IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    айдеее АТЕРА и СОФКОМ потънаха, щом Импето се настройва към растеж
    Жив и здрав Импе!
    Импе какво ще купуваш?
    Непотънали, бе... при Атерите и Жабоците нито продавам, нито купувам засега. Следи пазарът и ще видиш - още се колебая малко.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Това означава, че инвестираш в чувалена фабрика ли?
      Мисля - това перспективно - скоро ще слагаме в такива чували политици и хъхряци - заедно с няколко едрички камъка - и ще ги хвърляме в морето.

Мисля - и аз пред ново преструктуриране на моят портфейл - когато го - ще ви кажа как.
      айдеее АТЕРА и СОФКОМ потънаха, щом Импето се настройва към растеж
      Жив и здрав Импе!
      Импе какво ще купуваш?
      Last edited by tony1975; 27.07.2013, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
        Това означава, че инвестираш в чувалена фабрика ли?
        Мисля - това перспективно - скоро ще слагаме в такива чували политици и хъхряци - заедно с няколко едрички камъка - и ще ги хвърляме в морето.

Мисля - и аз пред ново преструктуриране на моят портфейл - когато го - ще ви кажа как.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
            Как мислите, грешка ли е, че в момента нямам фарми в портфейла? Разкеших ги неотдавна с почти нулева печалбица, доволен, че не съм загубил, а сега май ме е яд
            май май!
            аз имам 3 вида фарми и съм мнооого доволен и датата 21-ви юни ще я запомня!
            Last edited by tony1975; 26.07.2013, 20:52.

Коментар

• FARM...

Как мислите, грешка ли е, че в момента нямам фарми в портфейла? Разкеших ги неотдавна с почти нулева печалбица, доволен, че не съм загубил, а сега май ме е яд
              "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Хайде и аз да драсна, след кратка перестройка моят портфейл е следния:

1. СФАРМ - 17%
                2. Евроинс - 17%
                3. СФТРД - 13%
                4. М+С - 13%
                5. Албена ИХ - 8%
                6. Елхим - 8%
                7. СФИ - 6%
                8. БРЕФ - 6%
                9. ФПП - 6%
                10. ЛАНД -6%

Насочих се към акции които имат потенциал за ръст и в същото време неизменно раздават дивиденти(с изкл. на Инс-а , който е давал преди) и така напълних първите си 6 позиции.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                  4 акции нето 100К като съм и бит и аск.
                  браво, корав си, ама с 25К в позиция как се излиза - не знам, аз нямам толкова големи позиции.
                  Успех!

Коментар

• 4 акции нето 100К като съм и бит и аск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                      Спокойно Импе... причината е, че ми трябваше кешец за извън БФБ. Иначе съм си фен на жабока...
                      А - аз съм си спокоен...

Коментар

Стига бе - избягал си Жабоците ли?
                        Спокойно Импе... причината е, че ми трябваше кешец за извън БФБ. Иначе съм си фен на жабока...
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Амa виж, как живна жабокът, като се махнаха спеклуантьорчетата

Коментар

0% Публични акции...
                            100% Кеш...

120% доходност за последните 3 години, която щеше да бъде много по-стабилна ако не се бях набутал в мекомки, които все пак ги разкарах преди да ударят дъното...

Сега се облизвам... Избор има, ама цените нещо са завишени на хартийките...

Коментар

0% Публични акции...
                              100% Кеш...

120% доходност за последните 3 години, която щеше да бъде много по-стабилна ако не се бях набутал в мекомки, които все пак ги разкарах преди да ударят дъното...

Сега се облизвам... Избор има, ама цените нещо са завишени на хартийките...
                              А ето кой ще набалончва още.
                              Ти нямаше ли софкомки ?

Коментар

ХЕС пък е най-ненормалната и подскоклива акция на светът още откак я следя - т.е. 12 години. Пада на шестак, скача на 13-так... дявол я знае. Там ако си търпелив, можеш да правиш невъзможни на пръв поглед спекулки.
                                Прав си Импе, скоклива е.
                                Преди малко ми лапнаха 1/3 от хартията.
                                Падна ми средната на много добро ниво. Другите под 12-13 не ги пускам. Кат е гарга да е рошава - само за 100% съм съгласен оттук нататък.

Коментар

Working...
                                X