТака като гледам ще останем в този рейндж до срещата на ФЕД другата седмица.
СиП няма да се установи трайно на 1850.
Рейнджа е някъде 1830-1850.
ДАКС-а ще следва там рейнджа е 9680-9780.
Така че: Buy on the Dips, Sell on the Highs.
Дакс-а под 9700 спокойно може да го купувате и продавайте над 9750.
Другата седмица ще дискутираме възможните опции от срещата на ФЕД.
Коментар
-
Така като гледам ще останем в този рейндж до срещата на ФЕД другата седмица.
СиП няма да се установи трайно на 1850.
Рейнджа е някъде 1830-1850.
ДАКС-а ще следва там рейнджа е 9680-9780.
Така че: Buy on the Dips, Sell on the Highs.
Дакс-а под 9700 спокойно може да го купувате и продавайте над 9750.
Другата седмица ще дискутираме възможните опции от срещата на ФЕД.
Коментар
Коментар