Първоначално изпратено от blqblq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Братчед, ти ако играеш на покер ше ти вземат парите.
Това е анонимен форум, всеки може да плямпа глупости, не се връзвай на нищо и на никого, пази си нервите, няма да промениш никого.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЛузърите-комплексари станахте много в темата :cool
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВиж сега.
Това е анонимен форум, всеки може да плямпа глупости, не се връзвай на нищо и на никого, пази си нервите, няма да промениш никого.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
E то като ще чакаме следващата рецесия и мечи пазар (незнайно кога) да ни налазят...ми да си седим тогази само на кеш, а. Тоя филм вече сме го гледали вече че не е баш така. Щом сме в гората трябва сме готови за оцеляване ( и дори профитиране) при срещи с мечки по всяко време.
А глобализацията пък няма нищо общо с тия дето коментирах, само с изкл. и то донейде на круизите.
А като дойде момента само да се загатне за решаване на казуса с ковида и точно тия птички ще излетят най високо в небесата.
сега е all time high, не е някакво дъно като Март, когато повечето бяха замаени и БЕШЕ мътна вода,
за самолетите им дават 4 до 7 год за възстановяване, средното Р/Е на ДАУ е над 20,
хазарт, ресторанти, хотели, развлечения, бяла и черна техника, всичко това е у реката, за месеци наред,
остават технологиите, храната, военните/оръжието, транспорта, медицината, земеделието, мините,
рецесия идва, не се знае какви стимули ще има, вие си решавате
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЛузърите-комплексари станахте много в темата
Живота в Америка нали знаеш какъв е? Наемаш си психолог и се опитваш да се справиш с комплексите
. Ок оставих те да мирясаш.Обаче ти не преставаш и затова словом ще го набия на цялата ти рода.С теб дори не комуникирам и не искам понеже такива на бфб съм ги виждал всеки ден.Ти нямаш дей трейдинг а си седнал да ми говориш какво правя аз.Ако си толкова смел да чукнем един бас за по 10000 $ и аз ще предоставя на всеки от тази тема снимки от сделките да те видят че само си чешеш езика като типичен Ганьо.Само до тук а има още 3 часа афтърмаркет съм купил и продал акции за 276 000 $.Искаш ли един бас като си толкова отворен.Обаче ще пратя на всеки един съфорумец от тази тема документите от сделките за да се видиш колко струваш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Лузърите-комплексари станахте много в темата
Живота в Америка нали знаеш какъв е? Наемаш си психолог и се опитваш да се справиш с комплексите
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Мъньо ,Мъньо само четенето на книжки за борсата ще ти остане.Такива като тебе философи дето нищо не са направили на борсата съм ги виждал много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНали ги беше продал... сега не си... хахахаха, страшен трейдър
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНали ги беше продал... сега не си... хахахаха, страшен трейдър
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
E то като ще чакаме следващата рецесия и мечи пазар (незнайно кога) да ни налазят...ми да си седим тогази само на кеш, а. Тоя филм вече сме го гледали вече че не е баш така. Щом сме в гората трябва сме готови за оцеляване ( и дори профитиране) при срещи с мечки по всяко време.
А глобализацията пък няма нищо общо с тия дето коментирах, само с изкл. и то донейде на круизите.
А като дойде момента само да се загатне за решаване на казуса с ковида и точно тия птички ще излетят най високо в небесата.
А Бъфет ПАК, за поред път, че и отново, излезе на дъно. Сега, ясно ми е, че при неговите обеми е друга бира, ама то и затова не трябва да му слушате съветите. За него може да са си добри. Не всяко нещо, дето работи за котката, работи по същия начин и за мишката. Яко дзен съм тази вечер, защото пак добър +. ADM-ма все едно ще изхранва света.
---
Добавка: така и никой не рачи да каже как да докопам REML от нашенско. Ташунко със сапа ако има достъп, да слага там и като направи милион два да ме прави съдружник.Last edited by terziеv; 11.09.2020, 23:18.
- 1 like
Коментар
-
Ексчо, тука глупостите ти не вървят. Дай троли в Златото. Там хващаш повече декиш
XOM-чето и преди три месеца викаше да го купуваме си спомням... продължавай и накаря ще го нацелиш. Все някога ще се дигне малко, за малко
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеБааааа, гледам и сахибът се е включил в спаменето. Пък аз се чудя що форумът е клоака някаква, където 90% от постовете са на хора, дето не търгуват. Бачо Мариане, mpy_yordanov, явно нямаш залог на NYSE, нямаш и намерение да имаш. Т.е. нито съвет търсиш, нито можеш да дадеш. За чий тогава пишеш тук? Няма ли някакви развлекателни теми, вицове, клипчета на котки?
Не знам кое е вярното - повечето от истинските участници на борсата не пишат тук и затова са се появили спамаджиите или играчите не пишат, защото спамаджиите са налазили. Ама като си спомня какви неграмотници и пълни дебили бяха младежите от "Карол", дето идваха на работа да ни агитират да почваме да търгуваме, май се сещам за отговора.
---
А Ивелина е очевидно някаква мазо персона, щом позволява на разни ъндърперформъри, дето в портфейлите си нямат и половината от нейната сума/стойност да и говорят на въпреки. Ако беше мрънкала как е на як минус, фалирала и прочие, щеше да бъде любимка даже на картинкаджията, дето сигурно отдавна е шортил OLN и MYL и днес продължава да прибира печалбите, завалията.
Зависи на каква цена са купени, но смятам, че портфейлът ѝ е добър към момента. Ако и лично аз да не бих пипап тесли месли и разни плодове. Бих добавил само още нещо с добив на метали - TRQ (по-рисково / по-висока потенциална печалба) или VALE (стабилно дивидентно, все още подценено). Ако иска смел залог - XOM, AR, някоя тръба, която не е LP. Проблемът при нея са - ДАНЪЦИТЕ и таксите на SAXO. Тя е супер късметлийка, защото в нейния случай и двете заобиколими.Last edited by Money; 11.09.2020, 23:14.
Коментар
-
Нали ги беше продал... сега не си... хахахаха, страшен трейдър
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Цената вече е 112.40 $.Мога ли да ги продам? Разрешаваш ли ми
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеОчаквам всички индекси да излязат на плюс, на зелено (остава 1 час)
Хубав уйкенд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Тези коригират в момента при следващата тежка и продължителна рецесия ,, не кат тази сега,, отиват в небитието или ще струват стинки.
В момента сме началото на процес на деглобализация . Когато Тръмп спечели тези тенденции ще се засилят. Даже и Тръмп да не спечели нищо не може да спре следващия мечи пазар и тези ще бъдат сериозно пострадали.
Коментар
Коментар