IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    E де, не у српско
    То за тебе туй не важи, нали не знаеш добре котешки

Форт - не само, но главно O&G сектора следя по отблизо,а и по имам представа кой кой е там и колко чини.
    Набелязал съм си около дузина мишени.

Ма главно смятам да заложа по дългосрочно на 5-6 от тях които кихат между 3.5 до 5.5% дивидент понастоящем. Подбирал съм ги и по много други критерии.
    Заплюл съм и нивата за влизане, долу горе около тия от юни 2012.....то тогава и олиото беше паднало до 80$. Входа е много важен. Ще чакам търпеливо. А междувременно квото падне под ножа за спекулка.Може и някой друг индекс.
    Минималната сума да открия акаунта и сега я имам, ма и времето ми е кът ...та най вероятно да почна там най рано август.
    Важното е и от тук и от там да имам стабилен минимален дрип под формата на дивиденти да докарва повече от инфлацията или ако са ми на депозит.
    Оттам нататък - кво сабя покаже
    добра идея само където ако те паднат до тези нива означава че СП е паднал с грубо към 25-30%. И едва ли ще ти е до влизане в мечи пазар, защото такъв спад не се случва без причина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      На запад - какво на запад?
      E де, не у српско
      То за тебе туй не важи, нали не знаеш добре котешки

Форт - не само, но главно O&G сектора следя по отблизо,а и по имам представа кой кой е там и колко чини.
      Набелязал съм си около дузина мишени.

Ма главно смятам да заложа по дългосрочно на 5-6 от тях които кихат между 3.5 до 5.5% дивидент понастоящем. Подбирал съм ги и по много други критерии.
      Заплюл съм и нивата за влизане, долу горе около тия от юни 2012.....то тогава и олиото беше паднало до 80$. Входа е много важен. Ще чакам търпеливо. А междувременно квото падне под ножа за спекулка.Може и някой друг индекс.
      Минималната сума да открия акаунта и сега я имам, ма и времето ми е кът ...та най вероятно да почна там най рано август.
      Важното е и от тук и от там да имам стабилен минимален дрип под формата на дивиденти да докарва повече от инфлацията или ако са ми на депозит.
      Оттам нататък - кво сабя покаже
      Last edited by pipbel; 02.06.2013, 22:46.

Коментар

Fort, то всичко е много хубаво.
        И аз макар и в по съкратен времеви прозорец че съм по отскоро на борсата с малко по агресивна игра успях да постигна подобен резултат и в Атерата.
        И при мене ще си остане основна акция, че така или иначе вече ми е без пари дет се вика.
        Ма главния въпрос е - а сега накъде ?
        Ако тебе те задоволява 8-10% годишна доходност - мене не.
        Затова диверсифицирам и в други позиции на БФБ , а вече и с двете очи гледам по на запад.
        При всички случаи - без да поеме повечко риск човек - не може да се надява на добри резултати.
        На запад - какво на запад?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          не съм те критикувал за нищо, преценката е твоя..
          Не казвам, че си ме - само уточнявам...

Коментар

Ценя компанията, бизнеса и, начина на работа, управлението - всичко. Нямам причина да търся друга инвестиция и редовно реинвестирам целия паричен поток, който идва при мен през годината.
            Пожелавам на всички да намерят подобна инвестиция за себе си !!!!!
            Марков, какво стана с бирата ни? Изстудява ли се???
            тази година Бялата лагуна доколкото разбирам е с нов собственик и може да отида там ама в края на лятото, след ремонта се каня да отида първо в Родопите, после при един приятел - земеделец от Русия в Елените и след това на лагуната, че да наобиколя и нивите из Добруджа сложна програма
            +1
            абе гледай на 21.06. в 11 часа да си знаеш къде
            че ако те няма с мойте 100 акции ще умра от срам!
            Last edited by tony1975; 02.06.2013, 22:18.

Коментар

И аз макар и в по съкратен времеви прозорец че съм по отскоро на борсата с малко по агресивна игра успях да постигна подобен резултат и в Атерата.
              И при мене ще си остане основна акция, че така или иначе вече ми е без пари дет се вика.
              Затова диверсифицирам и в други позиции на БФБ , а вече и с двете очи гледам по на запад.
              При всички случаи - без да поеме повечко риск човек - не може да се надява на добри резултати.
              аз си оставам на старите позиции, доволен съм
              ти кажи какво ще купуваш на запад?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Я - Фортиссов.

Не си съвсем точен, драги, макар че си близо. Ако използваш още една информация, която е известна за мен, по-лесно ще ги целиш.

Да - портфейлът ми не е огромен - в последно време не ного мога да инвестирам - криза и в нашият бранш, няма начин - а и зарибих последните години по други работи - златце, сребърце, елмази... Още преди близо две години установих с ужас, че металните ми инвестиции са надхвърлили значително като стойност тези на БФБ...
                Бих включил и тия работи, ама там по-трудно се правят изчисленията - щото наблягам не на прост метал, а на нумизматика.

Впрочем като си спомня колко бе моят портфейл краят на Седма година съпоставен със Софиксът - и като виждам колко е сега, пак съпоставен със Софиксът, излиза, че дори съм дръпнал напред макар и не ного - хем прехвърлях капитал към гореизброените лъскави нещица - така че - добре съм.
                Друг въпросът, че сега вземам ного повече дивиденти, отколкото Седма година - така че - нямам оплаквания.
                не съм те критикувал за нищо, преценката е твоя..

Коментар

Ценя компанията, бизнеса и, начина на работа, управлението - всичко. Нямам причина да търся друга инвестиция и редовно реинвестирам целия паричен поток, който идва при мен през годината.
                  тази година Бялата лагуна доколкото разбирам е с нов собственик и може да отида там ама в края на лятото, след ремонта се каня да отида първо в Родопите, после при един приятел - земеделец от Русия в Елените и след това на лагуната, че да наобиколя и нивите из Добруджа сложна програма

Коментар

• Я - Фортиссов.

Не си съвсем точен, драги, макар че си близо. Ако използваш още една информация, която е известна за мен, по-лесно ще ги целиш.

Да - портфейлът ми не е огромен - в последно време не ного мога да инвестирам - криза и в нашият бранш, няма начин - а и зарибих последните години по други работи - златце, сребърце, елмази... Още преди близо две години установих с ужас, че металните ми инвестиции са надхвърлили значително като стойност тези на БФБ...
                    Бих включил и тия работи, ама там по-трудно се правят изчисленията - щото наблягам не на прост метал, а на нумизматика.

Впрочем като си спомня колко бе моят портфейл краят на Седма година съпоставен със Софиксът - и като виждам колко е сега, пак съпоставен със Софиксът, излиза, че дори съм дръпнал напред макар и не ного - хем прехвърлях капитал към гореизброените лъскави нещица - така че - добре съм.
                    Друг въпросът, че сега вземам ного повече дивиденти, отколкото Седма година - така че - нямам оплаквания.
                    Last edited by Императорът; 02.06.2013, 21:13.

Коментар

• Ценя компанията, бизнеса и, начина на работа, управлението - всичко. Нямам причина да търся друга инвестиция и редовно реинвестирам целия паричен поток, който идва при мен през годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Форти не го мисли, тои с 50 000 в софарма трединга
                        Човека е инвестирал мъдро и сигурно редовно реинвестира дивидента. А сега и чичо Оги махна тапата на СФТРД, та и бая капиталова направи!
                        За размера на инвестицията - благородно и приятелски му завиждам, и аз бих искал да имам толкова много!
                        Last edited by tony1975; 02.06.2013, 20:50.

Коментар

• Форти не го мисли, тои е поне с 50 хилки в софарма трединга
                          Last edited by markov; 02.06.2013, 20:47.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

аз имам само една позицийка на борсата
                            и малко земя
                            ами уцелил си хубав кон, ако беше кацнал на Енемона като беше 12лева сега щеше да те е яд че си само в една позиция!
                            Last edited by tony1975; 02.06.2013, 20:18.

Коментар

• аз имам само една позицийка на борсата
                              и малко земя

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                                Що купи си bref там продават на килограм, няма се усети кога си влязъл
                                иначе импето го разконспирирахте, дори аз го минавам но не със свръхмного
                                ма тия портфейли - как решихте точно на едно място 5%на друго 10% на трето 12%, слагате в 2-3 акции и толкоз все едно милиони имате че правите диверсификация
                                и моя портфейл е голем колкото на Импето, ама отлежава от 3години - неговия от кога го пълни незнам!
                                Ами уж диверсификация, страх, лакомия - сигурно за това имаме по повечко позиции
                                Last edited by tony1975; 02.06.2013, 18:40.

Коментар

Working...
                                X