IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

CCJ при параболично увеличение на цената на урана си е доста рисково, особено като имат дългосрочни договори на около 60 долара за паунд. Повечето от другите едва ли биха се представили добре по време на рецесия
    При рецесия отдавна трябва да съм ги продал. Това са растящи акции, които да се държат 12-18 месеца максимум, като евентуално могат да удвоят -утроят и то само ако има бул пазар.
    Макар че NVidia е нещо гигантско, което очаквам да расте с години. 20B очаквани приходи за следващите 3 месеца! Според мен AI е следващото голямо нещо, иначе защо компаниите ще налеят 20 милиарда само за 3 месеца в чипове.
    За урана се колебаех и за U.UN, но в крайна сметка заложих на добива, досега общо взето са синхронни

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

NVDA, UBER, PLTR, COIN, ARM, CRWD, CCJ, SPOT, SHOP, DUOL, DKNG -някои от тези ги имам вече. Все пак не е препоръка.
      От европейските имам UCG, GYC колкото за цвят.
      Само трябва сегашния бул пазар да се задържи поне за година, много ми омръзна това тръгни-спри
      CCJ при параболично увеличение на цената на урана си е доста рисково, особено като имат дългосрочни договори на около 60 долара за паунд. Повечето от другите едва ли биха се представили добре по време на рецесия
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Благодаря, успех и на теб. Кои са тези перспективни акции?
        NVDA, UBER, PLTR, COIN, ARM, CRWD, CCJ, SPOT, SHOP, DUOL, DKNG -някои от тези ги имам вече. Все пак не е препоръка.
        От европейските имам UCG, GYC колкото за цвят.
        Само трябва сегашния бул пазар да се задържи поне за година, много ми омръзна това тръгни-спри

Коментар

Пазарът е булиш и хареса отчета. Хубави обеми, фондовете бързат да натрупат. Аз, обаче, търся най-бързите и перспективни акции и засега не слагам Бери в сметките. Дано да удвоят за година, успех!
          Благодаря, успех и на теб. Кои са тези перспективни акции?
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

на $64 сега повече ли ти харесва? изкупиха едни 200 милиона в ниското
            Пазарът е булиш и хареса отчета. Хубави обеми, фондовете бързат да натрупат. Аз, обаче, търся най-бързите и перспективни акции и засега не слагам Бери в сметките. Дано да удвоят за година, успех!

Коментар

BERY го сложих в watchlist заради теб, но изглежда много зле технически. Определено в 4 стадий. Ще ти трябва доста търпение и дано средната да ти е ниска
              на $64 сега повече ли ти харесва? изкупиха едни 200 милиона в ниското

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Защо така избърза да си сипеш Софарма на бидовете.. нали знаеш че на БФБ е различна играта. Трябваше по добре да прецениш, че докато не излязат новите акции /записани срещу варанти/ предлагането ще е много рехаво и купувачите ще взимат от аска все по нагоре.. Можеше да си докараш едни още 7-8 до 10% ако беше малко по търпелив
                я камилата, я камиларя. на бфб е толкова ниска ликвидността, че предпочитам да не рискувам да чакам

Коментар

BERY го сложих в watchlist заради теб, но изглежда много зле технически. Определено в 4 стадий. Ще ти трябва доста търпение и дано средната да ти е ниска
                  Слушай пандата. При Бери само голям срут на целия пазар може да сложи прът в колелата. Пак ще гледаш отдолу като с въглищата. Ситуацията е доста сходна - обратно изкупуване, защото пазарът отказва да оцени компанията.

Коментар

При над 600 милиона обратно изкупуване на година, то е по-добре цената да е в ниското
                    Защо така избърза да си сипеш Софарма на бидовете.. нали знаеш че на БФБ е различна играта. Трябваше по добре да прецениш, че докато не излязат новите акции /записани срещу варанти/ предлагането ще е много рехаво и купувачите ще взимат от аска все по нагоре.. Можеше да си докараш едни още 7-8 до 10% ако беше малко по търпелив

Коментар

При над 600 милиона обратно изкупуване на година, то е по-добре цената да е в ниското

Коментар

Nexans 48.2%
                        Berry Global 32.5%
                        Data Communications Management 19.3%
                        много
                        аут Софарма

Коментар

• Яко Шелита и тва е, останалото е козметика

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Нищо българско ли не ти харесва в момента? Защо продаде Агрия? Не вярваш, че ще се възтанови или намери по-добра алтернатива за парите си?
                            има няколко български, които ми харесват, но сега гледам да разкеширам малко, а бфб е рискова покрай ниската ликвидност и затова предпочитам да запазя другите позиции. Агрия ще се възстанови, но не очаквам да е скоро. Прогнозите за недостиг на храни през 2023 изобщо не се сбъдват и съответно цените на зърното са зле. При тези цени на облигациите, мисля че скоро ще има много добри нива за влизане по световните борси

https://www.bloomberg.com/news/artic...s-as-fed-won-t

Коментар

Nexans 48.2%
                              Berry Global 32.5%

аут Софарма
                              Нищо българско ли не ти харесва в момента? Защо продаде Агрия? Не вярваш, че ще се възтанови или намери по-добра алтернатива за парите си?

Коментар

• Nexans 48.2%
                                Berry Global 32.5%

аут Софарма

Коментар

Working...
                                X