Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПример:
Дисни пада с 4.79%, въпреки че Star Wars счупи всички рекорди за приход от филм на света.
в същото време Мидичката, дето би трябвало да се срине заради спадът на петролът, пада с 3.72%.
Това е от което най-ного ме е било страх и на пазарите и по принцип - от ИДИОТИЯТА. Право казват хората, че глупакът е по-опасен и от злодеят, защото никой не може да му хване спатиите какво ще прави - понеже и той самият не знае.
Коментар
-
Дисни пада с 4.79%, въпреки че Star Wars счупи всички рекорди за приход от филм на света.
в същото време Мидичката, дето би трябвало да се срине заради спадът на петролът, пада с 3.72%.
Това е от което най-ного ме е било страх и на пазарите и по принцип - от ИДИОТИЯТА. Право казват хората, че глупакът е по-опасен и от злодеят, защото никой не може да му хване спатиите какво ще прави - понеже и той самият не знае.
Иначе с филмовото студио на Дисни няма проблем, но то носи само 15% от продажбите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДисни го даунгрейдваха. Иначе не съм доволен от звездните войни. Бях на частна прожекция оня ден. Демек в киното бяхме само аз и приятел. Набутахме яко Арена запад. Не ми хареса. Не са се постарали....
Иначе току-що най-после прочетох ужасяващата новина, че продажбите на дребно в САЩ са се свили с ужасяващите 0.1%. Ако съдим по спадът на Дау с 2000 пункта от началото на годината, това е световна катастрофа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе бери грижа... Прати ми кредитната си карта. Аз сам ще се захраня
Хитрец.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМии, щом така си решил....
Прати ми сметката, за да ти я захраня.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМне. Газ си купих за мен. За теб купих нефт и вече изгубих 1000 та ти долара
Прати ми сметката, за да ти я захраня.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение+1
Абсолютно изчерпани простотии.....
Наивник, ти купи ли ми газ за 1000 долара, както те помолих преди 2 дни..?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДисни го даунгрейдваха. Иначе не съм доволен от звездните войни. Бях на частна прожекция оня ден. Демек в киното бяхме само аз и приятел. Набутахме яко Арена запад. Не ми хареса. Не са се постарали....
Абсолютно изчерпани простотии.....
Наивник, ти купи ли ми газ за 1000 долара, както те помолих преди 2 дни..?
Коментар
-
Коментар
-
Пример:
Това е от което най-ного ме е било страх и на пазарите и по принцип - от ИДИОТИЯТА. Право казват хората, че глупакът е по-опасен и от злодеят, защото никой не може да му хване спатиите какво ще прави - понеже и той самият не знае.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
мерси Имп
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОще малко ще си ги теглиш на късмет от някоя шапка.
Погледни Форд, Алианц или ХъСъБъЦъ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЗдравейте гледам някой от тези компании да ми кажете още някой дивидентни да разгледам ..... мисля да започвам да купувам по малко от другата седмица
VZ, KO, XOM, CVX, CAT, IBM, JPM, WFC, T
Погледни Форд, Алианц или ХъСъБъЦъ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеСитигруп защо пада така?
Компанията отчита рекордна печалба за 10 години назад и бие всички очаквания, цената пада с почти 7% ?!?!? Поредното доказателство за тезата ми, че търговията се диктува от малоумници, които гледат "пазара", а не акциите, в които са инвестирали.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар