Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениехммм ако вярваш в литиево-йонните батерии и бъдещето им при електрическите коло, това е супер за пазара на литий, графит и кобалт
иначе и аз съм на твойта стратегия, както е и бъфет
но бъфет се е случвало да губи над 30% за година и тогава ти трябва почти 50% само да възстановиш загубите. при тези цени в света предпочитам няколко години ниска доходност и злато отколкото да ме удари пазара като през 2008. пазя барут за след сриваАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеAlonso, да разбирам ли, че идваш на моя акъл? Взимаш някой конкурентноспособен, т.е. със стабилно конкурентно предимство и... държиш дълго?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеТа има ли според теб нещо на този пазар, в което да вярваш че ще изкара много пари през следващите години? Някакъв нов бум?
иначе и аз съм на твойта стратегия, както е и бъфет
но бъфет се е случвало да губи над 30% за година и тогава ти трябва почти 50% само да възстановиш загубите. при тези цени в света предпочитам няколко години ниска доходност и злато отколкото да ме удари пазара като през 2008. пазя барут за след сриваLast edited by Black and white cat-foot; 27.08.2016, 15:38.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДа, идвам на твоя акъл. Не само че идвам, ами и винаги откакто се помня съм бил на твоят акъл. Само дето не виждам конкурентоспособни на текущите цени, дори и при тези лихви, да не говорим ако се повишат лихвите. Виждам свръхпроизводство и свръхконкуренция при намаляващо търсене. Това ми е проблема и затова стоя извън пазара. Просто като не виждам къде и с какво да рискувам и не рискувам. Не че смятам, че цените ще падат. просто така съм устроен, че искам ако се занимавам с нещо да изкарвам много пари. Тези 4-5-10% които коментирате въобще не ме вълнуват. Просто за мен те са в рамките на статистическата грешка и няма как да ги отчитам в сметките си. Та има ли според теб нещо на този пазар, в което да вярваш че ще изкара много пари през следващите години? Някакъв нов бум?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеAlonso, да разбирам ли, че идваш на моя акъл? Взимаш някой конкурентноспособен, т.е. със стабилно конкурентно предимство и... държиш дълго?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеА де. И аз това им разправям. То е проста работа. Вземаш някой конкурентоспособен. Там няма конспирация. Хората дават пари за най-доброто за цената си и точка. Само гледаш да не те лъже директора и лапаш дивидентите. Та и аз съм на това мнение по този въпрос, ама те пък може и да печелят ако им разбират на конспирациите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАман от конспирация!Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Второто вярно нещо
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКак беше - не ме гледай какъв съм и какво правя, а какви са ми мечтите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЦъфнал си...
Малки хора - малки мечти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМного си ми ясен днес...разбирам те от Раз.
В БОГ не вярваме...но с Кармата - всичко е ок. ))
Та викаш - само положителни мисли. Сиреч СНН и Блубърг )) Ясно.
Коментар
-
Цъфнал си
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи не се оплаквам с почти 500% доходност от 2009 насам. Миналата година не бе добра, но така се получава понякога
Малки хора - малки мечти.
2009 викаш...то и магаре да му дадеш пари пак ще ти изкара от 2009 насам...
Ех да еба...целия бичи пазар си го фанал...евала))Last edited by Iv_max; 27.08.2016, 03:35.
Коментар
-
Много си ми ясен днес...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа мен си съм открил че зирохедж е полезен сайт само когато нещата се сриват. Тогава всичките панирани спекуланти почват да разпространяват слухове и тези слухове също попадат в зирохедж и виждаш какво плачи най-страхливите на пазара.
но когато всичко расте а човек да чете за конспирации и сривове е просто излишен стрес и замърсяване на кармата човек трябва много да внимава какви мисли си пъха в главата, защото тялото му възприема тези мисли като истина - и ако човек си стресира съзнанието и тялото се стресира и нищо хубаво не излиза от това.
Така че както казва Мечо Пух, "спокойствие и силна храна"
В БОГ не вярваме...но с Кармата - всичко е ок. ))
Та викаш - само положителни мисли. Сиреч СНН и Блубърг )) Ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНяма да ти отговарям
Коментар
Коментар