Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИмам дълги за близо 20 %...и няма да отворя други дълги...ще отворя КЪСИ.....когато му дойде времето.
При всички положения когато ти отвориш още дълги аз ще съм на къси....
Каквото кажеш ти....трябва да се прави обратното и успиваемостта ще е 90 %
Пък късите не са толкова лесни за отиграване. Сега пазара е в рейндж ама нищо чудно когато ги отвориш да влезе в тренд нагоре и загубите да са доста потресаващи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕдва ли ако беше казал на някой преди 2 месеца да си купи злато щеше да ти се разсърди ама ако те беше послушал да го шорти щеше да ти тегли една...
Коментар
-
Имам дълги
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ за колко си отворил дълги - за 5 -10% мисля че нещо подобно беше казал - и кога ще ги отвориш дългите за другите 90% - на по-скъпо Както по надолу писах при всяка сделка също толкова важна е и следващата сделка. Към момента по никакъв начин не можеш да докажеш че си постъпил умно, просто защото не си направил следващата сделка.
При всички положения когато ти отвориш още дълги аз ще съм на къси....
Каквото кажеш ти....трябва да се прави обратното и успиваемостта ще е 90 %
Коментар
-
Ама това го казваш сега нали?
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз вече съм го казвал не веднъж - аз не се опитвам да познавам на къде ще върви пазара. Не виждам причина да се опитвам да правя невъзможни неща. Това което се опитвам да познавам е на къде хората си мислят, че ще върви пазара. И като видя огромно количество панирани инвеститори, и то без нищо от което да се панират в реалната икономика, ми е напълно ясно, че тези са балъци, от които аз мога да спечеля. същото и с екзалтираните.
Ами говореше колко зле може да стане положението....аматьор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеФилософията ти ...със сигурност не ти е най добрата страна.
Влязох тук...при СП 181 - казах че съм закрил късите...и отворил дълги.
Сега ти казвам че ще продавам от 202 до 206...и ако променя мнението си ще го кажа и точно в тоя момент ми говориш за грешни сделки....явно само ме ядосваш....ако въобше може някой да ме ядоса...
Коментар
-
Аз ли съм казал да го шорти някой злалто?
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕдва ли ако беше казал на някой преди 2 месеца да си купи злато щеше да ти се разсърди ама ако те беше послушал да го шорти щеше да ти тегли една...
Аз за златото дума не съм казвал бе пич...аз златото не виждам причина да го търгувам дори и в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТи Равен си...като оня метеоролог...дето казвал
" Днес времето беше дъждовно....какво ще бъде времето утре...ще разберем вдругиден"
Коментар
-
Философията ти
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениети си знаеш Аз няма как да ти знам сделките.
Проблемът с познаването е че ако познаеш кога да продаваш трябва да познаеш и кога да купуваш. Също както и обратното. Всяка една сделка вдига летвата за точност на прогнозите. И колкото повече търгуваш толкова повече грешни сделки ще имаш - това е просто неизбежно. А колкото повече грешни сделки имаш толкова повече ще изоставаш от пазара. Това си е чиста математика.
Влязох тук...при СП 181 - казах че съм закрил късите...и отворил дълги.
Сега ти казвам че ще продавам от 202 до 206...и ако променя мнението си ще го кажа и точно в тоя момент ми говориш за грешни сделки....явно само ме ядосваш....ако въобше може някой да ме ядоса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз ли купувам скъпо и продавам евтино?
Но като ти гледам мисленето най-вероятно това правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз да не съм ти - никога не съм казал да се купува злато
Коментар
-
Ти Равен си...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениети си знаеш Аз няма как да ти знам сделките.
Проблемът с познаването е че ако познаеш кога да продаваш трябва да познаеш и кога да купуваш. Също както и обратното. Всяка една сделка вдига летвата за точност на прогнозите. И колкото повече търгуваш толкова повече грешни сделки ще имаш - това е просто неизбежно. А колкото повече грешни сделки имаш толкова повече ще изоставаш от пазара. Това си е чиста математика.
" Днес времето беше дъждовно....какво ще бъде времето утре...ще разберем вдругиден"
Коментар
-
Аз ли купувам скъпо
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеголяма работа
Сега се получи някакъв шаш на пазара - предполагам че доста хора мислят като теб влезли са на пазарите последните години виждали са само бичи тренд без корекции и сега са в шаш и паника че идва нова голяма криза
И бъркат - ето ги последните месеци продават на безумни пари. Предполагам че някой от тях са си загубили всичките печалби от последните години. И ще продължават да бъдат панирани. Чак до като пазара скочи доста. И тогава ще влезат - пък аз тогава ще намаля.
Не се ли усещаш че начинът по който търгуваш е брутално извратен. Да купуваш скъпо и да продаваш евтино е точно обратното на това, което всеки таксиметров шофьор дори знае че трябва да прави.
А те нещата не са евтини само защото някой добър самарянин ги продава евтино. Евтини са защото добрия самарянин е с кафяви гащи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеОбаче познавам. Познавам ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТочно така...съветвай го глупости....БЕШЕ евтино. Тъкмо като почнеш да купуваш и "видиш тренда" ще те треснат пак.
Сега се получи някакъв шаш на пазара - предполагам че доста хора мислят като теб влезли са на пазарите последните години виждали са само бичи тренд без корекции и сега са в шаш и паника че идва нова голяма криза
И бъркат - ето ги последните месеци продават на безумни пари. Предполагам че някой от тях са си загубили всичките печалби от последните години. И ще продължават да бъдат панирани. Чак до като пазара скочи доста. И тогава ще влезат - пък аз тогава ще намаля.
Не се ли усещаш че начинът по който търгуваш е брутално извратен. Да купуваш скъпо и да продаваш евтино е точно обратното на това, което всеки таксиметров шофьор дори знае че трябва да прави.
А те нещата не са евтини само защото някой добър самарянин ги продава евтино. Евтини са защото добрия самарянин е с кафяви гащи.
Коментар
Коментар