Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение

Така ама тая работа с половината кинт дивидент нали знаеш че може и да я няма утре?
Само леко да ти загатна...ако има сектор в който е най сигурно че е възможно намаляване или премахване на дивидентите...това е банковия и енергийния. Ако има място в света в което това е твърде вероятно това е най вече Европа и отчасти Япония.
Нали отчиташ че с тази политика ЕЦБ ебава майката на банките от всякъде. Като им намалят печалбите от къде ще ги покрият според теб първо? Ааа...да не би това да си дивидентите? Никой не говори за фалит...то ти стига да си стои тук или най вероятно по ниско 5-10 години и да не можеш да си вземеш парите...това е достатъчно.
Аз съм щаслив или умен човек...че рядко се набутвам в подобни глупости.
Ето сега да ти кажа моята глупост от преди време...Яндекс. След всички покупки като започнеш от трийсет и нещо 2014 година ми стана на цена 21 или нещо такова долара за към 250к имах яндекс. Държах я година и нещо май. Що я купих ? Щото е яка ама допуснах огромна грешка че подцених проблемите с Русия. Това ми е най голямата загуба в историята. Разкарах я миналата година в края на около 14-15 $ когато излязах 100 % в кеш заедно с всичко останало защото се светнах за какво иде реч на тоя пазар. За щастите благодарение на добрата ми работа през годината тази загуба хич не я усетих, печелбата ми беше огромна спрямо малките загуби които калкулирах.
Направо ми олекна като не я гледах всеки ден да чакам да ми цъфнат налъмите...2 години.
Та така....
Не ми се вижда фундаментална тая работа с европейските банки...
Коментар