Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеИ надхвърля 100%, защото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Creating Разгледай мнениеПривет,
ето и от мен:
DOVUHL 15,64%
SFARM 22,74%
CCB 34,08%
CHIM 9,11%
SFTRD 18,35%
КЕШ 46%
От последните 6 месеца
Успех инвеститори !
Коментар
-
Колеги здравейте,
включвам се и аз с моя портфейл:
SOFCOM - 22%
SOFCOM2 - 4%
SFARM - 12%
CCB - 10%
MCH - 9%
FIB - 7%
BREF - 5%
EUBG - 5%
ZHBG - 5%
FZLES - 4%
MONBAT - 4%
ALBHL - 3%
HES - 3%
4ES - 2,5%
ATERA - 2,5%
MDIKA - 2%
Това е без да включвам кеша в банки, който по принцип ми е около 20% от стойността на портфейла в момента.
Очаквам мнения ?
Поздрави !Last edited by Zdravko; 27.06.2013, 16:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеРазхвърляй по банките и трупай доходност в геометрична прогресия.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеАми тогава какво да си правя депозитчетата? Дайте съвет!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма ли изобщо сигурна банка където и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеАма има ли 20 сигурни банки в България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗащо не ги разхвърли в 20 банки, та да закръглиш доходността на 100%
Коментар
-
Първоначално изпратено от sofiance Разгледай мнениеИмам четири депозита в четири банки по 5%. Значи ли, че ще имам доходност от 20 %?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеНищо лично, но дано да е полезно при "пресмятане" на такива доходности - през есента на 2007 и началото на 2008 год, хипотетичната печалба на портфейла ми бе около 130 хил. лв. След това за периода 2008 - 20010 год. реалната ми загуба след освобождаване от рисковите акции бе около 65 хил. лв. Добре, че поне до лятото на2007 бях кеширал голяма част от хипотетичната печалба в ново жилище.
Изводите за мен са - финансовият резултат (печалба или загуба) е само действителен от продажба или дивидент от акции.
Професорът
Коментар
Коментар