Първоначално изпратено от RInvestor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
При рецесия отдавна трябва да съм ги продал. Това са растящи акции, които да се държат 12-18 месеца максимум, като евентуално могат да удвоят -утроят и то само ако има бул пазар.
Макар че NVidia е нещо гигантско, което очаквам да расте с години. 20B очаквани приходи за следващите 3 месеца! Според мен AI е следващото голямо нещо, иначе защо компаниите ще налеят 20 милиарда само за 3 месеца в чипове.
За урана се колебаех и за U.UN, но в крайна сметка заложих на добива, досега общо взето са синхронни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
CCJ при параболично увеличение на цената на урана си е доста рисково, особено като имат дългосрочни договори на около 60 долара за паунд. Повечето от другите едва ли биха се представили добре по време на рецесия
Макар че NVidia е нещо гигантско, което очаквам да расте с години. 20B очаквани приходи за следващите 3 месеца! Според мен AI е следващото голямо нещо, иначе защо компаниите ще налеят 20 милиарда само за 3 месеца в чипове.
За урана се колебаех и за U.UN, но в крайна сметка заложих на добива, досега общо взето са синхронни
Коментар
-
NVDA, UBER, PLTR, COIN, ARM, CRWD, CCJ, SPOT, SHOP, DUOL, DKNG -някои от тези ги имам вече. Все пак не е препоръка.
От европейските имам UCG, GYC колкото за цвят.
Само трябва сегашния бул пазар да се задържи поне за година, много ми омръзна това тръгни-сприdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Благодаря, успех и на теб. Кои са тези перспективни акции?
От европейските имам UCG, GYC колкото за цвят.
Само трябва сегашния бул пазар да се задържи поне за година, много ми омръзна това тръгни-спри
- 1 like
Коментар
-
Пазарът е булиш и хареса отчета. Хубави обеми, фондовете бързат да натрупат. Аз, обаче, търся най-бързите и перспективни акции и засега не слагам Бери в сметките. Дано да удвоят за година, успех!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
на $64 сега повече ли ти харесва? изкупиха едни 200 милиона в ниското
Коментар
-
BERY го сложих в watchlist заради теб, но изглежда много зле технически. Определено в 4 стадий. Ще ти трябва доста търпение и дано средната да ти е нискаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Защо така избърза да си сипеш Софарма на бидовете.. нали знаеш че на БФБ е различна играта. Трябваше по добре да прецениш, че докато не излязат новите акции /записани срещу варанти/ предлагането ще е много рехаво и купувачите ще взимат от аска все по нагоре.. Можеше да си докараш едни още 7-8 до 10% ако беше малко по търпеливdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
BERY го сложих в watchlist заради теб, но изглежда много зле технически. Определено в 4 стадий. Ще ти трябва доста търпение и дано средната да ти е ниска
Коментар
-
При над 600 милиона обратно изкупуване на година, то е по-добре цената да е в ниското
- 2 Харесвания
Коментар
-
BERY го сложих в watchlist заради теб, но изглежда много зле технически. Определено в 4 стадий. Ще ти трябва доста търпение и дано средната да ти е нискаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеNexans 48.2%
Berry Global 32.5%
Data Communications Management 19.3%
много
аут Софарма
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Нищо българско ли не ти харесва в момента? Защо продаде Агрия? Не вярваш, че ще се възтанови или намери по-добра алтернатива за парите си?
https://www.bloomberg.com/news/artic...s-as-fed-won-t
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар