If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Заредил съм още за размазване.
А мега шорта. на балоняка ще е близо до върхът или малко над него към края на годината.
Тоест инвестиционната ти теза е че ще върнат до предишния връх или ще го подминат и след изборите в САЩ ще го пуснат. На каква база стъпваш за такава прогноза?
Олиото нагоре днес...да не би ДТ да е звъннал на МБС да му набие канчето че ще му фалира шистоваците...
Знам си му кътните зъбки аз...
Oil prices recovered further on Friday, following steep gains in the previous session after U.S. President Donald Trump hinted he may intervene in the price war between Saudi Arabia and Russia at an “appropriate time”.
Някъде мярнах коментар, който ми се струва важен, да се сподели с инвеститорската общнст., четяща български език. Всички FII в щатите(Foreign institutional investors) заемат дълги позиции /каквото и да значи FII/. Не знам този човек откъде има информация какво правят чужди инвеститори, но ми се стори по-различно от бля-бля по форумите.
В момента могат да се пускат какви ли не слухове. Според мен е партенка. Нещата не отиват на добре щом почнаха с такива глупости кой кво купувал
Някъде мярнах коментар, който ми се струва важен, да се сподели с инвеститорската общнст., четяща български език. Всички FII в щатите(Foreign institutional investors) заемат дълги позиции /каквото и да значи FII/. Не знам този човек откъде има информация какво правят чужди инвеститори, но ми се стори по-различно от бля-бля по форумите.
Не знам дали е така, ама като гледам пъстрата цветна пазарна мозайка определено ми се струва че се разпродават ниските бети, т.е. основно дефанзивните) и се купуват високите.
PS
This is the largest 8-day rally in the DXY Dollar Index... ever! Greater even than when Soros broke The Bank of England in Sept 1992...
според мен (шокиращо) неадекватната реакция в някои западни държави само ще удължи кризата. защото дори и едни да се стабилизират (примерно китай и италия на някакъв етап), други ще продължат да потъват и да сеят бацили, което означава че и първите ще трябва да останат със затворени граници.
Реално един заразен да остане някъде по света и заразата може отново да тръгне и два месеца по-късно да има 1000
Коментар