Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
За мен си съм открил че зирохедж е полезен сайт само когато нещата се сриват. Тогава всичките панирани спекуланти почват да разпространяват слухове и тези слухове също попадат в зирохедж и виждаш какво плачи най-страхливите на пазара.
но когато всичко расте а човек да чете за конспирации и сривове е просто излишен стрес и замърсяване на кармата човек трябва много да внимава какви мисли си пъха в главата, защото тялото му възприема тези мисли като истина - и ако човек си стресира съзнанието и тялото се стресира и нищо хубаво не излиза от това.
Така че както казва Мечо Пух, "спокойствие и силна храна"
Коментар
-
Е ти предолагам
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ ти си го казват - не в прав текст но си го казват. Обаче като чете човек зирохедж или онзи другия хахо Фабер ли беше и му се пълни главата с глупости и му се иска да играе наопаки
Коментар
-
Да ...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА иначе прилична част от тези лихвени фючърси са си добрите стари ДЦК
http://www.cmegroup.com/market-data/...te-volume.html
Аз имам много къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЕй това е абсолютно верно. И сега ако има и кой да ти каже как ще играят...и работата е готова ))
Ама разбира се никой няма представа как ще играят те...щото ако някой има представа това вече е теория на конспирацията ...там бачкат някакви роботи дето и да ги унищожиш няма да ти кажат и думичка.
Коментар
-
Не общото....благо.
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеДа, погледнал съм. Има и петролни фючърси примерно. За кво са им, ако не за манипулация? Викаш кво лошо има да си платиш на бензиностанцията малко по скъпо, ако е за общото благо и либералнит ценности Не мога да те разбера, честно. Спирам с глупостите
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеДа, погледнал съм. Има и петролни фючърси примерно. За кво са им, ако не за манипулация? Викаш кво лошо има да си платиш на бензиностанцията малко по скъпо, ако е за общото благо и либералнит ценности Не мога да те разбера, честно. Спирам с глупостите
Коментар
-
Ей това е абсолютно верно
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениецентралните банки не ти пречат да печелиш - напротив - помагат ти - стига да играеш в тяхната посока.
Ама разбира се никой няма представа как ще играят те...щото ако някой има представа това вече е теория на конспирацията ...там бачкат някакви роботи дето и да ги унищожиш няма да ти кажат и думичка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧакай сега - ти погледнала ли какви инструменти се предлагат там. големия оборот там не е от фючърси на минито на СП ат фючърсите на евродоларовите депозити - дето лота ти е 1 милион
Коментар
-
Причината е в левъриджа шефе
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttp://www.cmegroup.com/market-data/...ge-volume.html
Виждаш ли оборота с фючърси върху лихви.
А сега погледни оборота с фючърси върху индекси. колко е разликата 10 пъти.
Виж целия оборот на тази борса - какъв процент от него е с лихвени фючърси - 2/3.
И моя оборот от влаути и облигации ( включително фютчерси ) е десетки пъти да не кажа стотици по голям от от този на акции и на ЕТФ и .
Пак аргументите ти са гола вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАха....сиреч. Да се месят на пазара който би трбявало да е свободен и основаващ се на пазарни принципи.
Припомняй си последното - което каза "първоначалното им създаване си е за стабилност на банките". И после се сети с отрицателни лихви колко яка стабилност им предоставят точно на банките.
Все едно да те пуснат да играеш футбол ти с Роналдо и да кажеш - какво пък толкова той е просто футболист всичко е ок и да очакваш да го победиш.
Коментар
-
А иначе прилична част от тези лихвени фючърси са си добрите стари ДЦК
http://www.cmegroup.com/market-data/...te-volume.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, не е създаден за да печели. създаден е да диверсифицира източниците на бъдещи доходи и да насочва местна валута навън, за да не се получава холандска болест в отделни държави с голям дял на ресурсите в износа.
Централните банки също така са създадени за да има стабилност във финансовата система. В последствие почват да се занимават с стабилност на инфлацията - която в момента е докарват дори прекалено - но първоначалното им създаване си е за стабилност на банките.
Припомняй си последното - което каза "първоначалното им създаване си е за стабилност на банките". И после се сети с отрицателни лихви колко яка стабилност им предоставят точно на банките.
Все едно да те пуснат да играеш футбол ти с Роналдо и да кажеш - какво пък толкова той е просто футболист всичко е ок и да очакваш да го победиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЯсно... те ЦБ само валути търгували...то и лота ти е 100 к и повече на един фютчърс на всичко. Що не им направят продукт само за валутите?
Просто е безумен спора.
Защитаваш незащетима теза по какви причини един Господ знае, все едно да кажеш на бялото черно.
Сега дали ти персонално си ок с тази политика на ЦБ като цяло...незнам, може да ти е ок. Ама поне кажи..аз съм ок с тази политика ама тя не е правилна. Не казвай на бялото - черно.
Евродоларовия депозит е депозит в долари с минимален размер 1 милион. Толкова лотчета и фючърсите върху тези депозитчета се търгуват
Коментар
-
Ясно...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧакай сега - ти погледнала ли какви инструменти се предлагат там. големия оборот там не е от фючърси на минито на СП ат фючърсите на евродоларовите депозити - дето лота ти е 1 милион
Просто е безумен спора.
Защитаваш незащетима теза по какви причини един Господ знае, все едно да кажеш на бялото черно.
Сега дали ти персонално си ок с тази политика на ЦБ като цяло...незнам, може да ти е ок. Ама поне кажи..аз съм ок с тази политика ама тя не е правилна. Не казвай на бялото - черно.
Коментар
Коментар