If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изненадан съм че коментарите за СЕТА и ТППИ под българските и чуждите статии са около 90% против тези споразумения.
До каква степен това отразява реалното мнение на активната част от нормалните граждани не мога да определя но определенно надмощието е очевидно при възможността че можем да допуснем че част от коментарите и за двете позиции са активно мероприятие.
Т.е създадена е поредната ситуация в която "народа" в по голяма си степен не приема за правилни решенията на политиците.
Въпреки че хората не осъзнават по дълбоката същност и смисъл на тези споразумения очевдино е че това не е обикновенно хейтърство.
Това мен ме прави много неспокоен но аз съм такъв за съжаление отдавна.
Поредния пример за тотално разминаване в това което мислят повечето хора и политиката която се провежда. А последните 2-3 години това се превърна в практика.
Всъщност обаче няма какво да се изненадваме. Процеса е необратим може би.
Парите печелят убедително над интересите на хората. И преди е било така но в последно време това се случва много по бързо, по нагло, по безкрупулно и по успешно.
Може би е време да заемем страната на печелившите след като е ясно че губещите ще го издухат така или иначе. ( който може да си го позволи )
Преди малко гледах как вървят пуловете и май отива към убедителна победа за Клинтън. Дори Тексас може да загуби Тръмп което си е тотално поражение за републиканците. Май от вестника подкрепят малко и него та да е по интересно до изборният ден но време няма и очевидно Клинтън ще спечели.
Няма да се изненадам да вдигнат лихвата в края на годината след избора на Клинтън.
Fed continues stop-go monetary policy, raising rate to 20%, then lowering it to 8%, then reraising it to 20%. Gold hits record high of $850 on January 21 as investors seek safe haven.
За децата ни, остава да ги учим как да бъдат технократи и бюрократи за да намерят благоволението на някоя голяма мега корпорация и да се радват на парите които ще получат, а не градивни и амбициозни хора които биха имали шанса да бъдат независими развивайки своите си идеи.
Почти никой не осъзнава по какъв път вървим и когато всички се усетят ще бъде безвъзвратно късно.
За един брадва...за друг свадба. Както е казал народа.
Процеса да деглобализация може и да е започнал...но е твърде вероятно да умре в зародиш.
Трудно се върви с кремаклийка срещу танк.
А не е ли по вероятно кремаклийката да улучи танка вместо обратното, особено ако шофьорина му е достатъчно тъп. Тръмп им отвори такава дупка, че щат не щат трябва да му изпълняват програмата независимо от резултата от изборите. А и май започнаха да му пригласят.
Коментар