IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пазара ще падне, но едни 5% нагоре никога не са излишни, за да може да го скъсят правилните хора, а не всични ние играчорите

1. ред си е за корекция
    2. икономиката е много добре, но основно според ФЕД...

при следващата яка корекция съм решил да си направя портфейл от 5-6 миньори/злато-сребро търсачи
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мислили ли сте за вариант при който качването на лихвите не успява да доведе до спад на пазара? Всички очакват качването на лихвите да качи долара, това да събори суровините, това да събори суровинните икономики, от там да има спад на приходите деноминирани в долари на глобалните компании и по-високи разходи за лихви, което да им натисне надолу печалбите и от там и цените на акциите. Като вземат, че паднат да активират и спекулантите, които да начупят надолу индексите с къси.
      Притеснява ме, че всички маймуни са на този клон. То и аз си го мисля, но е някак си прекалено очевидно този път. Сещам се за един лаф на Костолани според който ако всички участвали в една сигурна спекулация, то тя със почти винаги се проваляла.
      Трябва да си поиграя да пусна анкета подобна на тези на bigbear за очакваната стойност на S&P 500 след 3 и 12 месеца. Много ми е интересно какво мисли форума. Естествено анкетата ще е анонимна защото иначе няма смисъл. Само ще има драчене из форума.
      Last edited by dddd; 19.05.2016, 20:38.

Коментар

• Кой играл играл... умната, че утре все пак е третия петък на месеца... ще се опитат да го изгладят и да укротят викса.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз ще ударя едно онлайн покерче, че като гледам движението на индексите, как съм натоварил сметката и как ме сърбят пръстите за още селове, накрая ще направя някоя глупост.

Успех от мен!

Коментар

• Понеже съм любознателен

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Между другото, точно тези никога не съм ги търгувал. Щото май при тях трябва освен всичко друго и климата да се следи. Стига ми от едно време когато гледах разни синоптични карти поради ураганите в мексиканския залив.
            А защо вече няма силни урагани там?! Над 5-6 години, ако не и повече....
            Понеже съм любознателен, почнах да го гледам семинара.

на 1/3 съм от него - бла бла....да не казвам голяма дума ама тоя калпак не го познавам но ако всички са като него главни експерти - спукана ни е работата

Ясна работата...нищо няма да каже както очаквах освен елате е Елана трейдър
            Last edited by Iv_max; 19.05.2016, 19:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
              Важно е пари да се правят. След здравето и семейството разбира се. Останалите са чифути
              Между другото, точно тези никога не съм ги търгувал. Щото май при тях трябва освен всичко друго и климата да се следи. Стига ми от едно време когато гледах разни синоптични карти поради ураганите в мексиканския залив.
              А защо вече няма силни урагани там?! Над 5-6 години, ако не и повече....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Как определяш дали един къмодитис е добър или лош? Опитваш го на вкус ли?
                Шегичка. Сега да не вземеш пак да се вторачиш в моите постове!
                Важно е пари да се правят. След здравето и семейството разбира се. Останалите са чифути

Коментар

• Гледам го СиП - досега изсипват контролирано. Май ще е така до пробива на 200 дневната.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                    Това са много добри комодитис и аз ги търгувам често. Инвестиции се правят тук физически. Съмнявам се обаче чифутите тук да се интересуват
                    Как определяш дали един къмодитис е добър или лош? Опитваш го на вкус ли?
                    Шегичка. Сега да не вземеш пак да се вторачиш в моите постове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                      ей това ми липсваше.

Семинар. И то да разбереш всичко за кафе захар...краставици и т.н
                      Това са много добри комодитис и аз ги търгувам често. Инвестиции се правят тук физически. Съмнявам се обаче чифутите тук да се интересуват

Коментар

• То друга е целта

Хубаво - семинар, но защо "инвестиционни" възможности, а не просто "търговия"?! Ами, ако не искам да инвестирам в кафе, а само да го търгувам в двете посоки, тогава защо да ходя на този семинар? Ще ми даде само половината от цялата картина.
                        Не да разбереш а да те убедят че ще разбереш сиреч накрая да си отвориш кинти при тях и като не можеш да спечелиш от краставиците поне те да спечелят от тебе

Коментар

На мен ми е по интересен мишо щото равния го няма
                          Мишо е академичен. Тепърва трупа опит. Поне така си мисля. Що е време - все е пред него.

Коментар

• На мен

Май отидЕ коня у ряката и барабар с каруцата:

FED'S DUDLEY Q/A: REITERATES JUNE FOMC MEETING 'LIVE'
                            DUDLEY: 'REASONABLE' TO EXPECT SUMMER HIKE IF ECON AS EXPECTED
                            FED'S DUDLEY SAYS RETAIL SALES SUPPORTS EXPECTATION THAT Q2 GDP WILL BE STRONGER
                            FED'S DUDLEY SAYS ECONOMY ON TRACK TO SATISFYING MOST OF CONDITIONS REQUIRED FOR RATE RISE

Ще бъде много интересно затварянето днес и как ще се държат китайците през нощта. Предната устискаха с Екипа за поддръжка на борсата.
                            На мен ми е по интересен мишо щото равния го няма

Коментар

ей това ми липсваше.

Семинар. И то да разбереш всичко за кафе захар...краставици и т.н
                              Хубаво - семинар, но защо "инвестиционни" възможности, а не просто "търговия"?! Ами, ако не искам да инвестирам в кафе, а само да го търгувам в двете посоки, тогава защо да ходя на този семинар? Ще ми даде само половината от цялата картина.

Коментар

• Май отидЕ коня у ряката и барабар с каруцата:

FED'S DUDLEY Q/A: REITERATES JUNE FOMC MEETING 'LIVE'
                                DUDLEY: 'REASONABLE' TO EXPECT SUMMER HIKE IF ECON AS EXPECTED
                                FED'S DUDLEY SAYS RETAIL SALES SUPPORTS EXPECTATION THAT Q2 GDP WILL BE STRONGER
                                FED'S DUDLEY SAYS ECONOMY ON TRACK TO SATISFYING MOST OF CONDITIONS REQUIRED FOR RATE RISE

Ще бъде много интересно затварянето днес и как ще се държат китайците през нощта. Предната устискаха с Екипа за поддръжка на борсата.
                                Last edited by anon6706; 19.05.2016, 19:05.

Коментар

Working...
                                X