IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Продадох точно на 10, глътнах малко вода и точка с ДБ

ДБ е абсолютна рулетка.
    Добре дошъл на тъмната страна

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      стига си се вайкал бе нищо му нема днеска са нагоре и го продай там, нема си на минус ....
      И кво мърмориш нали го купи на 10 кинта я глей са колко е ?!? Даже и днеска ше са нагоре мисля .....

http://en.boerse-frankfurt.de/stock/Deutsche_Bank-share

Bid
      11.010
      Ask
      11.046
      for 2,000
      units for 2,800
      units
      Change from Prev. Day 0.15 EUR / 1.41%
      Продадох точно на 10, глътнах малко вода и точка с ДБ

ДБ е абсолютна рулетка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        само да знаеш...колко други шийтове има)) които не са много известни и не ща много да ги коментирам по обективни причини)

Както става, дадена компания да е "оценена" от "пазара" на 1,5 милиярда а да прави ОБОРОТ от както е създадена по 100 милиона на година и да бачка на загуба до момента и да е нараснала за 5 месеца със 50 % - по подобен начин става и със популярните компаниии само че с много повече пари.
        A little known fact about Isaac Newton is that he lost $2.72 million USD in today's money due to speculation in The South Sea Company stock in the 1720s. As a result of this crisis, he stated "I can calculate the motions of heavenly bodies, but not the madness of people."
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• само да знаеш...

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
          Шизофренията на този т.нар. "пазар" е пълна. От няколко месеца вече е така, ама тук почваме да стигаме връхна точка. Не може да очакваш банки да фалират, а примерно фейсбука, чийто бизнес реално е цикличен, ама някои хора ще го осъзнаят по трудния начин, да е надут до пръсване. Ама хайде, то това даже не е и добър пример, те поне не са се заринали в дългове. Където и да погледнеш, се виждат някви шитове, на ПЕ 30 примерно и яко дългове до дупка.
          Или банките са ок (без ДБ) и трябва да отскочат от тези нива доволно нагоре, или другите избушеняци трябва да отидат където им е мястото. Няма как и двете да са верни.
          само да знаеш...колко други шийтове има)) които не са много известни и не ща много да ги коментирам по обективни причини)

Както става, дадена компания да е "оценена" от "пазара" на 1,5 милиярда а да прави ОБОРОТ от както е създадена по 100 милиона на година и да бачка на загуба до момента и да е нараснала за 5 месеца със 50 % - по подобен начин става и със популярните компаниии само че с много повече пари.

Коментар

• Шизофренията на този т.нар. "пазар" е пълна. От няколко месеца вече е така, ама тук почваме да стигаме връхна точка. Не може да очакваш банки да фалират, а примерно фейсбука, чийто бизнес реално е цикличен, ама някои хора ще го осъзнаят по трудния начин, да е надут до пръсване. Ама хайде, то това даже не е и добър пример, те поне не са се заринали в дългове. Където и да погледнеш, се виждат някви шитове, на ПЕ 30 примерно и яко дългове до дупка.
            Или банките са ок (без ДБ) и трябва да отскочат от тези нива доволно нагоре, или другите избушеняци трябва да отидат където им е мястото. Няма как и двете да са верни.

Коментар

• И това не се знае

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
              Аз давам не повече от 20% вероятност да фалират и да ги пратят в ликвидация. Но това, че няма да фалират не пречи акционерите да загубят от сегашното ниво 70-90% от парите си
              И това не се знае.

Всъщност нищо не се знае.

Това че ДБ не е ок го знаят и децата или би трябвало да го занят...аз я писъх образно казано фалирала преди 5 месеца и тук го писъх. Още на последния ърнинг стана ясно че работата е много зле...а после и от други места ми стана още по ясно.

Но въпреки всичко - както всяко нещо за малкия ретайл спекулант - всичко е късмет.
              И за по големия е късмет - ако няма качествена информация.

И за ДБ е късмет. Не знаем нищо...и няма и да знаем. И да знаем....може да не е вярно. Така че...хвърляш зарчетата и квот се падне))

Днеска с петрола убихме рибата ))) По моя идея...

Затова съм толкоз весел със 7 % назад от Дойтче)))

Коментар

• не са много малки))

Тези, които днес са се изтеглили са малки хедж фондове. Но ако започнат няколко по-големи да се изтеглят - всички други ще тръгнат да бягат. Както при класическия bank run с депозитите.
                не са много малки)) Те вестниците кво да ти кажат))

Не знам що ми е смешно като и аз съм назад))

Коментар

То почна днес

Изтеглянето на клиентите...))
                  Тези, които днес са се изтеглили са малки хедж фондове. Но ако започнат няколко по-големи да се изтеглят - всички други ще тръгнат да бягат. Както при класическия bank run с депозитите.

Коментар

То почна днес

И аз имам ДБ - спокойно))) Кораба потъва - вода ще има за всички))

Ако падне под 10 $ както казах оня ден = ще настане кървава баня и ако се срине съвсем - пак ще купя )))

ДБ - няма да фалира според мен.

Рядко съм оптимист в последно време но все пак...да не преиграваме.

Ако фалира - ще си избия парите от другия шорт ))

Най-много някой да я купи.

Нали гледаш дългосрочно...спокойно)) И да загубиш...голяма работа ))

Ако дойтче фалира последния проблем ще ти е самата загуба от банката след като ще глътнеш бая вода от всичко останало)))

Аз имам 1000 акции на ДБ за майтап))
                    Аз давам не повече от 20% вероятност да фалират и да ги пратят в ликвидация. Но това, че няма да фалират не пречи акционерите да загубят от сегашното ниво 70-90% от парите си

Коментар

• То почна днес

И да направо някой лев и да загубя, това не променя факта, че ДБ е непремерн риск. Най-малкото не ми пасва на личната психология.

ДБ са в кофти положение - искат от тях да си увеличават капитала на 12.5% при положение, че за сега правят загуби и то не малки, които им ядат от капитала. Тука абсубдът е, че искат от тях по-голям капитал, за да станат по-сигурна банка, но по този начин в дадената ситуация ги правят по-несигурни и правят преструктурирането им кошмарно. Което пък има домино ефект върху останалите банки в Европа, а и не само.

Освен това, макар и до сега големите клиенти да продължават да ползват услугите на ДБ, в един момент някои от тях може да напуснат ДБ и ако това стане, останалите ще ги последват, което ще е self-fulfilling prophecy сценарий.
                      То почна днес

И аз имам ДБ - спокойно))) Кораба потъва - вода ще има за всички))

Ако падне под 10 $ както казах оня ден = ще настане кървава баня и ако се срине съвсем - пак ще купя )))

ДБ - няма да фалира според мен.

Рядко съм оптимист в последно време но все пак...да не преиграваме.

Ако фалира - ще си избия парите от другия шорт ))

Най-много някой да я купи.

Нали гледаш дългосрочно...спокойно)) И да загубиш...голяма работа ))

Ако дойтче фалира последния проблем ще ти е самата загуба от банката след като ще глътнеш бая вода от всичко останало)))

Аз имам 1000 акции на ДБ за майтап))

Коментар

Глупости,

Какво правиш? Спекулации правиш как какво?

Не било в твой стил...спокойно бе..))

Кво ще стане чак толкова? Може пък утре да излезе една фалшива или не новина че дойтче ще е спасена...или пък че сега с петрола и евентуалнто му поскъпване ще се появи инфлация, и Драги ще даде назад което ще свали бодновете което пък ще е добре за банките " без значение колко добре " и дойтче ще скочи с 20 % 2 дена.
                        И да направо някой лев и да загубя, това не променя факта, че ДБ е непремерн риск. Най-малкото не ми пасва на личната психология.

ДБ са в кофти положение - искат от тях да си увеличават капитала на 12.5% при положение, че за сега правят загуби и то не малки, които им ядат от капитала. Тука абсубдът е, че искат от тях по-голям капитал, за да станат по-сигурна банка, но по този начин в дадената ситуация ги правят по-несигурни и правят преструктурирането им кошмарно. Което пък има домино ефект върху останалите банки в Европа, а и не само.

Освен това, макар и до сега големите клиенти да продължават да ползват услугите на ДБ, в един момент някои от тях може да напуснат ДБ и ако това стане, останалите ще ги последват, което ще е self-fulfilling prophecy сценарий.

Коментар

• Евала

Евала,

Вместо да закрият ФЕД и да го направят публичен тоя Гей предлага и Европа да си направи ФЕД.

Ебахти наглеца ебахти чудото.

Нямат спирка ей тея гадове.

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...zonata-225457/

Коментар

• Дойтче

Дойтче

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Кво си мерят ...
                              Сега ще се цунат и пак сме нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Откъде тези кървища при SCIF?
                                http://www.bloomberg.com/news/articl...re-ops-planned

Коментар

Working...
                                X