IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Освен естествено ако някоя централна банка или ЕЦБ не реши да изкупува акции на Дойче Банк (щото все пак това е много ценен ААА актив) и е много солидна компания, с чудесни прекспективи и твърди основи.
    Тогава може и на 100 да я докарат че даже може и дефицит на акции да има.
    Въобще на тоя Маркет ... няма нищо Маркет всичко е нагласено.

Коментар

• Иначе Дойче Банк няма да я оставят да фалира, но ще трябва да я национализират (правителството да купи акции в нея и да и дигне капитала)* говореше се за 25% но може би ще стигне до 49%.
      Или правителството ще инвестира в нея или някой друг "частен" инвеститор зад който естествено ще стои правителството и ще му бъдат дадени пари от правителството.
      Но това като стане акцията ще бъде diluted така че цена от 5 ми се струва реална.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        Мисля, че с качествените компании при достатъчна диверсификация и дълъг хоризонт - не е.
        Като Дойче Банк ли? Базик

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Все едно пазара не е.
          Мисля, че с качествените компании при достатъчна диверсификация и дълъг хоризонт - не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
            Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата.
            2+2=5-1
            A. Kostolany
            Та според мен много добре правите, че спекулирате с малки суми и редовно.
            Това за мен са безценни уроци. Които колкото и пари да дам на Ники и колкото и пъти да ми ги обясни тези неща, съм сигурен че няма да ги науча от него
            Преди години бях отворил една сметка с 10к евро. То голямо търгуване беше. Спекулирах с всякакви избушеняци с ливъридж 3:1 -комерца, нокия и всякакви други такива. Та резултата беше, че за няма и година сметката отиде над 40к. Толкова си повярвах, че започнах да се хваля наляво и надясно колко е лесно да се правят пари и от спекула и вече смятах да вкарвам големи пари в такъв тип търговия. Общо взето принципите ми бяха свързани с печатането на пари и други такива по радикални новини, но задължително позициите откривах СЛЕД новината а не да залагам на някакви вероятности. Накратко накря така се уших с банка Снатандер, че се върнах за един ден там от където бях започнал. Не помня точни цифри, ама бях я взел на около 5 и на 4 закрих а тя после си отиде на 7 ама кей файда За парите не че не ме заболя, обаче сто пъти повече ме заболя за труда който бях хвърлил.
            Та загубата за мен е хубаво, защото ме сваля на земята.
            Това как може да се обясни? Ми не може с никакви уроци да се научи. Просто трябва да си го изживее човек.
            Аз мислих, че този етап съм го минал отдавна, но май трябваше да го преповторя този урок

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Добре дошъл на тъмната страна
              The power of the Dark Side

Така е, който не слуша Йода и се поддава на гнева и страха - губи

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Според мен 10 не е за закриване а за откриване ....
                Както и написах вчера - сигурно беше, че ще тества 10 ...
                Дори и да отиде на 12 днес няма да ме е яд. Принципно не трябваше да се занимавам с неща като ДБ.

Коментар

Винаги така се получава - виждам ги нещата ама нема кеш ...
                  А кога има се набия някъде и нулирам всичката печалба ...
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                    Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата.
                    2+2=5-1
                    A. Kostolany
                    Това за мен са безценни уроци. Които колкото и пари да дам на Ники и колкото и пъти да ми ги обясни тези неща, съм сигурен че няма да ги науча от него
                    Преди години бях отворил една сметка с 10к евро. То голямо търгуване беше. Спекулирах с всякакви избушеняци с ливъридж 3:1 -комерца, нокия и всякакви други такива. Та резултата беше, че за няма и година сметката отиде над 40к. Толкова си повярвах, че започнах да се хваля наляво и надясно колко е лесно да се правят пари и от спекула и вече смятах да вкарвам големи пари в такъв тип търговия. Общо взето принципите ми бяха свързани с печатането на пари и други такива по радикални новини, но задължително позициите откривах СЛЕД новината а не да залагам на някакви вероятности. Накратко накря така се уших с банка Снатандер, че се върнах за един ден там от където бях започнал. Не помня точни цифри, ама бях я взел на около 5 и на 4 закрих а тя после си отиде на 7 ама кей файда За парите не че не ме заболя, обаче сто пъти повече ме заболя за труда който бях хвърлил.
                    Това как може да се обясни? Ми не може с никакви уроци да се научи. Просто трябва да си го изживее човек.
                    "You have to lose money to know how to make money!"
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Продадох точно на 10, глътнах малко вода и точка с ДБ

ДБ е абсолютна рулетка.
                      Чак сега ли го разбра.

Коментар

• Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата.
                        2+2=5-1
                        A. Kostolany
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

то сигурно и за леман така са мислели
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

ДБ е абсолютна рулетка.
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Алоооо Коруда...

Алоооо Коруда...кво стана с десетгодишните бе?

Не виждаш ли че трябва да продаваш?))

Сега ще бъде голям цирк кат почне да продава...а що не е почнал?) Нали обеща да са нула?

Мазало...ще продава десетгодишни боднове...няма да купува никей...почти му свършиха парите до края на годината. Никой няма представа кво ще стане с тези експерименти кат финал.

Коментар

• Все едно

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

ДБ е абсолютна рулетка.
                                Все едно пазара не е.

Коментар

Working...
                                X