Първоначално изпратено от Tkilata
Разгледай мнение
Петък поне на мен ми се видя бая ирационален пазара, очаквах да падне ( след вестите от китай) - а то не му пука даже от приличие, пак нагоре.
Добавих си аз към кеша някъде към 4% - малко от лоста ( само до фиксирания %), ябълки,макар и само 2, ликвидирах и циско нацяло - разваляше ми естетиката като единствения картон на червено...
Пък и бях почнал тия дни да се чувствам леко еуфорично, регистрирах едно много приятно кръгло число в $, в левчета също ми изглеждаха много добре нещата - че чак почна да ми светва една малка жълто-червена лампичка, та викам си ей шматко - я вземи поприбери лекинко туй онуй..
Не мисля обаче че е дошло време за голямо кеширане, а и може се изпусне много - историята учи че най добрите % се правят в баш крайния стадий на мелтъпа, за броенитe месеци преди спихването. Надали и тоя път ще е различно...
ПС От китайчетата ми съм със смесени чувства YTD, от бабата не съм доволен тая година, никакъв откат след супер отчета, то верно че вируса дърпа назад форуърд погледа, ама същото важи и за джейди-тата ми, аlа те си ралят щастливо и тая година и не им пука хич. Имам и 3та дръпната позиция в chl ( уж заради 5G клъвнах там), ама тя за разлика от предните 2 е бая малка и не си заслужава особено внимание.
Коментар