IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SAVING THE WORLD IN 1944 VS SAVING THE WORLD IN 2020

https://starecat.com/saving-the-worl...onavirus-meme/

Коментар

• Ми защо не спечелиха тогава? Ти на тях ръка трябва да целуваш, защото 15% от тях гласуваха за Тръмпа през 2016. Реално без тях той нямаше сега да е клоун-президент, а само клоун-"бизнесмен"

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Mи те са си болшинството в магарешката ви партия. Айде, няма ли се цепете вече...
      Забелязваш ли, че на Запад модерните "социалисти" и "консерватори" са двете страни на една и съща монета? Клоунада да става, независимо с кого начело

А в България не е ли същото? БСП станаха консерви май

И понеже темата е NYSE, да направим връзката: според мене инвестиционните изводи от политическата клоунада са неблагоприятни ако тези тенденции са запазят.
      Last edited by Money; 09.04.2020, 20:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Единственият шанс на Тръмпето е Бърнис Брос пак да гласуват за Тръмпа, като 2016. Без дебилите социалисти Тръмпа и преди и сега е бита карта

Mи те са си болшинството в магарешката ви партия. Айде, няма ли се цепете вече...

Коментар

• Единственият шанс на Тръмпето е Бърнис Брос пак да гласуват за Тръмпа, като 2016. Без дебилите социалисти Тръмпа и преди и сега е бита карта

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Good news.. и пазара изглежда че го отпразнува, поне още 4г без соц-комуноидни простотии.
          Ама и за Джо деменцията никак не седят добре нещата, преди 4 седмици почти наравно е бил с оринджа...виж динамиката оттогава, вече е бита карта.
          Пък как ще бъде размазан на дебатите хич не ми се мисли, както трудно връзва 2-3 лафа. Бат Мишо блумбърга бе прав - ще го схрускат на закуска

Оттук насетне изглежда само наистина голям гаф може да попречи на ДТ да си вземе 2-я мандат, за твое съжаление...

https://www.oddsshark.com/politics/2...l-odds-futures

Коментар

• Тоз CHEVRON какво да го правя и аз не знам. Да го изчакам ли до 100 или. Вас Ви лесно. Не сте потънали в мазнина отвсякъде. Вместо да си допълня на ниската цена BAT купих неколкостони сини птици. ЦЦЦЦ. Яд ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Кефче, 8-9% гледам примаркет за новата RTX. Петък сефте се търгуваше след мърджъра та открих сметка. Доста паднаха и юнайтид и рейтеона та бая ефтинки изглеждаха.
              В тоя сектор не бях стъпвал досега.
              Трябваше май повечко да взема м...му.
              Добре че направих добавка оня ден, днес пак 9-10%, вече 24 за 3 дни, доволно...

Коментар

Пип, бързо купувай нещо с този траш, който държиш. Хайде, че не остана̀

Ето и Бърнито се отказа̀ от надпреварата. А Фаучито вика след седмица пика на вируса ще е зад гърба ни...
                Good news.. и пазара изглежда че го отпразнува, поне още 4г без соц-комуноидни простотии.
                Ама и за Джо деменцията никак не седят добре нещата, преди 4 седмици почти наравно е бил с оринджа...виж динамиката оттогава, вече е бита карта.
                Пък как ще бъде размазан на дебатите хич не ми се мисли, както трудно връзва 2-3 лафа. Бат Мишо блумбърга бе прав - ще го схрускат на закуска

Оттук насетне изглежда само наистина голям гаф може да попречи на ДТ да си вземе 2-я мандат, за твое съжаление...

https://www.oddsshark.com/politics/2...l-odds-futures

Коментар

• Е, добре, поживем - увидим

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Аааа, аз за годината говорех, не за q2 За първи път от 2007/тогава на БФБ/ чакам отчетите с такова нетърпение, тогава покрай всеки отчет правех по десетина %, сега чакам същото, но в другата посока

Коментар

• Аааа, аз за годината говорех, не за q2 За първи път от 2007/тогава на БФБ/ чакам отчетите с такова нетърпение, тогава покрай всеки отчет правех по десетина %, сега чакам същото, но в другата посока

Коментар

• До колкото разбирам пазарът е включил в цената едни -20% на корпоративните печалби за Q2, ама после за Q3 и Q4 очакват нещата да се пооправят. За 2020 и нататък явно очакват всичко да е тип-топ.

То нали цаната на една акция са дисконтираните бъдещи дивиденти в една безкрайна редица. Какво тук значат някакви си две-три тримесечия

Що се отнася до забраната на обратното изкувуване, аз съм куул Обратното изкувуване си е просто един скрит извънреден дивидент. Ми като го забранят, ще пускат special dividends. Както е било едно време, между другото. Тези обратни изкувувания са една нова приумица от началто на 1990-те, ако не се лъжа. Преди това яко дивидент

(Всъщност, обратните изкувувания си имат някои данъчни преимущества... ако човек е данъчно задължен в страна, в която няма данък капиталови печалби. Да, това е леко неприятно...)

Това е, много се смях, даже приходите за годината ги дават с ръст Очаквам тези дни да "ревизират" приходите с десетина %, а печалбите сигурно с 30..
                      Last edited by Money; 10.04.2020, 14:14.

Коментар

• Това е, много се смях, даже приходите за годината ги дават с ръст Очаквам тези дни да "ревизират" приходите с десетина %, а печалбите сигурно с 30..

Коментар

• Майтап би, Уили!

Добре, серизно сега: това ли е последното от ФактСет?

https://www.factset.com/hubfs/Resour...ght_040320.pdf

Аз като гледам дават намелен EPS за SPY за 2020 на 159.76 (от 163.02 през 2019) и после, ехехехееее 183.04 за 2021.

И то за 2020 най-много дърпат надолу енергийните.

Че какво да гледаме? Например след колко години потреблението ще стигне нивото от миналата година? Или кога нашите приятели демократи освен за данъци ще се сетят да заговорят и за забрана за обратните изкупувания?

Коментар

Е, сега, това ли ще гледаме? Това са подробности

Че какво да гледаме? Например след колко години потреблението ще стигне нивото от миналата година? Или кога нашите приятели демократи освен за данъци ще се сетят да заговорят и за забрана за обратните изкупувания?

Коментар

• Е, сега, това ли ще гледаме? Това са подробности

Мишо, какви са прогнозите за eps на sp за q2, че гледам фактсет срамежливо ги пропускат Да не се окажат със знак -

Коментар

Пип, бързо купувай нещо с този траш, който държиш. Хайде, че не остана̀

Ето и Бърнито се отказа̀ от надпреварата. А Фаучито вика след седмица пика на вируса ще е зад гърба ни...
                                Мишо, какви са прогнозите за eps на sp за q2, че гледам фактсет срамежливо ги пропускат Да не се окажат със знак -

Коментар

Working...
                                X