Първоначално изпратено от HY Spread
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеМажат се ските тук. Дано хълмът не е много стръмен...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от жижо Разгледай мнениеКакво мислите за две канадски банки - евтини ми се виждат и дивиденти дават: Laurentian Bank Of Canada, Canadian Imperial Bank Of Commerce
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе го запомня
Питах щото ми се привидяха тия числа 33-35 .... А може и да са само спирка. Мисля, че при тези планове за цялостно преструктуриране ще трябва време ( 6-12 м ) да намери дъно ...
Успех !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи
Питах щото ми се привидяха тия числа 33-35 .... А може и да са само спирка. Мисля, че при тези планове за цялостно преструктуриране ще трябва време ( 6-12 м ) да намери дъно ...
Успех !
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПонеже съм сигурен , че имаш повече опит би ли споделил :
- как определяш на какви нива ще закриваш позиция на загуба . В случая със SIG докога ще добавяш и кога ще затваряш ?....или как дойде
Например се сурне до към 33-35 и задържи там месец ...или година (години) ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Tripple @ 38.15
- как определяш на какви нива ще закриваш позиция на загуба . В случая със SIG докога ще добавяш и кога ще затваряш ?....или как дойде
Например се сурне до към 33-35 и задържи там месец ...или година (години) ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
http://prntscr.com/ir63yw
Не те ли притеснява тази графика? Не те ли притеснява че има нещо което не знаеш за компанията? Показателите не са лоши а графиката твърдо и трайно е поела в южна посока
Коментар
-
Double the position @ 39.25
Не те ли притеснява тази графика? Не те ли притеснява че има нещо което не знаеш за компанията? Показателите не са лоши а графиката твърдо и трайно е поела в южна посокаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеLong Signet Jewelers Ltd @ 40.70
- 1 like
Коментар
Коментар