IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• АКо се изпусна...напомни ми ))

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Тогава в тон с темата ще кажа, че аз вярвам в инерцията, нелинейността и кратката памет на хората
    АКо се изпусна...напомни ми )) за паметта )

Коментар

• Е аз съм идиот

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Що, в себе си вярвам. Защото си знам лимитите. И вярвам че и всички останали са тотално неграмотни - също както гледам и на себе си. Само че те или го знаят това но действат все едно че не е така - и тогава са измамници. Или не го знаят и освен неграмотни са и идиоти.
      Е аз съм идиот.

Ама пък ми е добре )))

Коментар

• Д аго кажа метафорично. Отива човек в селската кръчма - и знае че там има един човек с 11 клас и всички други са основно образование, но извиднъж почват съвсем уверено да го убеждават че могат да направят самолетен двигател от царевица.

Вариантите са два - или се гъбаркат защото са наясно че не могат - и тогава просто лъжат. Иили си вярват и тогава са пълни идиоти.

Вероятността груба селяндури с основно образование да направят самолетен двигател от царевица е всъщност по-голяма от тази група излъскани костюмъри с прекрасно образование да знаят бъдещето.

Коментар

• Колкото и да ти е странно

Послужило ми е добре до сега, не смятам да си променям поведението. Нямам никакви проблеми да приемам в съзнанието си и корено противоположни идеи едновременно. Просто нямам навика да слагам пари на чужди идеи.

И да - ако бях слушал всичките истории които един или друг ми пробутва за това как могат да се направят едни яки кинти нищо добро нямаше да е излязло.
          Колкото и да ти е странно - напълно съм съгласен с теб.

Ако бях на твое място сигурно и аз така...като не знаеш и не ти стиска по хубо нищо.

Всъщност абсолютно сигурния ми съвет към всички е да спрат да се занимават с тая работа сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            дет вика Ники - нали...ясно Всеки е сам за себе си...

Да дрънкаме глупости да минава времето и тва е )))
            Тогава в тон с темата ще кажа, че аз вярвам в инерцията, нелинейността и кратката памет на хората

Коментар

Хубо...да направим една кратка "равносметка" )

- Не вярваш на медии, политици и т.н
              - Не вярваш на анализатори
              - Не вярваш на себе си - щото си казвал че нямаш идея какво ще направи пазара
              - Не вярваш на консиративни теории

В какво вярваш?
              Що, в себе си вярвам. Защото си знам лимитите. И вярвам че и всички останали са тотално неграмотни - също както гледам и на себе си. Само че те или го знаят това но действат все едно че не е така - и тогава са измамници. Или не го знаят и освен неграмотни са и идиоти.

Коментар

• Да ти кажа по има сенс

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Сега ще се хвалим и с това кой какви измамници познава ли?
                Да ти кажа по има сенс явно.

Аз след вчера...вече нищо конкретно никога няма да кажа.

Край - омерта за мълчание )))

Чак ме хвана страх какво знам и какво излиза в медиите след това.

Колкото повече знаеш толкова повече разбираш че не трябва да казваш нищо...

дет вика Ники - нали...ясно Всеки е сам за себе си...

Да дрънкаме глупости да минава времето и тва е )))

Коментар

Имаш уникано чуство за самосъхранение.

Отричаш като вероятно всичко което не ти пасва на разбирането и почваш да фантазираш как - ще се преебе някой "щото е много умен" а не видял "толкова много неща" като тебе )))

Като те слушам - си видял...да не казвам кво си видял))
                  Послужило ми е добре до сега, не смятам да си променям поведението. Нямам никакви проблеми да приемам в съзнанието си и корено противоположни идеи едновременно. Просто нямам навика да слагам пари на чужди идеи.

И да - ако бях слушал всичките истории които един или друг ми пробутва за това как могат да се направят едни яки кинти нищо добро нямаше да е излязло.

Коментар

• Сега ще се хвалим и с това кой какви измамници познава ли?

Коментар

• Хубо...

Че то никой с акъла си не вярва и на една дума на това което приказват правителства и медии. Аз най-много пари съм правил като съм залагал срещу тях. Това не е измама - просто са некадърни политициите, а медиите са тотално не в час.
                      Хубо...да направим една кратка "равносметка" )

- Не вярваш на медии, политици и т.н
                      - Не вярваш на анализатори
                      - Не вярваш на себе си - щото си казвал че нямаш идея какво ще направи пазара
                      - Не вярваш на консиративни теории

В какво вярваш?

Коментар

• Ами да ти кажа самочуствието ми е значително верно е...

Хахаха - ама самочувствието ти е бая надуто. Все пак съм бил на тези пазари в пъти повече години отколкото ти. Със сигурност съм видял много повече неща от теб
                        Ами да ти кажа самочуствието ми е значително верно е...подхранва се от резултатите ми....

Коментар

• Имаш уникано чуство за самосъхранение

Не че са точно измами. реално често е даже нещо съвсем законно. Просто ти пробутват някаква история, като те убеждават че ти си от малкото запознати, погъделичкат самочувствието, убедят те да вкараш пари - може даже в началото да печелиш - дори да печелиш много. И след това всичко се срутва - но никой не ти е казал кога ще се срути. Напротив - дори и когато нещата пада те убеждават че това е само временно.
                          Имаш уникано чуство за самосъхранение.

Отричаш като вероятно всичко което не ти пасва на разбирането и почваш да фантазираш как - ще се преебе някой "щото е много умен" а не видял "толкова много неща" като тебе )))

Като те слушам - си видял...да не казвам кво си видял))

Коментар

• Че то никой с акъла си не вярва и на една дума на това което приказват правителства и медии. Аз най-много пари съм правил като съм залагал срещу тях. Това не е измама - просто са некадърни политициите, а медиите са тотално не в час.

Коментар

• За теб представата за имама

Не, това съм го виждал напрактика десетки пъти. Често даже и мастър измамника се оказва с двата крака. Ако се бях водил от подобни "типове" да съм фалирал 15 пъти последните 15 години.
                              За теб представата за измама е погрешна вероятно.

Да си истински измамник е изкуство...а ти явсно си комуникарл със селски измамници. ))

Измамата не е измама в 21 век. Това е много уважаван бизнес от всички...медии, правителства друг бизнес... и т.н.

Аз го наричам измама...но на практика много хора го наричат..ерудиция...образование...усет и бла бла... но си е чиста измама ))

Коментар

Къде бе батка си го виждал пиленце сладко.....
                                Хахаха - ама самочувствието ти е бая надуто. Все пак съм бил на тези пазари в пъти повече години отколкото ти. Със сигурност съм видял много повече неща от теб

Коментар

Working...
                                X