Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТук е ,тук е....Не се намесвам в разговорите .....иначе си чета редовно
Как ги виждаш нещата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХм ще видим.
Скоро ще покажа портфейл.
Успех на всички!
Абе къде е сватя Бобан - не е писал отдавна?
Коментар
-
Мисля си че някои от акциите във Софикс дадоха каквото можаха за първоначалния ръст на индекса и едва ли ще могат да удвоят скоро дори и софикс да стигне 800-900 няма да е благодарение на тях, защото не виждам как АТЕРА, М+С ще удвоят например - напротив те ще почнат да тежат ,а най-вероятно сега други ще поведат индекса, как мислите? До сега ръста се дължеше на АТЕРА, БТХ, после БРЕФ и СФАРМ, после и М+С и Албена се включиха че и достигнаха едни нива не чак толкова далеч колкото другите от върха, а кои са следващите - мисля че това трябва да е въпроса
п.с. И КАО разбира се също достигна върха си за БФБ и ще му пожелаем довижданеLast edited by tony1975; 02.08.2013, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМай следваш стъпките на Батя Хим предполагам
Скоро ще покажа портфейл.
Успех на всички!
Абе къде е сватя Бобан - не е писал отдавна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
Успех на всички и дано смъкването на запад не ни повлече и нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТо и Софиксов изкара пари от.
Ама да правиш врътки с химковиците, бе все едно да играеш на Петър - у който остане чернюто накраят - отива при Любо Пенев....
Аз още като малък не обичах да играя на Петър - затуй купувам акции, които бих могъл да шитна, без да рева с кръвави сълзи.
Коментар
-
То и Софиксов изкара пари от.
Ама да правиш врътки с химковиците, бе все едно да играеш на Петър - у който остане чернюто накраят - отива при Любо Пенев....
Аз още като малък не обичах да играя на Петър - затуй купувам акции, които бих могъл да шитна, без да рева с кръвави сълзи.Last edited by Императорът; 02.08.2013, 14:41.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова са все просташки акции - ама тогава хората мислеха, че сичко дето фърчи, се яде. Помним - имаше хора - даваха по 2 кинта за химкова акция - а то цялото Химко не струваше толкова... аз лично помня и легендарната Война на клонираните - в която аз се борех да убедя хората да не се набиват в акциите на Развалината и Пушлякът... времето доказа моята мъдрост и моята правота.
Акцията е супер ако си изкарал пари от нея..
За мен ХИМКО си е добра акция..
През 1999 г. я продавах на 42 лв ..
После я купувах на стотинки и през 2004 на 3 лв...
През 2006 я купувах на 24 ст. после я спреха за три месеца и я продадох на 49 ст. говоря за 30 К.... на Карол... После се намеси 106 и играта приключи .. не обичам да купувам където те продават ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеПрав си, но и хубавото време скоро, ще почука на инвеститорската ни врата с реализиране на профит
въпреки че имам доста добра доходност тази година , гледам да не я загубя и максимума е не повече от 80 % с балансиран портфеил..
Даже още не съм си купил Петрол....ако си видял портфеила...
Монбат също ми е от консервативните и ако падне под 6 ще влеза...
Времевия ми хоризонт е месец за спекулативните ,за Про и НИКА , ЕМКА и Етропал е два месеца.. за БСО е бъдеща приватизация...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВъпроса не е в това какви са цените на акците през 2002 , 2007 а какви са сега..
Ако положението е много розово ,няма да пишем и да купуваме ипродаваме пет човека на кръст и да чакаме през час за сделка...
Мога до утре да пиша за Мостове , Пътища ,Булстрад , Евроинс ,Кремиковци ,Оловото , Трасе , Еврохолд , Златни пясъци ,Катекс , Доверие и т.н.
Пътищата струваха 42 К а колко струват сега...
Мостовете над 1600 лв..
Оловото над 140..
Трасе над 300 лв...
Кремиковци- 34 лв
Катекс -36 лв
И винаги е имало падащи акции. и корекции .и в това време през 2004 - 2007 г. и много губещи..
Но сега са много повече...
Това са все просташки акции - ама тогава хората мислеха, че сичко дето фърчи, се яде. Помним - имаше хора - даваха по 2 кинта за химкова акция - а то цялото Химко не струваше толкова... аз лично помня и легендарната Война на клонираните - в която аз се борех да убедя хората да не се набиват в акциите на Развалината и Пушлякът... времето доказа моята мъдрост и моята правота.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСега съм се заклел да спазвам едно важно правило което Алекси Андонов каза на семинар през 2008 иил 9-та:
"Много е важно да не се допуска %-та ливъридж да се покачва при падане на пазара. Ако си го определил на 50% от портфейла, започне ли да пада цената на акциите, продаваш и покриваш ливъридж за да не допускаш този % да се качи над 50." -цитирам с мои думи и по спомен, идеята е важна.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМоята идея е да не допускам спадове 30 000 - 3000%.
И аз определено предпочитам да направя едни 100% вместо първо да губя 90% и после да правя 2000 %. Да не говорим че има достатъчно примери от новата история на БФБ, при които загубата от 90% води до загуба и на останалите 10%Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар