Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ колко успешни сток пикъра можеш да кажеш за дългогодишен период - аз лично не се сещам за нито един, който традиционна да бие пазара.
Само не казвай Бъфет. Бъфет прави маркет тайминг, като купува при сривове, държи сериозни количества кеш при върхове и използва яко ливъридж.
Коментар
-
Е при теб
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНали знаеш, че върха на когнитивното развитие се достига на 18 слезд това започва бавен, но необратим упадък
Та мерси за комплимента - винаги съм се опитвал не само да запазя, но дори и да поощрявам детето в мен
Е при теб още си далеч от 18.
Те комплиментите за това че си млад са по скоро за жените. Мъжете е по добре да са по възрастни - повече секс, повече пари, по голяма стабилност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДаже не си залужава да се обсъжда с теб каквото и да е. Щото твоя мозък е на тинейджър и спора става безкраен.
Та мерси за комплимента - винаги съм се опитвал не само да запазя, но дори и да поощрявам детето в мен
Коментар
-
Даже не си залужава да се обсъжда с теб каквото и да е
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениемухахаха друго си е като умре циганката дет те хвалиЕ и световния заговор на илюминатите и рептилиите за поробване на човечеството
Коментар
-
Аз ти казвам че си тинейджър
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениемухахаха друго си е като умре циганката дет те хвалиЕ и световния заговор на илюминатите и рептилиите за поробване на човечеството
Все едно аз да кажа на дъщеря ми на 16 години каква ще бъде на 30 и тя да ми повярва.
та така...
Коментар
-
Разговорите ви
Разговорите ви - на почти всички от вас най вече на Мишо и на Равния ми приличат на разговори на деца на по 7 - 14 години които се правят на възрастни и играят игри за възрастни.
Точно както един пъпчив тинейджър се опитва да ти обясни живота така и те пазара и икономиката.
И само като се сетя преди няма и година и нещо как и аз бях такъв ми става мъчно за вас, най вече щото едва ли ще имате моя късмет да порастнете.
От друга страна, детската наивност винаги е завладяваща. Особенно сред други деца на тяхната възраст.
Извън тоя коментар вече мисля че САЩ може би са в рецесия вече. Но старите методи с които измерват същата в момента не важат. Не че това има значение като цяло за правенето на пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНещо такова, само че шансът е около 100-200 пъти по-голям при сток пикинга.
Само не казвай Бъфет. Бъфет прави маркет тайминг, като купува при сривове, държи сериозни количества кеш при върхове и използва яко ливъридж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеравновесов
Nyrstar hedges 70% of its non-contractual production (8kt per month) for Sep 2016-Mar 2017 period in ~$0.96-1.11/lb range. Currently, zinc prices are near 15-month high at $1.05/lb. (Bloomberg Finance LP)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort Iron Ore @ 60
Short Copper @ 4620
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеВсъщност, кое не е маркет тайминг - всеки свободен лев да го набиваш в Депото и Виза с вярата, че тези акции няма как да паднат освен временно? Ще кажеш че цената няма никакво значение върху доходността?
Защото то ще излезе, че всяка стратегия която преценя дали една акция е скъпа или не преди закоуването й, ще е маркет тайминг
Пример за маркет тайминг е когато Iv_max продаде Прайслайн на 1275 като си мислеше, че после ще вземе на 1000. Сега Прайслайн е на 1410.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТ.е. аргумента е че от 100 хиляди човека замиващи се професионално - т.е. за тези за които има данни има десетина които се справят добре със сток пикинг и да кажем 3 ма които се справят с маркет тайминг в дълъг период на време е достатъчен аргумент
Наистина, така погледнато сток пикинга дава към 3 пъти по-висок шанс - от 0,003% скача на цели 0,01% - да си заслужава да се прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, надали е толкоз лесноLast edited by Pronto; 31.08.2016, 13:30.
Коментар
Коментар