Шистаците победиха. Технологията надви над картелите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Глупости
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеРавновесие, Пронто,
Да, прави сте. Тъпо направих с ДБ и съвсем не в мой стил. Честно казано не знам точно какво правя в случая.
Какво правиш? Спекулации правиш как какво?
Не било в твой стил...спокойно бе..))
Кво ще стане чак толкова? Може пък утре да излезе една фалшива или не новина че дойтче ще е спасена...или пък че сега с петрола и евентуалнто му поскъпване ще се появи инфлация, и Драги ще даде назад което ще свали бодновете което пък ще е добре за банките " без значение колко добре " и дойтче ще скочи с 20 % 2 дена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеРавновесие, Пронто,
Да, прави сте. Тъпо направих с ДБ и съвсем не в мой стил. Честно казано не знам точно какво правя в случая.
И кво мърмориш нали го купи на 10 кинта я глей са колко е ?!? Даже и днеска ше са нагоре мисля .....
http://en.boerse-frankfurt.de/stock/Deutsche_Bank-share
Bid
11.010
Ask
11.046
for 2,000
units for 2,800
units
Change from Prev. Day 0.15 EUR / 1.41%Last edited by michaelis12; 29.09.2016, 10:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗависи какво разбираш под спасена. Ако продажбата на активи и свиването на баланса е "спасяване" и ако емисията на нови акции или облигации също е спасяване - тогава наистина спасяването, в някоя от тези форми или комбинация от тях, е неизбежно.
Ако се стигне до бейл-инване на коко облигационерите няма да е хубаво, но дори и това може да не е смъртоносно за акционерите.
Иначе допускам, че съм направил тъп залог. Естествено той е доста малък (но пък и не чак символичен). И в никакъв случай не е съвет за останалите. Просто спазвам правилото да казвам какво правя. Но май ще спирам изобщо да пиша тука след някои от коментарите.Last edited by ravnovesie; 29.09.2016, 03:17.
Коментар
-
Засега осъдена банка за тези злоупотреби няма. Ако ДБ се запъне и не се "споразумее" както Епъл нищо чудно и да спечели делото и да не плаща нищо. Но идеята да се инвестира в акцията на падаща банка, никога не ми се е нравела. Застрохователни компании - да, банки - не -моята рецепта за дълголетие
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМммм да видим, ако САЩ си настояват на глобата ДБ трябва да бъде спасена - няма друг начин. И на половината от глобата да си настоят пак трябва да бъде спасена. Ако се отметнат за глобата ЕС трябва да им даде нещо адекватно насреща, интересно дали пък ще се навият от южна европа да правят отстпъки на САЩ след като могат да го втъкнат на Германците както германците им го втъкват вече 5 години.
Ето сега е върховия момент на Италия, Испания и даже Гърция - всичките могат да си го върнат тъпкано на германците като блокират всичко което не променя правилата в тяхна полза.
Ако се стигне до бейл-инване на коко облигационерите няма да е хубаво, но дори и това може да не е смъртоносно за акционерите.
Иначе допускам, че съм направил тъп залог. Естествено той е доста малък (но пък и не чак символичен). И в никакъв случай не е съвет за останалите. Просто спазвам правилото да казвам какво правя. Но май ще спирам изобщо да пиша тука след някои от коментарите.Last edited by Misho ILIEV; 28.09.2016, 23:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе разчитам да се променят правилата. Мисля, че шрота е overdone в момента.
Дори не съм сигурен, че ДБ имат нужда от спасяване.
Ето сега е върховия момент на Италия, Испания и даже Гърция - всичките могат да си го върнат тъпкано на германците като блокират всичко което не променя правилата в тяхна полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТо всяко спасяване ще я срине, освен самоспасяванеБюрократ да си на пазара в наши дни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко променят правилата за спасяване на банки заради ДБ това ще срине ДБ, няма да я изстреля
Дори не съм сигурен, че ДБ имат нужда от спасяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩо ми се струва, че гадовете няма да се откажат докато отново не тестват 10 ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеХа-ха, не разчитайте да съм. Всеки сам за себе си
Пък и не ми се лежи в затвора
Коментар
Коментар