Като сте отворили темата за банките, извън "Ункредит" и "Интеса", HSBC която е с основна експозиция към Китай и в частност Хонг Конг е интересна. Имат си проблеми, като всички в сектора, спряха дивидента също. JP Morgan отвъд океана.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Чака ни По добра Европа. Звучиш като комсомолски секретар по време на Гладомора. Възхода на популизма не е решение а съпътстваш процес на мечия пазар . Така е било и 30 години както и преди това. Глобалния тренд на регрес е вход още преди пазара да обърне А популистите са неговите коне на апокалипсиса. Пазара ще възстанови в голяма степен. и вероятно Ще имаме Америка велика отново и Тръмр ще спечели изборите. Но това ще е класически капан за бикове.Даже за 9 май може ръшаните и янките да спретнат общ парад на победата- Така и не отидох да видя нито веднъж парада. Казват, че било вълнуващо преживяване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМи не.
В щатите са на 76 на 100К
Четирите държави са на 144 на 100К
Да не говорим, че в щатите нищо не тестват. Тия щуротии как те тествали най-много от цял свят къде ги чете ти? Някакво измислено сайтче за крайнодясна пропаганда, нал тъй? Щото Германия, Италия и Испания тестват в пъти повече на милион население, само Франция е по-назад от амриканците, ама с малко.
Така че изчакай ти едни 24 часа още и хайде пак да сравним
А цялата простотия на Тръмптарда-олигофрен ще лъсне след две-три седмици. Сега е само началото
Тръмп ще спаси света и ще го обяви по туитъра Вие не знаете ли. хахххххххххххххххх. Ще ставаме юноши скоро. Така пишат навсякъде. Подмладяваме се. Но пилето е имунизирано. Държиш ли още GILD Мъни? Май трябваше на 80 долара 78 евро горе долу да го разкараме? Ама пък може да ги изпомпат де да знае човек.
Last edited by Muller; 03.04.2020, 16:23.
Коментар
-
Вижда му се края на пандемията, вече връщане назад няма да има, трябва да се залагат портфейлите.
Събев, за италианските банки - питането е за темата на Dax-a, ама като ги гледам тия бамки, трудно връщат назад, еми все пак те не са на първа линия в тази криза, но ще дойдат ако техните длъжници се скапат, ама всички сектори не се скапват, а само някои сектори.
Коментар
-
Todor Sabev
Member
08.10.2018, 17:28
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Дайте оценка за банките в Италия ...Как бихте ги подредили за покупка ... Аз така ги виждам ама надали всички ще ги подкарам ...
1.Unicredit
2.Intesa Sanpaolo
3.Banka IFIS
4.Banco BPM
5.BMPS
Може да отговорят и тези, които ги виждат само на късо ...както се казва ако им се наложи , ще купуват с отвращение
Все си мисля , че този месец ще остържат дъното и години напред няма да видим такива цени ...
Е ...за които оцелеят
Тук не барай. При истинският мечи пазар ще се разбере за какво иде реч. Темата която си пуснал е готина
Last edited by Todor Sabev; 08.10.2018, 17:32.
ПП Само незнам къде бяха дежурните апокалиптици , ама за сметка на тва сега се ширят на всякъде.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДобре, много ми е важноTodor Sabev
Member
08.10.2018, 17:28
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
Дайте оценка за банките в Италия ...Как бихте ги подредили за покупка ... Аз така ги виждам ама надали всички ще ги подкарам ...
1.Unicredit
2.Intesa Sanpaolo
3.Banka IFIS
4.Banco BPM
5.BMPS
Може да отговорят и тези, които ги виждат само на късо ...както се казва ако им се наложи , ще купуват с отвращение
Все си мисля , че този месец ще остържат дъното и години напред няма да видим такива цени ...
Е ...за които оцелеят
Тук не барай. При истинският мечи пазар ще се разбере за какво иде реч. Темата която си пуснал е готина
Last edited by Todor Sabev; 08.10.2018, 17:32.
ПП Само незнам къде бяха дежурните апокалиптици , ама за сметка на тва сега се ширят на всякъде.Last edited by Todor Sabev; 03.04.2020, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТо нека пазара възстанови пък нека да е капан за бикове
Коментар
-
Чака ни По добра Европа. Звучиш като консомолски секретар по време на Гладомора. Възхода на популизма не е решение а сапътсваш процес на мечия пазар . Така е било и 30 години както и преди това. Глобалния тренд на регрес е вход още преди пазара да обърне А популистите са неговите коне на апокалипсиса. Пазара ще възстанови в голяма степен. и вероятно Ще имаме Америка велика отново и Тръмр ще спечели изборите. Но това ще е класически капан за бикове.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ха как да не е вярно бе пич...излагаш се.
Сащ на 100к заразени 75, да не говорим че половината от тях са в щатите с най либерастко управление, случаЕност..?
От 4те споменати от мен ЕС страни нито една не е с по малко, средното е над 155 на 100к
Вътре в ЕС също е отчетлива тенденцията - Изт.Европа е 7-8 пъти по добре от гореспоменатите, пак ли е случайност ?
Бъди сигурен че след тая криза Салвини ще се върне на бял кон....и не само там, това чака и Франция, Испания и най накрая (като най прости) и Германия.
Чака ни една по добра Европа
https://studylib.net/coronavirusLast edited by Todor Sabev; 03.04.2020, 20:18.
Коментар
-
Ми не.
В щатите са на 76 на 100К
Четирите държави са на 144 на 100К
Да не говорим, че в щатите нищо не тестват. Тия щуротии как те тествали най-много от цял свят къде ги чете ти? Някакво измислено сайтче за крайнодясна пропаганда, нал тъй? Щото Германия, Италия и Испания тестват в пъти повече на милион население, само Франция е по-назад от амриканците, ама с малко.
Така че изчакай ти едни 24 часа още и хайде пак да сравним
А цялата простотия на Тръмптарда-олигофрен ще лъсне след две-три седмици. Сега е само началото
Ха как да не е вярно бе пич...излагаш се.
Сащ на 100к заразени 75, да не говорим че половината от тях са в щатите с най либерастко управление, случаЕност..?
От 4те споменати от мен ЕС страни нито една не е с по малко, средното е над 155 на 100к
Вътре в ЕС също е отчетлива тенденцията - Изт.Европа е 7-8 пъти по добре от гореспоменатите, пак ли е случайност ?
Бъди сигурен че след тая криза Салвини ще се върне на бял кон....и не само там, това чака и Франция, Испания и най накрая (като най прости) и Германия.
https://studylib.net/coronavirusLast edited by Money; 03.04.2020, 12:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТи докато го написа това и то вече не е вярно. А след седмица в щатите ще има двойно повече отколкото в целия ЕС.
Само вчера благодарение на олигофрена Трамп щатите са на +30 000 зарадени. Само почакай още малко и ще видиш, че в щатите ще измрат двойно повече отколкото в целия ЕС.
Все пак като инвеститор трябва да гледаш и анализираш динамиката на един процес. Не бъди като "гениите" от темата за пандемията.
https://studylib.net/coronavirus
Коментар
-
Ти докато го написа това и то вече не е вярно. А след седмица в щатите ще има двойно повече отколкото в целия ЕС.
Само вчера благодарение на олигофрена Трамп щатите са на +30 000 заразени. Само почакай още малко и ще видиш, че в щатите ще измрат двойно повече отколкото в целия ЕС.
Все пак като инвеститор трябва да гледаш и анализираш динамиката на един процес. Не бъди като "гениите" от темата за пандемията.
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа криво либерале се Тръмп му пречи
Да напомням ли че 1 седмица след локдауна в Ухан ДТ затвори полетите от Китай. Либерасткия ЕС кога... ?
Грешката му бе че закъсня с Европа, зер съюзници - доста ковидзомбита са влезли оттам.
Защо твоите любимци от Испания, Италия, Германия и Франция имат двойно повече заразени на глава от населението от щатите ?
Ако Тръмп е за бой, то тия европейски либхайвани са си за бесене.Last edited by Money; 03.04.2020, 14:31.
Коментар
-
Ще ми се да е така.
Към момента съм ( с вкл. и бфб) около 47% в акции, 3 къси, 16 злато, 11 тлт и 23 кеш (вкл.3% типс)
Надявам се да не падам повече от наполовина, макс 60% от пазара дори и в периодите когато хайваните заради ликвидност почнат да разпродават и жълтото и трежъритата.
Това обаче важи и за нанагоре...
По тая причина кратко/средносрочно повече съм склонен да стискам палци на мецаните поне още едно 15-20% да кихнат та да наместя на доста по изгодни нива кеша...гейм плана ми е докато се появят стадото бици и б.лебеди да съм не повече от 15-16% в дцк + кеш.
Освен допълвания при акциите, смятам да ползвам и х2 лост при нива от над 33-35% спад на пазара.
Колко очакваш СП500 ? 2200? 2000? По надолу трудно ще падне. Тоест на около 2200 ще вкараш х2 лост?
Коментар
Коментар