IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Да - имаш отпреди мен.

Не зная какво се е случвало с партидата ти и защо е спряла да расте. Да - олигархически интереси, но фондовете се сменят. Ти си знаеш.

За данъкът - при дръпване не плащаш ли данъкът, който си дължал, когато си внасял - а не когато дръпаш?

Наивников - донякъде успях да се справя с.
    нееее, плащаш данъка към момента приятелю - заинтересувай се

Коментар

• Да - имаш отпреди мен.

Не зная какво се е случвало с партидата ти и защо е спряла да расте. Да - олигархически интереси, но фондовете се сменят. Ти си знаеш.

За данъкът - при дръпване не плащаш ли данъкът, който си дължал, когато си внасял - а не когато дръпаш?

Наивников - донякъде успях да се справя с.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не като шампоан.

Мене ми бухва косата като плащам данъци - а не като си ги намалявам.

Да - въпрос на избор но депефенца и човекозастраховки си имат плюсове, каквито други работи нямат.

Усмивков: така е - но - виж по-горе.

Най-сигерната осигуровка човек да не се мъчи на стари години - то е да пукне овреме - и ако има човекозастраховка да си прецака застрахователят.
        Нямам нищо против ДПФ, самият аз сигурно имам такова преди теб - от 2004!
        Бях набрал 5 цифрена сума и реших да я изтегля поради няколко причини:
        1. Спрях да внасям и партидата ми спря да расте(грубо казано)
        2. Смяна в собствеността на фондовете и използване на ср-та в тях за корпоративни и олигархични интереси
        3. Нека пак да обясня за данъка. Внася човек и си спестява 10% плосък данък. Идват комунетата на власт или просто България съзрява и решаваме да махнем пропорционалното облагане за сметка на прогресивната скала. И така точно като ми потрябват паричките се оказва че съм спестил 10% от данъци, но ако в момента на теглене данъчната ставка е 30%, на всички е ясно къде отива печалбата ми.
        4. И подчинените ми разбират от ДПО и дават акъл!

Успех на осигуряващите се!
        Last edited by tony1975; 07.09.2013, 22:02.

Коментар

• Е Импе, поздравления!!! Гледам извил си му врата на Ексела

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            въпрос на избор!
            Ти рекламираш продукт все пак, като шампоан за бухнала коса!!!
            Не като шампоан.

Мене ми бухва косата като плащам данъци - а не като си ги намалявам.

Да - въпрос на избор но депефенца и човекозастраховки си имат плюсове, каквито други работи нямат.

Усмивков: така е - но - виж по-горе.

Най-сигерната осигуровка човек да не се мъчи на стари години - то е да пукне овреме - и ако има човекозастраховка да си прецака застрахователят.

Коментар

Имал пенсионен фонд и махнал ли? Що?
              Вероятно ,щото "Казва ли ти някой ще има ли утре"!....и със сигурност съществуват поне 100 начина, поне 100 пъти по-добри за старческа осигуровка!
              Е,ли така?!

Коментар

Да: депефенце - полезно.
                въпрос на избор!
                Ти рекламираш продукт все пак, като шампоан за бухнала коса!!!

Коментар

щом казваш, може пак да си направя след време - за сега съм аут!
                  Да: депефенце - полезно.

Коментар

Да - ама с колелце е по-нагледно и по-секси.

Тони - доброволното пенсионно е неприкосновено и несеквестируемо, служи за намаляване на данъците и 4% входящо такса - ного - може и 2%.
                    То само за данъчни облекчения да си го имаш - диверсификацията едно на ръка.
                    щом казваш, може пак да си направя след време - за сега съм аут!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Ами така както си го направил колелцето става малко излишно
                      Да - ама с колелце е по-нагледно и по-секси.

Тони - доброволното пенсионно е неприкосновено и несеквестируемо, служи за намаляване на данъците и 4% входящо такса - ного - може и 2%.
                      То само за данъчни облекчения да си го имаш - диверсификацията едно на ръка.

Коментар

Е, че каква разлика, Софиксов?
                        Ами така както си го направил колелцето става малко излишно

Коментар

Имах доброволно пенсионно, и реших сам да си ги управлявам - не ми е толкова висока таксата: 4% на входа и всяка година 10% от печалбата, ама си викам - няма забогатял от ПФ, а и ако комунетата решат да вдигнат данъка 2014или 2015-та и ще ми дръпнат поне 20% вместо сегашните 10, които дължа на държавата

Коментар

аз си ликвидирах ДПО-то и с него си боцнах двата ЕТФ-а

Коментар

• Е, че каква разлика, Софиксов?

Коментар

• аз си ликвидирах ДПО-то и с него си боцнах двата ЕТФ-а

Коментар

Working...
                                X