IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Тоя шиит Valeant има ли някаква стойност въобще ... като си помисля, че закрих едни къси на 115 ...
    Никаква

Коментар

• Тоя шиит Valeant има ли някаква стойност въобще ... като си помисля, че закрих едни къси на 115 ...
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

благодаря ти много за отговора
        моля
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          всеки се води от различни помисли и сили във вземането на решения за отваряне на позиция.
          Преобладаващите са две:
          -Страх
          -Алчност
          най популярните са : ТА:нива на подкрепа и съпротива(стари дъна и върхове), фундамент(промяна в лихвените проценти от центр.банки), катаклизми(природни бедствия,аварий,война)
          благодаря ти много за отговора
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• всеки се води от различни помисли и сили във вземането на решения за отваряне на позиция.
            Преобладаващите са две:
            -Страх
            -Алчност
            най популярните са : ТА:нива на подкрепа и съпротива(стари дъна и върхове), фундамент(промяна в лихвените проценти от центр.банки), катаклизми(природни бедствия,аварий,война)
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• понеже стана въпрос за търгуване на златото при него да попитам какво точно следите за да определите че сме на връх и е добър момент за отваряне на къса-графики,сантимент,някакви новини и анализи.......или ??!??

Коментар

• А златото не му беше зона за скъсяване на 1260 може би около 1300 или там някъде може би около 1280-90
                Вся Власть Советам

Коментар

Мисля, че късите са за инсайдърите.... И много печените често горят... Последно ме сърбяха ръцете да скъся златото от 1260...дори го написах... Не съжалявам за пропуснатата печалба.,.. Имай предвид, че голяма част от твоята нагласа за вход е внушение от прочетени статии и анализи. Най големия си профит направих при провала на референдума в Италия - след като цяла година ни облъчваха колко ще е лошо да се провали...
                  Не забравяйте че това нарочно се пропагандира от псевдо гуруната и разни други чучела по финансовите медий...и това че възхода на дакса започна точно на референдума в италия когато нещата са негативни и се скъси да напомпят в противоположна посока
                  Вся Власть Советам

Коментар

Мисля, че късите са за инсайдърите.... И много печените често горят... Последно ме сърбяха ръцете да скъся златото от 1260...дори го написах... Не съжалявам за пропуснатата печалба.,.. Имай предвид, че голяма част от твоята нагласа за вход е внушение от прочетени статии и анализи. Най големия си профит направих при провала на референдума в Италия - след като цяла година ни облъчваха колко ще е лошо да се провали...
                    има много вярно в това което си написал което ме подсети за "апокалипсиса" на пазара ако изберат Тръмп....както и за този ако Великобритания напусне ЕС.А видяхме в последствие какво стана.....а иначе казано рядко чета новини понеже съм забелязал че по-добре се справям като следя само графики и сантимента на пазара.....особено сантимента

Коментар

колега ти кажи за банките какво да ги правим.....аз съм се замислил за къси ако продължат още нагоре....много от позициите в Европа или по конкретно от мен казано във Франция например са на 7-8 годишни върхове все ми се струва че европейската банкова система не е в толкова цветущо състояние колкото ни я представят че да гоним върхове от преди кризата( 2007 г. )все пак остават доста неизвестни около ДБ, италианските и гръцките банки.....както и евентуална корекция в близките месеци от страна на НИСЕ....че то вечен тренд няма особено без корекции(в диапазона 10-15 %).....аз съм си запазил малко кеш и следя с интерес пазара

Коментар

Не исках да плагиатствам от импето ама тия са Дрис ... пък и гръцки при това
                        Като гледам голямата графика не разбирам - ония стойности от 200 000 в драхми ли са били
                        http://finviz.com/quote.ashx?t=DRYS&ty=c&ta=0&p=m
                        колега ти кажи за банките какво да ги правим.....аз съм се замислил за къси ако продължат още нагоре....много от позициите в Европа или по конкретно от мен казано във Франция например са на 7-8 годишни върхове все ми се струва че европейската банкова система не е в толкова цветущо състояние колкото ни я представят че да гоним върхове от преди кризата( 2007 г. )все пак остават доста неизвестни около ДБ, италианските и гръцките банки.....както и евентуална корекция в близките месеци от страна на НИСЕ....че то вечен тренд няма особено без корекции(в диапазона 10-15 %).....аз съм си запазил малко кеш и следя с интерес пазара

Коментар

Като гледам голямата графика не разбирам - ония стойности от 200 000 в драхми ли са били
                          Не съм сигорен дали не е заради контра-сплитовете

Коментар

тези кораби много Хвърчат.....някак особено много хазартно ми се вижда тука

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                              DRYS някой имали от тез кораби
                              тези кораби много Хвърчат.....някак особено много хазартно ми се вижда тука

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

те тия цени бяха един месец та това не е индикация, колко устискват ей ги и днес летят, ама ако продължи започналото движение при петрола ще си легнат на курса
                                +1
                                може би си прав.....интересно движение прави BP нещо като двойно дъно се очертава ако се погледне графиката на седмична база....дали не е лошо да се пробва за едни бързи 10 %
                                https://www.investing.com/equities/bp?cid=21257

Коментар

Working...
                                X