Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеАми купувай бре, човек! Нали 50% ти е као! Както казва Бенца - и там партито е финито! Поне имаш кеш да товариш каруцатаМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеАз им се чудя на продавачите... Как може да продаваш на по-малко от 6,50-7,00 лева тая хубава хартия "Жабока", както й вика импето...http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВече си имам във фиделити опр.сума от няколко годинки.
Не че се оплаквам.....ма никой фонд не може да е управлява по добре от мене моите пари. В това съм напълно уверен.
Бе не е баш тъй Равновесов. И сега бих влязъл веднага (макар и с по малка сума) в 1-2 от тези които следя.
А от тези дето най искам - нивата в момента на 4 от тях са в диапазона на 14.5 до 18.7 % над тези на които искам да влизам. Да паднат едно 8-10% при една корекция (или някой кофти отчет) и аз като купя с 8-10% над желаните нива (все пак инфлация и анкъл Бен печата ) - и съм в играта
Само дано голямата корекция да почака до август....
петролните компании не случайно се търгуват на ниски коефициенти, просто при тях има сериозна несигурност и то от доста разнообразни източници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениена кво му викате жбоци да си купя и ас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко нямаш време да се занимаваш , някои чужд взаимен фонд оперираш на запад няма ли да е по-добре ?
Не че се оплаквам.....ма никой фонд не може да е управлява по добре от мене моите пари. В това съм напълно уверен.
добра идея само където ако те паднат до тези нива означава че СП е паднал с грубо към 25-30%. И едва ли ще ти е до влизане в мечи пазар, защото такъв спад не се случва без причина.
А от тези дето най искам - нивата в момента на 4 от тях са в диапазона на 14.5 до 18.7 % над тези на които искам да влизам. Да паднат едно 8-10% при една корекция (или някой кофти отчет) и аз като купя с 8-10% над желаните нива (все пак инфлация и анкъл Бен печата ) - и съм в играта
Само дано голямата корекция да почака до август....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеАз сега съм приблизително 50% жабоци, 30% бреф, 20% кеш софарма групата не ми харесва заради трупането на дългове и слабите парични потоци от оперативна дейност, иначе от избушеняците биовет можеше да взема ма там какво ще става е мистерия, ако някой го купи или го отпишат след няколко години ще е супер иначе...
Коментар
-
Аз сега съм приблизително 50% жабоци, 30% бреф, 20% кеш софарма групата не ми харесва заради трупането на дългове и слабите парични потоци от оперативна дейност, иначе от избушеняците биовет можеше да взема ма там какво ще става е мистерия, ако някой го купи или го отпишат след няколко години ще е супер иначе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениедори мисля да увеличавам там, според мен е въпрос на време тоз с айсберга да се махне от 0,59 и тогава цената ще хвръкне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого набичил в Брефчета... който играе на сигурност - пазарува Софарми, Трейдинги и т.н. - мисля аз де.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого набичил в Брефчета... който играе на сигурност - пазарува Софарми, Трейдинги и т.н. - мисля аз де.
Който играе на сигурно купува наистина Брефчета.
Софарми, Трейдинги не добре. Вече скъпи, а и не хубаво, когато Мажо явно сам си играе с акциите и не го крие. Инсайдър по-голям от него няма, и не знаеш кога ножа в гърба. Виждали сме го вече това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениетова е и моят портфейл, към момента залагам повече на сигурността:
БРЕФ - 30%
АТЕРА - 18%
ФПП - 15%
ЦКБ - 12%
Химимпорт ( привил) - 11%
FIB - 11%
БФБ - 1%Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар