If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам ... МААЕ сега като потупат иранците по рамото и олиото жмуцне до 24-25$ за барел ще има още кървища, поне още една седмица. Ако след това продължава това мазало значи ще ядем бахура през 2016 ...
Tц, аз предпочитам дабълите.
QID вече ми е на 23 плюс, BIS даже 1% повече, ама най кърти мивките BZQ с неговите 54% и умиргам от яд че ми е най малкото...
Обаче май на малки порции скоро ще почна да пълня и антитезите им QQQX, BIB, SSO
Добре че се отървах от QQQX още на 19$, бе ми най голяма позиция..
Ама от 5-те GILD опции и 1-та ябълка кървя лошо...
Ма нищо, ще си ги ролна за ян18, а като се повъзстановят тези за ян17 ще ги кеширам.
Проблемът е, че мишкуняците, като са купили акции от нещо, гледат "пазарът", което е малоумство. Ами аз като купих акции на Ford, гледам Ford... не ме интересува "пазарът", защото не съм инвестирал в "пазарът". Ако нозинството хора правеха същото, нямаше да гледаме тая гнусна сеч.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не четеш ли, че като цяло 2015 е най-лошата година след 2009, а се очертава 2016 да е по-лоша.
Не знам - ама ето - и Citigroup бие очакванията с печалба - най-най-голяма от Шеста година насам, а акцията пада с 12% само от началото на годината. Всички казват, че годината била лоша, ама не става ясно за кого.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар