IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    щом казваш, може пак да си направя след време - за сега съм аут!
    Да: депефенце - полезно.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Да - ама с колелце е по-нагледно и по-секси.

Тони - доброволното пенсионно е неприкосновено и несеквестируемо, служи за намаляване на данъците и 4% входящо такса - ного - може и 2%.
      То само за данъчни облекчения да си го имаш - диверсификацията едно на ръка.
      щом казваш, може пак да си направя след време - за сега съм аут!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Ами така както си го направил колелцето става малко излишно
        Да - ама с колелце е по-нагледно и по-секси.

Тони - доброволното пенсионно е неприкосновено и несеквестируемо, служи за намаляване на данъците и 4% входящо такса - ного - може и 2%.
        То само за данъчни облекчения да си го имаш - диверсификацията едно на ръка.

Коментар

Е, че каква разлика, Софиксов?
          Ами така както си го направил колелцето става малко излишно

Коментар

Имал пенсионен фонд и махнал ли? Що?
            Имах доброволно пенсионно, и реших сам да си ги управлявам - не ми е толкова висока таксата: 4% на входа и всяка година 10% от печалбата, ама си викам - няма забогатял от ПФ, а и ако комунетата решат да вдигнат данъка 2014или 2015-та и ще ми дръпнат поне 20% вместо сегашните 10, които дължа на държавата

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              аз си ликвидирах ДПО-то и с него си боцнах двата ЕТФ-а
              Имал пенсионен фонд и махнал ли? Що?

Коментар

• Е, че каква разлика, Софиксов?

Коментар

• аз си ликвидирах ДПО-то и с него си боцнах двата ЕТФ-а

Коментар

Така мисля: по-точно -

Ама сложи процентите на самото колелце

Коментар

• Така мисля: по-точно -

Коментар

• Опа - пропуснах още две работи към инвестициите - ще добавя.

Коментар

Реших да си направя подробен портфейл на сичкото инвестиции - и ето какво излезе:

Тони - прав си донякъде - но и двете компании са толкова добри, че пак са едни от най-добрите на пазарът. Жабокът - от спадът на печалбата патят само простите акции, които остават без дивидент, макар че в компанията има и бая сухо. Ако развият бизнесът си чрез емисията облизвации, супер, дори и хич да не дръпнат - пак имат достатъчно да плащат дивидентите и лихвите по облизвациите.
                          Атерката - въпреки спадът, дивидентът и догодина ще е добър - а и не са разпродали толкова ного - пак им остават към 240 000 декара.

А пазарът - защо да дръпне двойно? Не виждам никакви перспективи за туй - в Европа, камо ли туканка.

Може да дръпне и четворно: но ако стана Дуче - а ако тръгна да ставам - ще преструктурирам.

Направо ме кефиш как напредна с графиките !!!
                          Жив и здрав - не знам дали съм прав, просто изказвам теза и търся аргументи за противното, които да ми покажат слабите страни!

Жив и здрав!

п.с. много каманяк у вас бе, как го охраняваш

Коментар

• Реших да си направя подробен портфейл на сичкото инвестиции - и ето какво излезе:

Тони - прав си донякъде - но и двете компании са толкова добри, че пак са едни от най-добрите на пазарът. Жабокът - от спадът на печалбата патят само простите акции, които остават без дивидент, макар че в компанията има и бая сухо. Ако развият бизнесът си чрез емисията облизвации, супер, дори и хич да не дръпнат - пак имат достатъчно да плащат дивидентите и лихвите по облизвациите.
                            Атерката - въпреки спадът, дивидентът и догодина ще е добър - а и не са разпродали толкова ного - пак им остават към 240 000 декара.

А пазарът - защо да дръпне двойно? Не виждам никакви перспективи за туй - в Европа, камо ли туканка.

Може да дръпне и четворно: но ако стана Дуче - а ако тръгна да ставам - ще преструктурирам.
                            Last edited by Императорът; 07.09.2013, 19:30.

Коментар

То хубаво: чакаш дивиденти - но като гледам - догодина - не ного дивиденти ще чакаш - трудно ще направиш и 5% диведентно доходност.

Де са ти Жабоците, Атерките и т.н.? Ти нали си имаше? да ти уредя ли поне някоя облизвация?
                              Добре бе Импе, нека само за миг си представим че рано или късно пазара на БФБ се вдигне още 50-100%, кое при теб ще удвои? СОФКОМ на 14лв или АТЕРА на 4,5лв или КЕШ-а???
                              Макар да не съм купил лидерите ти по дивидентна доходност, мисля че само една(евроинс) от притежаваните от мен не дава дивидент, но и тя е давала преди.
                              Успех!

Коментар

• аз бих бил радостен да видя портфейла на Равновесие в тази тема?

Коментар

Working...
                                X