Първоначално изпратено от HY Spread
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеВиж сега какво стана с Ontex обаче
- 1 like
Коментар
-
Виж сега какво стана с Ontex обаче
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеLong Bpsot @ 22.10
Коментар
-
В смисъл, cyclically adjusted за последните 10г.
Логиката на CAPE.
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕдна от теориите е, че при 3% на 10г ДЦК ще последва разпродажба на акциите, защото в момента earnings yield-a на СиП 500 е 3%.
Коментар
-
Една от теориите е, че при 3% на 10г ДЦК ще последва разпродажба на акциите, защото в момента earnings yield-a на СиП 500 е 3%.
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Какво ще стане ако мине 3.05% по 10 год и защо ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Шанса за нов хай до петък е около 70 %.
Коментар
-
КВО СТАВА СЯ. НАЛИ СТЕ ТРЕЙДЪРИ . КАЖЕТЕ ТОВА ЛИ Е ВЪРХО . АКО НЕ ЗНАЕТЕ КВИ ТРЕЙДЪРИ СТЕ БЕ. ОЗНАЧАВА ЧЕ НАСИЩАТЕ МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО САМО С ИЗМАМА И ЛЪЖА В КОЕТО СЕ УБЕДИХА МИЛИОНИТЕ ЧИТАТЕЛИ НА ИНВЕСТОР
ДАЛИ ЩЯЛО ДА ПАДНЕ ДАЛИ НЯМАЛО . АМА АЗ СЪМ ВАНГА АМА АЗ НЕ СЪМ ВАНГА . НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ
ТУКА СЕ ДАВАТ ВХОДОВЕ И ИЗХОДИ
ВИЖТЕ ИМ МНЕНИЯТА ОТ ОНЗИ ДЕН НА ТИЯ ДЕТО ЩЯЛО НА 100 ХИЛЯДИ ДА ОДИ . АЙДЕ ОТИВАМЕ НА 100 ВИКА ОНЯ ПЛЯМПАЧ РАЗБИРАШ ЛИLast edited by the architect; 13.03.2018, 21:28.
Коментар
-
Шанса за нов хай до петък е около 70 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Отделно, честито ти ново назначение. Той е трениран да не казва истината дори да го измъчват.
Което вероятно ще стане тренд в цялата администрацията.
Ма не е работа на ДС да казва истината и само истината, Шефа знае кога и как.
Бай Грос говореше за 2.6 май нещо, повече други за 3%, Ив с неговите 3.05 явно е в техния лагер.
Коментар
-
3.05 % по 10 годишните е ключов процент. Мине ли над....почва паника и отива на 3.5-3.8 за нула време според сегашни прогнози.
Смятам че тая година ще видим това упражнение не знам кога само.
за момента около 2.95 единственото което спира по нагоре е силно търсене на големите дето балансират портфолюиото си и на които им е достатъчен тоя процент за целите им.Те продават акции и байбака покрива всичко. Това извън спекулата. Като свръшат те с покупките и работата отича. Не се заблуждавай че няма инфлация. Инфлация си има и сега. До сега само ФЕД спираше с покупките нещата. Сега не купува нищо. И никой не купува щото инфлацията е неизбежна. Само спекула + тея за къде ви казах.
Коментар
Коментар