IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Абе ти и Волата сте ми много странни. Сакън някой да не каже нещо хубаво за мен?!

П.П. Забравих емотикона
    https://www.youtube.com/watch?v=8k6S...EJYnrc&index=1

Коментар

• Аз за индексите говорех

Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
      Long call sviloza
      Аз за индексите говорех, много ми са скъпи оциите на мен.

Предпочитам с парите си да бъда директно на индексите къс в момента..и без това не ги ползвам всичките

Коментар

• При това напрежение

При това напрежение

Ако падне под 204.5 ще настане малък армагедон и ще спре под 200

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Никой не ще да търгува колове на индексите за септември

А за путовете търсенето е огромно))
          Long call sviloza

Коментар

• Никой не ще да търгува колове на индексите за септември

Никой не ще да търгува колове на индексите за септември

А за путовете търсенето е огромно))

Коментар

• Не търсете логика

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Аз съм скъсил с доста от акаунта, но донякъде съм съгласен с теб:
              Може би ще изчакат потвърждение от стенограмата утре, за да селват по-сериозно, но всяко вдигане сега, ако изобщо се появи, е по-скоро нов вход за скъсяване.

П.П. Малко ме притеснява падането на евро/долар, което налива вода в твоя полза.
              Не търсете логика, и не действайте според логиката.

Независимо че може това което мислите да е логично и да сте прави то може да стане само заради късмета ви.

запомнете го това от мен.

Коментар

• TWTR JUN 16 12 Put
                QQQ MAY 16 106 Put

Коментар

• Най силния съпорт

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Според мен тук някъде е съпорта.
                  Има и вероятност за още малко надолу иначе вероятност за много надолу сега е малка спред мен.
                  СП обикновенно прави спадове от 1% ако спада стане 2% това вече е сигнал за по сериозна корекция.
                  Ако паднем днес 2% до края на сесията ще ударя стопа.
                  Най силния съпорт е точно на 204.47

Оня ден обема като падна с 1 % беше около средния, като се вдигна на следващия с 1 % беше на половината от средния, днес е най е 15 % над средния...като падна

Така че тази работа не вещае много добро за биците

Коментар

• Последните 3 часа

Последните 3 часа пазара не помни такъв обем от близките месеци

Коментар

• Амазон можеше да си го оставиш още малко

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      closed @ 700

онзи ден ми доставиха един съп от амазона..... с този шорт излезе безплатен за + още един пара..

след OPEX ще мисля пак за шорт
                      Амазон можеше да си го оставиш още малко

Коментар

• Честно даже не гледам на кой отговарям...

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Абе ти и Волата сте ми много странни. Сакън някой да не каже нещо хубаво за мен?!

П.П. Забравих емотикона
                        Честно даже не гледам на кой отговарям...нищо лично.

Умни момчета сте повечето сигурно но това в случая няма значение защото колкото и да сте умни всичко е много по силно от вас. А вие без да искате, сте на друга планета.

Не че аз не съм на същата..ама поне знам че съм на друга))

Коментар

• Нещата започват да стават сериозни и без да ги хеджираме прекалено.....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Аз съм скъсил с доста от акаунта, но донякъде съм съгласен с теб:
                            Може би ще изчакат потвърждение от стенограмата утре, за да селват по-сериозно, но всяко вдигане сега, ако изобщо се появи, е по-скоро нов вход за скъсяване.

П.П. Малко ме притеснява падането на евро/долар, което налива вода в твоя полза.
                            Съгласен аз тия движения ги отигравам за спорта и да тренирам технически трейдинг.
                            Иначе и аз съм къс и ако някоя къса изостане ще е държа за корекцията но според мен има още 1-2 месеца до тогава.

Коментар

• машинките го оставиха, но не мисля, че няма да се обадят до петъка (3-тия петък от месеца много опции) може да не го изкарат на зелено, но най-малкото ще се опитат да го задържат в някакъв рейндж + да натиснат волатилността

визирам машинките с гръб ФЕДът
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Ей това као знаех кога ще е....
                                Аз имам долу-горе идея кога може да е.

Коментар

Working...
                                X