ФИБО МИБО ГРЪНЦИ АМА ПАДНАХА ПРИЯТНО А
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Ако искате да видите нещо нечовешко вижте кво се случи при ЕТФ-ите върху Викса. Особено тези дето го шортят При този тип движения май в проспектите пише, че ще получиш 0. Не знам обаче дали са изпълнили условията. Може би не. Маркета може би щеше да ги е прайснал вече...или всички стоят и се чешат по тиквите в момента -65% на ЕТФ след края на сесията не се вижда всеки ден
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
То това е най лесното - пак Тръмп е виновен
В краен случай - руските хакери...
Иначе - малко недоумявам от тия приказки - как било най-големия спад в историята на света - май около с Костенуркагейт сам аз видях спад с 15% за десетина минути още при отварянето... само се държах за тимберицата и не вярвах на очичките си. После до края на сесията - навакса около 8%, помните ли? Или искат да кажат, че това е най-големият спад в пунктове? Това не е важно, процентът е по-важен.
За мен паниката е безпричинна - но дори и такава да е - на тия нива, треперковците по-лесно се плашат и хукват да кешират - което е разбираемо де...дано слязат и тия, дето ги дебна да си ги взема - ама те са почти само европейски. Имам шанс, защото те доста подскачат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architectМНОУ ИНТЕРЕСНО МИШОК ЕВРЕЙСКИ ПЛЯМПАЧ. ОНЗИ ДЕН ЙЕЛЪН ВИКА ЧЕ ИНДЕКСИТЕ НЕ БИЛИ БАЛОНИЗИРАНИ И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН РЕКОРДЕН СОПОЛ . КВО СИ МИСЛИШ БЕ МИШОК СКАПАН ЕВРЕЙСКИ . МИСЛИШ ЧЕ НЕ ПОЗНАВАМ СКАПАНИЯ ВИ ЕВРЕЙСКИ СВЯТ ЛИ БЕ ПЛЯМПАЧ СКАПАН ДЖЕНДЪРСКИ . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеВълнуващо.
Сега една пура, едно малко уиски и на канал CNBC за да ми обяснят какво по дяволите се случва
В краен случай - руските хакери...
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Гледам по време на брекзита и голямата корекция преди 2 години е стигало до 26-27. В момента се мъдри на 23.75.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
1/3 от късите загуби за 2 години се покриха за 2 дни, баси та..ка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДо преди малко имах две срамежливи позиции в зелено, но сега всичко е червено.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Още 10-20 % и ще почна по малко да го скъсявамLast edited by pipbel; 05.02.2018, 23:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАшколсун, викса на 22...
Коментар
Коментар