IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
    Фондчето, което аз бих ти предложил е:
    Либърти Венчърз
    Либърти Сириус
    Либърти Медия
    Либърти Бродбанд и Брейвс

Плюс това ще имаме "лице", с което да се рекламираме: секретарката на Жоро Малон, която станала милионерка получавайки си заплатата в акции
    Правим и този. Така или иначе е добре да са няколко, все някой ще налучка правилните акции.

Този ще се казва "Либърти фонд"

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Хайде да правим и ние. Аз предлагам едно растежно фондче с:

GOOGL
      SBUX
      NKE
      V
      MA
      HD

Може и малко CMG да вкараме.
      Бих препоръчал GOOG вместо GOOGL. Разликата е в това, че с GOOG човек не може да гласува и са с една идея по-евтини от "големия брат" GOOGL, с които вече човек може да гласува на общите събрания.
      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Фондчето, което аз бих ти предложил е:
        Либърти Венчърз
        Либърти Сириус
        Либърти Медия
        Либърти Бродбанд и Брейвс

Плюс това ще имаме "лице", с което да се рекламираме: секретарката на Жоро Малон, която станала милионерка получавайки си заплатата в акции

Коментар

Примерно създаваш фонд специално да инвестира в една акция и нейните деривати - Таргет. Просто е страшно умен сейлзман, като се спихне фонда, както и стана, на кой му дреме,. Тука бизнесът е да си продадеш името си
          Хайде да правим и ние. Аз предлагам едно растежно фондче с:

GOOGL
          SBUX
          NKE
          V
          MA
          HD

Може и малко CMG да вкараме.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Това зависи основно от характера на фискалните стимули, иначе само ще си мечтаеш за капекс А пък ако са такива, които вършат работа и генерират потребление ще променят ситуацията толкова, колкото изобщо не можем да си представим сега... Аз например имам някаква идея как би изглеждал света при близки или двуцифрени инфлация и лихви, но той пък може да реши да изглежда по съвсем различен начин
            Зависи и в какъв обем ще са стимулите, ми се струва. Не е задължително да има чак дабъл диджит инфлация. Но и да има, не е зле при инфлация да си в акции.

Коментар

• Примерно създаваш фонд специално да инвестира в една акция и нейните деривати - Таргет. Просто е страшно умен сейлзман, като се спихне фонда, както и стана, на кой му дреме,. Тука бизнесът е да си продадеш името си

Коментар

Да, 2-3 трипъл диджит години докато във фонда си ти, съквартиранта ти и някой роднина, и сам си водиш счетоводството, и после имаш 20-30 години много добър лонг-търм рекорд, ако не се осереш хептен. За по сигурно периодично отваряш и затваряш фондове /не за клиенти, а буквално/, че после сам да си избираш кое влиза и кое не в дългия ти рекорд. Та за фор да рекорд, сегашния му фонд е листнат в Амстердам през 2014 и е доста назад всякакви индекси - но това е шорт-търмизъм
                Ха-ха, не съм го проучвал сериозно. Сигурно си прав

Но те всички правят така, отварят 4-5 фонда и тези които губят ги затварят тихомълком

Коментар

Неговият фонд мисля, че бие пазара от създаването през 2004г. си до сега. Което не е съвсем за пренебрегване.
                  Да, 2-3 трипъл диджит години докато във фонда си ти, съквартиранта ти и някой роднина, и сам си водиш счетоводството, и после имаш 20-30 години много добър лонг-търм рекорд, ако не се осереш хептен. За по сигурно периодично отваряш и затваряш фондове /не за клиенти, а буквално/, че после сам да си избираш кое влиза и кое не в дългия ти рекорд. Та за фор да рекорд, сегашния му фонд е листнат в Амстердам през 2014 и е доста назад всякакви индекси - но това е шорт-търмизъм

Коментар

Бил Акман е живото доказателство, че дори и в това занятие, където всеки ден, всеки час, всяка минута ти е ясен резултата, и където единственото качество на продукта е количеството на печалбата, та дори и тука, е най-важно да си зализан сейлзман.
                    След ДжейСиПенито, Хърбалайфа, Валеант, има ли въобще кой да му се връзва на акъла
                    Да видим за Чипотъл. Аз също купих преди няколко месеца, но не много агресивно.

Коментар

Бил Акман е живото доказателство, че дори и в това занятие, където всеки ден, всеки час, всяка минута ти е ясен резултата, и където единственото качество на продукта е количеството на печалбата, та дори и тука, е най-важно да си зализан сейлзман.
                      След ДжейСиПенито, Хърбалайфа, Валеант, има ли въобще кой да му се връзва на акъла
                      Неговият фонд мисля, че бие пазара от създаването през 2004г. си до сега. Което не е съвсем за пренебрегване.

Коментар

• Booyah!

Exclusive: 'Flash Boys' protagonists aiming new exchange at gold

http://in.reuters.com/article/iexgro...-idINKCN11D0KL

IEX Group, which rose to prominence with its bid to shake up stock trading in the United States, now aims to do the same in the more than $5 trillion-a-year gold market with a new exchange being created by its spinoff TradeWind Markets, a board member of the new venture said on Tuesday.

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• То ако ставаше с фискални стимули, сигурно икономическият ръст на Япония щеше да бъде колкото дълга й!
                          А впрочем тези фискални стимули, ще трябва да се финансират с дълг, така че ще има още по-голям стимул за властоимащите да държат лихвите ниски

Коментар

Бил Акмън взима Chipotle.

Коментар

Като почнат фискалните стимули и ще почнем да излизаме от омагьосания кръг.
                              Това зависи основно от характера на фискалните стимули, иначе само ще си мечтаеш за капекс А пък ако са такива, които вършат работа и генерират потребление ще променят ситуацията толкова, колкото изобщо не можем да си представим сега... Аз например имам някаква идея как би изглеждал света при близки или двуцифрени инфлация и лихви, но той пък може да реши да изглежда по съвсем различен начин

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                                Грешка - вече го е взел.
                                Само това? Нищо по същество? Чипотъл е компания, към която ти имаш отношение.

Акман:
                                “a strong brand, differentiated offering, enormous growth opportunity, and visionary leadership”
                                “undervalued and is an attractive investment”

Коментар

Working...
                                X