Първоначално изпратено от Pronto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by Misho ILIEV; 02.07.2016, 11:47.
-
http://www.bloomberg.com/news/articl...aders-a-threat
Tотални идиоти.
В края на краищата ще се окаже че патока наистина е много по малко зло.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСпоред мене всички извън САЩ са доста сдухани след Брекзит и съответно купуват американски облигации и злато като луди. А американската икономика си продължава да е сравнително стабилна (за сега).
Да видим сезона на отчетите какво ще покаже. Трябва да има поне малко движение нагоре при печалбите.
А златото го купуват щото всички разбраха, че Федът тази година ще е в отпуск: none and done. А ония гущери - гуверньорите - пак изпълзяха на припек и взеха да разправят, че Брекзита може да няма ефект върху американската икономика - демек не ни отписвайте съвсем. То по себе неуважителна работа може ли да има - когато пазарът е нагоре, се репчиш, ама тръгне ли надолу си плюеш на сурата.
Е от вчера най-мощния копупвач на акции - байбаците - са в почивка до резултатите, така че може и да има някъв спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеМммм, сигурно ще е малко дипче, ако само това чакаш като катализатор. Ще трябва някво по рязтърсващо число да изкарат нещо много ниско около 0 или пък +300К. Иначе ще сурне малко, алгосите ще купят и туй ще екакто всеки път
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеСнаки другата седмица има пейроли и се надявам до тогава най-късно да почне спадакакто всеки път
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеШорт скуийз си беше това, Жорка. Някои баш тарикати влезнаха късо миналия пътък след първоначалния отскок следобеда и явно сипеха още в понеделник, ама им се наложи да си изкупят продадените хартии. Такова движение не се получава лесно. Не бих се учудил да изтестваме някоя съпротива, да се спрем брутално и после рейндж. Това ми се върти из главата
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеза да могат да изнасилят бомбите и спада да е катастрофаленпък може и да затварят късите и затова толкова да катерят
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСтранно е наистина, достатъчо е ДБ да се сдуха и сме чао. Ще има глобална, световна регионална, всякаква криза. Нямям идея, защо толкова хвърчат американските индекси. При истински системен риск да надуваш яко балона е меко казано лудост...пък може и да затварят късите и затова толкова да катерят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеДаже и индексите не надуват,държат ги в рейндж
. Става все по-ясно коя инвестиция ще е хит,все още не е късно да се качите на влака
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеабе баси и маркета, за брекзита сигурен, за азиатците сигурен, за банките сигурен, ама златото се качва. Голяма сигурност голямо нещо. Просто с тези хеликоптерни пари надуват индексите (балона) и реално нищо друго не правят за реалната икономика според мен.,държат ги в рейндж
. Става все по-ясно коя инвестиция ще е хит,все още не е късно да се качите на влака
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСтранно е наистина, достатъчо е ДБ да се сдуха и сме чао. Ще има глобална (световна регионална и всякаква криза) Нямям идея, защо толкова хвърчат американските индекси. При истински системен риск да надуваш яко балона е меко казано лудост...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПрави ми впечатление че такава констелация на SPY/TLT/GLD като последната година и особено 6те месеца на тази е имало 2-та половина на 2007.
Мен ме е нямало на пазара 2008 ала чартовете са показателни какво е последвало...
Не мисля, че в САЩ има голям риск да има финансова криза. Рискът е от другите части на света. Естествено няма гарация, че САЩ няма да влязат в рецесия при един външен шок. Което ще е неприятно, защото лихвите няма накъде повече да падат.
Коментар
-
Странно е наистина, достатъчо е ДБ да се сдуха и сме чао. Ще има глобална, световна регионална, всякаква криза. Нямям идея, защо толкова хвърчат американските индекси. При истински системен риск да надуваш яко балона е меко казано лудост...Last edited by pepe1234; 01.07.2016, 22:23.
Коментар
Коментар