Моля, пишете на Кирилица!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеМи той още по peg-нат от юана, почти не мърда. Трябва ти мега левъридж там. На мен такива игри не ми харесват. По-лесен път към фалит от този няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеHonk kong dollar
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПродавай я тогава и премиите в путове на долара
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеVolatility is very expensive. So some buy 5y CDS on China. The interest differential is really nasty...
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеА ок, така може.
Що да струва много скъпо да се шорти юана? Лихвената разлика ли? Те и там са тръгнали към 0. Няма къде да ходят. Или могат да ги задържат, ама от девалюацията няма да избягат. Само да забавят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеDay trade, ATM option, few cents ( big volume) out. The steel market is fundamentally shit. I did not understand how a stock can move 6~7% up on china speculation. I do 2% and out (12-15% option)
Що да струва много скъпо да се шорти юана? Лихвената разлика ли? Те и там са тръгнали към 0. Няма къде да ходят. Или могат да ги задържат, ама от девалюацията няма да избягат. Само да забавят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНики, тоз кокал не е ли оглозган вече? От 45 на 7 за по-малко от 18 месеца, партито дали не е свършило? Краварите нямат ли мита за китайските железа. Доколкото знам си има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort X at 8.34
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТези брилянтни политически анализи ще е по-подходящо да красят темата за политика
Ъхъ, импа ясен, ма нещо и макса се отпуска напоследък на тая тема просторно.
По добре в политика да ходят се драчат с Равния там...
По всичко личи че днес ще се затвърдим над ма100 като че ли, ма200 не е далеко също , там някъде мисля ще е разумно да си увелича късите към по голям %.
Нищо че имам доста кеш.
Все ми се струва че четвъртата атака на 180 ще е победоносна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМечтаят, ама няма.
А съвсем нормално е Доналдът като измисля книги, да иска и да печели от - он да не е балък?
Коментар
Коментар