IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение

Long Ontex 22.12
    ОК

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Виж сега какво стана с Ontex обаче

Long Ontex 22.12

Коментар

• Виж сега какво стана с Ontex обаче

Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
        Long Bpsot @ 22.10

Коментар

• Long Bpsot @ 22.10

Коментар

• Long Signet Jewelers Ltd @ 40.70

Коментар

• Ярдени - СиП 500 ще ходи на 3100.

https://www.cnbc.com/video/2018/03/1...ar-market.html

Коментар

• В смисъл, cyclically adjusted за последните 10г.

Логиката на CAPE.

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Една от теориите е, че при 3% на 10г ДЦК ще последва разпродажба на акциите, защото в момента earnings yield-a на СиП 500 е 3%.

Коментар

• Една от теориите е, че при 3% на 10г ДЦК ще последва разпродажба на акциите, защото в момента earnings yield-a на СиП 500 е 3%.

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Какво ще стане ако мине 3.05% по 10 год и защо ..

Коментар

• Мажат се ските тук. Дано хълмът не е много стръмен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Шанса за нов хай до петък е около 70 %.
                      Акции на насдак раус от депото. Нека си прави нов връх, но насдака е прекалено надценен в момента и му трябва само малко камъче за да го преобърне.

Коментар

• Long USD Short IDR 12- 24 months

Коментар

• КВО СТАВА СЯ. НАЛИ СТЕ ТРЕЙДЪРИ . КАЖЕТЕ ТОВА ЛИ Е ВЪРХО . АКО НЕ ЗНАЕТЕ КВИ ТРЕЙДЪРИ СТЕ БЕ. ОЗНАЧАВА ЧЕ НАСИЩАТЕ МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО САМО С ИЗМАМА И ЛЪЖА В КОЕТО СЕ УБЕДИХА МИЛИОНИТЕ ЧИТАТЕЛИ НА ИНВЕСТОР
                          ДАЛИ ЩЯЛО ДА ПАДНЕ ДАЛИ НЯМАЛО . АМА АЗ СЪМ ВАНГА АМА АЗ НЕ СЪМ ВАНГА . НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ
                          ТУКА СЕ ДАВАТ ВХОДОВЕ И ИЗХОДИ

ВИЖТЕ ИМ МНЕНИЯТА ОТ ОНЗИ ДЕН НА ТИЯ ДЕТО ЩЯЛО НА 100 ХИЛЯДИ ДА ОДИ . АЙДЕ ОТИВАМЕ НА 100 ВИКА ОНЯ ПЛЯМПАЧ РАЗБИРАШ ЛИ
                          Last edited by the architect; 13.03.2018, 21:28.

Коментар

Шанса за нов хай до петък е около 70 %.
                            И аз мисля така, не ми се отварят къси преди да наближим 3к , пък сега дали новия ще е до Петък.....по добре да не се правя на ванга.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Отделно, честито ти ново назначение. Той е трениран да не казва истината дори да го измъчват.
                              Което вероятно ще стане тренд в цялата администрацията.
                              Рекс ми бе симпатичен, явно и на пазара като гледам...
                              Ма не е работа на ДС да казва истината и само истината, Шефа знае кога и как.

Бай Грос говореше за 2.6 май нещо, повече други за 3%, Ив с неговите 3.05 явно е в техния лагер.

Коментар

3.05 % по 10 годишните е ключов процент. Мине ли над....почва паника и отива на 3.5-3.8 за нула време според сегашни прогнози.

Смятам че тая година ще видим това упражнение не знам кога само.

за момента около 2.95 единственото което спира по нагоре е силно търсене на големите дето балансират портфолюиото си и на които им е достатъчен тоя процент за целите им.Те продават акции и байбака покрива всичко. Това извън спекулата. Като свръшат те с покупките и работата отича. Не се заблуждавай че няма инфлация. Инфлация си има и сега. До сега само ФЕД спираше с покупките нещата. Сега не купува нищо. И никой не купува щото инфлацията е неизбежна. Само спекула + тея за къде ви казах.
                                Какво ще стане ако мине 3.05% по 10 год и защо ..

Коментар

Working...
                                X