IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ФИБО МИБО ГРЪНЦИ АМА ПАДНАХА ПРИЯТНО А

Коментар

• Ако искате да видите нещо нечовешко вижте кво се случи при ЕТФ-ите върху Викса. Особено тези дето го шортят При този тип движения май в проспектите пише, че ще получиш 0. Не знам обаче дали са изпълнили условията. Може би не. Маркета може би щеше да ги е прайснал вече...или всички стоят и се чешат по тиквите в момента -65% на ЕТФ след края на сесията не се вижда всеки ден

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

То това е най лесното - пак Тръмп е виновен
        В краен случай - руските хакери...
        Да, Тръмп е виновен. Тръмп вдигна индексите с 35% поне, ама сега е виновен. Интересно - какво ли е направил?

Иначе - малко недоумявам от тия приказки - как било най-големия спад в историята на света - май около с Костенуркагейт сам аз видях спад с 15% за десетина минути още при отварянето... само се държах за тимберицата и не вярвах на очичките си. После до края на сесията - навакса около 8%, помните ли? Или искат да кажат, че това е най-големият спад в пунктове? Това не е важно, процентът е по-важен.

За мен паниката е безпричинна - но дори и такава да е - на тия нива, треперковците по-лесно се плашат и хукват да кешират - което е разбираемо де...дано слязат и тия, дето ги дебна да си ги взема - ама те са почти само европейски. Имам шанс, защото те доста подскачат.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect
          МНОУ ИНТЕРЕСНО МИШОК ЕВРЕЙСКИ ПЛЯМПАЧ. ОНЗИ ДЕН ЙЕЛЪН ВИКА ЧЕ ИНДЕКСИТЕ НЕ БИЛИ БАЛОНИЗИРАНИ И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН РЕКОРДЕН СОПОЛ . КВО СИ МИСЛИШ БЕ МИШОК СКАПАН ЕВРЕЙСКИ . МИСЛИШ ЧЕ НЕ ПОЗНАВАМ СКАПАНИЯ ВИ ЕВРЕЙСКИ СВЯТ ЛИ БЕ ПЛЯМПАЧ СКАПАН ДЖЕНДЪРСКИ . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
          Салам Алейкум Архитекте Ибрахим Ибрахимов. Цъкаш ли бомбите? Каде се покри по едно време,че много ми липсваше Ибрахиме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
            Вълнуващо.
            Сега една пура, едно малко уиски и на канал CNBC за да ми обяснят какво по дяволите се случва
            То това е най лесното - пак Тръмп е виновен
            В краен случай - руските хакери...

Коментар

• Мишо, как ли се чувства РД сега след скорошното изказване за глупаците с кеша...

Коментар

• Вълнуващо.
                Сега една пура, едно малко уиски и на канал CNBC за да ми обяснят какво по дяволите се случва

Коментар

• Dow marks worst 1-day point drop in history, off nearly 1,200, as sales turn panicky

Last edited by the architect; 06.02.2018, 00:46.

Коментар

Гледам по време на брекзита и голямата корекция преди 2 години е стигало до 26-27. В момента се мъдри на 23.75.......
                    до 35.7 стигна интрадей преди да отдаде малко до 30... баси само 2011 и 2008 ми показва графиката че е било повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

1/3 от късите загуби за 2 години се покриха за 2 дни, баси та..ка
                      Ден година храни

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        До преди малко имах две срамежливи позиции в зелено, но сега всичко е червено.
                        1/3 от късите загуби за 2 години се покриха за 2 дни, баси та..ка

Коментар

• До преди малко имах две срамежливи позиции в зелено, но сега всичко е червено.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Още 10-20 % и ще почна по малко да го скъсявам
                            Гледам по време на брекзита и голямата корекция преди 2 години е стигало до 26-27. В момента се мъдри на 23.75.......
                            Last edited by pipbel; 05.02.2018, 23:36.

Коментар

Ашколсун, викса на 22...
                              Още 10-20 % и ще почна по малко да го скъсявам

Коментар

• Колети,аз като търговец на дребно съм забелязъл че при криза се пуши яко, та дали не е време за Atria.

Коментар

Working...
                                X