Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Аз за индексите говорех
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеLong call sviloza
Предпочитам с парите си да бъда директно на индексите къс в момента..и без това не ги ползвам всичките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНикой не ще да търгува колове на индексите за септември
А за путовете търсенето е огромно))
Коментар
-
Не търсете логика
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз съм скъсил с доста от акаунта, но донякъде съм съгласен с теб:
Може би ще изчакат потвърждение от стенограмата утре, за да селват по-сериозно, но всяко вдигане сега, ако изобщо се появи, е по-скоро нов вход за скъсяване.
П.П. Малко ме притеснява падането на евро/долар, което налива вода в твоя полза.
Независимо че може това което мислите да е логично и да сте прави то може да стане само заради късмета ви.
запомнете го това от мен.
Коментар
-
Най силния съпорт
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСпоред мен тук някъде е съпорта.
Има и вероятност за още малко надолу иначе вероятност за много надолу сега е малка спред мен.
СП обикновенно прави спадове от 1% ако спада стане 2% това вече е сигнал за по сериозна корекция.
Ако паднем днес 2% до края на сесията ще ударя стопа.
Оня ден обема като падна с 1 % беше около средния, като се вдигна на следващия с 1 % беше на половината от средния, днес е най е 15 % над средния...като падна
Така че тази работа не вещае много добро за биците
Коментар
-
Амазон можеше да си го оставиш още малко
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеclosed @ 700
онзи ден ми доставиха един съп от амазона..... с този шорт излезе безплатен за + още един пара..
след OPEX ще мисля пак за шорт
Коментар
-
Честно даже не гледам на кой отговарям...
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе ти и Волата сте ми много странни. Сакън някой да не каже нещо хубаво за мен?!
П.П. Забравих емотикона
Умни момчета сте повечето сигурно но това в случая няма значение защото колкото и да сте умни всичко е много по силно от вас. А вие без да искате, сте на друга планета.
Не че аз не съм на същата..ама поне знам че съм на друга))
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз съм скъсил с доста от акаунта, но донякъде съм съгласен с теб:
Може би ще изчакат потвърждение от стенограмата утре, за да селват по-сериозно, но всяко вдигане сега, ако изобщо се появи, е по-скоро нов вход за скъсяване.
П.П. Малко ме притеснява падането на евро/долар, което налива вода в твоя полза.
Иначе и аз съм къс и ако някоя къса изостане ще е държа за корекцията но според мен има още 1-2 месеца до тогава.
Коментар
-
машинките го оставиха, но не мисля, че няма да се обадят до петъка (3-тия петък от месеца много опции) може да не го изкарат на зелено, но най-малкото ще се опитат да го задържат в някакъв рейндж + да натиснат волатилността
визирам машинките с гръб ФЕДъттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Ей това као знаех кога ще е....
Коментар
Коментар