If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това означава, че инвестираш в чувалена фабрика ли?
Мисля - това перспективно - скоро ще слагаме в такива чували политици и хъхряци - заедно с няколко едрички камъка - и ще ги хвърляме в морето.
Мисля - и аз пред ново преструктуриране на моят портфейл - когато го - ще ви кажа как.
айдеее АТЕРА и СОФКОМ потънаха, щом Импето се настройва към растеж
Жив и здрав Импе!
Импе какво ще купуваш?
Това означава, че инвестираш в чувалена фабрика ли?
Мисля - това перспективно - скоро ще слагаме в такива чували политици и хъхряци - заедно с няколко едрички камъка - и ще ги хвърляме в морето.
Мисля - и аз пред ново преструктуриране на моят портфейл - когато го - ще ви кажа как.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Как мислите, грешка ли е, че в момента нямам фарми в портфейла? Разкеших ги неотдавна с почти нулева печалбица, доволен, че не съм загубил, а сега май ме е яд
май май!
аз имам 3 вида фарми и съм мнооого доволен и датата 21-ви юни ще я запомня!
Как мислите, грешка ли е, че в момента нямам фарми в портфейла? Разкеших ги неотдавна с почти нулева печалбица, доволен, че не съм загубил, а сега май ме е яд
"Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Насочих се към акции които имат потенциал за ръст и в същото време неизменно раздават дивиденти(с изкл. на Инс-а , който е давал преди) и така напълних първите си 6 позиции.
120% доходност за последните 3 години, която щеше да бъде много по-стабилна ако не се бях набутал в мекомки, които все пак ги разкарах преди да ударят дъното...
Сега се облизвам... Избор има, ама цените нещо са завишени на хартийките...
Стига бе - избягал си Жабоците ли?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
120% доходност за последните 3 години, която щеше да бъде много по-стабилна ако не се бях набутал в мекомки, които все пак ги разкарах преди да ударят дъното...
Сега се облизвам... Избор има, ама цените нещо са завишени на хартийките...
А ето кой ще набалончва още.
Ти нямаше ли софкомки ?
ХЕС пък е най-ненормалната и подскоклива акция на светът още откак я следя - т.е. 12 години. Пада на шестак, скача на 13-так... дявол я знае. Там ако си търпелив, можеш да правиш невъзможни на пръв поглед спекулки.
Прав си Импе, скоклива е.
Преди малко ми лапнаха 1/3 от хартията.
Падна ми средната на много добро ниво. Другите под 12-13 не ги пускам. Кат е гарга да е рошава - само за 100% съм съгласен оттук нататък.
Коментар