IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Кой купува тоя проклет Майкрософт, кой! Кой му вдига цената. Тия хора за вируса и Апокалипсиса не са ли чували?
    Мен питаш ли, нвидиа я надуха още повече...а аз чакам като...доле на 30% пулбак за добавката.
    Ма споко, има време, още сме на първото ченгелче само на W то, евентуалното.

Ако ти е притеснено гледай дедо Бъфю. Хич не му дреме за вируса
    То и ти/аз да сме на неговото ЕГН надали ще ни пука...

По принцип да, но аз не съм като нормалните хора и вместо дългите хеджирам късите
    Тенкс, да се успокоя малко че съм нормален...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Искам Ви всички в понеделник да туитвате. Ще Ви отвея с моето пиле. Това не е птичи грип синият красавец е имунизиран. Нека призидента Тръмп Бди над нас.
      Кой е твоят туитър акаунт да те последвам?

Коментар

• Искам Ви всички в понеделник да туитвате. Ще Ви отвея с моето пиле. Това не е птичи грип синият красавец е имунизиран. Нека призидента Тръмп Бди над нас. Най накрая Дорси ще бъде отстранен да гние в Африка наказан за злодеянията които направи.
        Last edited by Muller; 29.02.2020, 12:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Ясно, така по има смисъл. Иначе реално залагаш че събота и неделя няма да има избухване от нови болни в САЩ. Което си е божа работа, е или работа на доставчиците на тестове
          Сега защо ме ядосваш че си продадох опциите на подобието на кола, дано няма нови случаи, те тестове затова нямат за да няма нови случаи. Ето и на човека отдолу ще излезе аритметиката с Майкрософтуера, ще затвори на червено както прогнозирах, а за случая може да почерпи с бутилка черно джони дизефктант за белодробна.... бактерия.Понеделник не знам как ще е пазара обаче. За мен и трябвало да последва корекция нагоре бичи капан, след което да си поеме отново надолу през седмицата. Божа работа. И въпрос на компютърен алгоритъм на ботовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

По принцип да, но аз не съм като нормалните хора и вместо дългите хеджирам късите
            Ясно, така по има смисъл. Иначе реално залагаш че събота и неделя няма да има избухване от нови болни в САЩ. Което си е божа работа, е или работа на доставчиците на тестове

Коментар

• Кой купува тоя проклет Майкрософт, кой! Кой му вдига цената. Тия хора за вируса и Апокалипсиса не са ли чували?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Това е лесен начин да си добавиш силни емоции

Коментар

Вчера точно при затварянето влезнах с малко в SVXY, ще добавям на всеки 10-15% надолу
                  Това е лесен начин да си добавиш силни емоции

Коментар

• Ако ти е притеснено гледай дедо Бъфю. Хич не му дреме за вируса

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Дедо Бъфю сигурно потрива ръчички вече...цената на кеша скочи относително близо 15% само за седмица.

ТDOC за мене, пък нека пада още...пак. Възстанових и частта от лоста селнат преди 2 седмици.

Коментар

Вчера точно при затварянето влезнах с малко в SVXY, ще добавям на всеки 10-15% надолу
                      Дали да не взема и аз . Ама никога не съм го играл това...

Коментар

• Дедо Бъфю сигурно потрива ръчички вече...цената на кеша скочи относително близо 15% само за седмица.

ТDOC за мене, пък нека пада още...пак. Възстанових и частта от лоста селнат преди 2 седмици.

Коментар

Че ще спадне. Викса.

Коментар

Кое?

Майкрософт +3.3%
                            Теслата. Какво му су ядосваш на очилатия до края на сесията ще го вкарат пак на червено. Май избързах с продажбите ама минало вече.

Коментар

• Че ще спадне. Викса.

Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ммда, интересно. То не е имало такъв рязък спад въобще. Очаквам VIXa и още да се качи. Но какво следва от това?

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                                VIX-ът скочи в небесата. Не е имал такива стойности от 2008-2009.
                                ммда, интересно. То не е имало такъв рязък спад въобще. Очаквам VIXa и още да се качи. Но какво следва от това?

Коментар

Working...
                                X