САЩ процъфтява-за януари дефицита е 63 милиарда долара,да е жива и здрава баба Йелан да върти печатарката че инак е зле....................................
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Аз не смятам
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБравос, ма не се възгордявай, в тоя форум повечето са така...
Има дори един де се врича че за 15-20г на бфб и кьорав лев не е губил.
Та всякакви световни гурута - ряпа да ручат...
И поради тачи причина нямам проблем да съм горд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСлед късите декември, загубите от петрола и много малките дълги сега...мога спокойно да почивам цяла година без нищо да правя и съм по добър от 85 % от хедж фондовете по света.
Има дори един де се врича че за 15-20г на бфб и кьорав лев не е губил.
Та всякакви световни гурута - ряпа да ручат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение180 чист профит до сега от както влязох отново в този форум.
Сега чакам в банките и биотехнологиите ръст около 10-12 % - тогава ще е време за продаване.
Всичко ми е на печалба...нито една позиция на загуба
Коментар
-
No
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеThe best. Can I hire you
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСлед късите декември, загубите от петрола и много малките дълги сега...мога спокойно да почивам цяла година без нищо да правя и съм по добър от 85 % от хедж фондовете по света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеI am in Amsterdam ( no shit) and with my phone. So good trading or Cyrillic ?
Ok! Good luck!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеGood trading overrides кирилица
Всеки случай така по бива от маймуницата му по 1 време.
Амстердамката по добре да се концентрира в/у диваците в политиката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеI am in Amsterdam ( no shit) and with my phone. So good trading or Cyrillic ?
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Amsterdamm Разгледай мнениеМоля, пишете на Кирилица!!!
Коментар
Коментар