IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Всичко е възможно, но някои неща са по-малко вероятни. Заплатите ако не се вдигат няма да има кой знае каква инфлация. А те не растат много.

а когато намалява безработицата?

Коментар

Всичко е възможно, но някои неща са по-малко вероятни. Заплатите ако не се вдигат няма да има кой знае каква инфлация. А те не растат много.

Въобще не е ясно дали не растат.
      В последния рапорт за новите работни места имаше твърде много хора, които не са работили отдавна и чийто умения и навици са под въпрос и за тях самите. Те по дефолт започват на 1000лв заплата на месец
      Отделно, честито ти ново назначение. Той е трениран да не казва истината дори да го измъчват.
      Което вероятно ще стане тренд в цялата администрацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Чудя се какво ще стане ако заветните 2-3% инфлация изведнъж се окажат 4-5% - т.е. в сравнително кратък период ...а защо не и повече ..
        Не казвайте само , че няма как да стане или ..не се е случвало
        Защо да няма как да стане. Напълно възможен сценарии.

Даже си мисля, че Фед може да толерират инфлация до около 3-4 процента въпреки, че целевата им е 2%. Над 3-4 % ще запичнат допълнително да дигат лихвите, за да я успокоят. Вдигането на лихвите ще удари цените на акциите и т.н.

Коментар

• Е, може петролът да скочи на 200 долара, но не ми се вярва.

Коментар

• Всичко е възможно, но някои неща са по-малко вероятни. Заплатите ако не се вдигат няма да има кой знае каква инфлация. А те не растат много.

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Чудя се какво ще стане ако заветните 2-3% инфлация изведнъж се окажат 4-5% - т.е. в сравнително кратък период ...а защо не и повече ..

Коментар

• Чудя се какво ще стане ако заветните 2-3% инфлация изведнъж се окажат 4-5% - т.е. в сравнително кратък период ...а защо не и повече ..
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

И аз мисля, че инфлацията ще се увеличи и ще достигне заветните 2%. Може и да удари 2.5% в един момент и да има 4 рейт хайка.

не това няма значение

Въобще фед има малко значение - фед бачка според кво стане

има значение: кой и кога купува и спекулата - говоря за облигациите

Трябваше да ме питаш....що 3.05 % казах......ако бях аз щах това да питам най първо.

Но вече няма да го коментирам това.
                Last edited by Iv_max; 13.03.2018, 17:04.

Коментар

• Благадорим на Рекс, но друг ще посрещне Наздак 10 000

Коментар

• И аз мисля, че инфлацията ще се увеличи и ще достигне заветните 2%. Може и да удари 2.5% в един момент и да има 4 рейт хайка.

Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

3.05 % по 10 годишните е ключов процент. Мине ли над....почва паника и отива на 3.5-3.8 за нула време според сегашни прогнози.

Смятам че тая година ще видим това упражнение не знам кога само.

за момента около 2.95 единственото което спира по нагоре е силно търсене на големите дето балансират портфолюиото си и на които им е достатъчен тоя процент за целите им.Те продават акции и байбака покрива всичко. Това извън спекулата. Като свръшат те с покупките и работата отича. Не се заблуждавай че няма инфлация. Инфлация си има и сега. До сега само ФЕД спираше с покупките нещата. Сега не купува нищо. И никой не купува щото инфлацията е неизбежна. Само спекула + тея за къде ви казах.

Коментар

Облигации и злато като хедж срещу срив на акциите - това не мисля, че ще проработи в сегашната ситуация.

Срив е вероятно да се получи в резултат на по-рязко качване на доходоносността на облигациите. В този сценарий и акциите и облигациите ще падат. А златото също ще падне ако облигациите дават по-добра реална доходност.
                      1 годишните американски ДЦК са вече над 2%. Демек - внимавайте

Коментар

Финансова криза като 2008 е доста малко вероятно да има в близките години. Рецесия ще има и Фед ще сваля, не знам дали до 0, но мисля че лихвите по 10г ДЦК до тогава ще са над 3% и ще паднат малко. А акциите ще направят -30%, може и по-малко.

3.05 % по 10 годишните е ключов процент. Мине ли над....почва паника и отива на 3.5-3.8 за нула време според сегашни прогнози.

Смятам че тая година ще видим това упражнение не знам кога само.

за момента около 2.95 единственото което спира по нагоре е силно търсене на големите дето балансират портфолюиото си и на които им е достатъчен тоя процент за целите им.Те продават акции и байбака покрива всичко. Това извън спекулата. Като свръшат те с покупките и работата отича. Не се заблуждавай че няма инфлация. Инфлация си има и сега. До сега само ФЕД спираше с покупките нещата. Сега не купува нищо. И никой не купува щото инфлацията е неизбежна. Само спекула + тея за къде ви казах.

Коментар

• Финансова криза като 2008 е доста малко вероятно да има в близките години. Рецесия ще има и Фед ще сваля, не знам дали до 0, но мисля че лихвите по 10г ДЦК до тогава ще са над 3% и ще паднат малко. А акциите ще направят -30%, може и по-малко.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Mи не, ти говориш за корекция и то по аналогия с последната.
                          При един истински мечи жмуц ала преди 10г единственото което му остава на фед е да реже лихвите до и под 0. Със или без КУ.
                          Зависи и от долара кой път ще хване и други фактори, ала няма как да им е много зле и на трежъритата и златото.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

При един истински мечи жмуц ала преди 10г единственото което му остава на фед е да реже лихвите до и под 0. Със или без КУ.
                            Зависи и от долара кой път ще хване и други фактори, ала няма как да им е много зле и на трежъритата и златото.
                            Шанса за нов хай до петък е около 70 %.

Коментар

Облигации и злато като хедж срещу срив на акциите - това не мисля, че ще проработи в сегашната ситуация.

Срив е вероятно да се получи в резултат на по-рязко качване на доходоносността на облигациите. В този сценарий и акциите и облигациите ще падат. А златото също ще падне ако облигациите дават по-добра реална доходност.

Коментар

• Облигации и злато като хедж срещу срив на акциите - това не мисля, че ще проработи в сегашната ситуация.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Бондове, злато, кеш, къси за краш протекшън разбирам, ама не ми бе идвало наум за използване на валутите като хедж.
                                За мен са доста трудно прогнозируеми движенията им, по принцип.
                                Можеш ли малко по подробно да се аргументираш за Short JPY Long CHF ?

Коментар

Working...
                                X