IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз - компютърски прост.
    Не можах да се науча да рисувам колелца - някой трябва да ми покаже - ще фана един колега в кантората, дето разбира от компютърски работи.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Аз съм препатил за скръндзене с няколко стинки да изпускам хубави сделки и затова вече не го правя. Щом съм решил че има потенциал - 50-100-200% не виждам смисъл да рискувам да ми избяга питомното докато се цаня за 2-3-10% по-малко.
      Разбира се ти сам си знаеш, а и търпението често се отплаща
      Аз също наскоро от скръндзалък, изпуснах добра сделка. Това че сподели начина ти на мислене, ми бе много ценно ... благодаря.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Наивников - не бъзикам - аз не разбирам ного от Ексел. Благодаря за съветът.

Батя - така е - и аз ако намирам една акция секси - не циганя. Навремето помня - около Втора година - купувах Любовни послания по 28 кинта и пичовете в Еврофинанс дори ми се караха, че много давам...

Коментар

• Днес да не е първи април....
          С 100 лева станаАме милиардери...
          Лека и внимавайте с алкохола!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Не разбирам как се прави това.

.
            Ако не се бъзикаш....
            Както ти е табличката с процентите, маркираш я цялата и цъкаш Chart Wizard icon

Там има всекви колелца, джизгии и пръчици

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
              Благодарско - само остава да наместя 6-те % кеш с обикновени Химки и съм готов, ама тарикатея - искам под 1,32
              Аз съм препатил за скръндзене с няколко стинки да изпускам хубави сделки и затова вече не го правя. Щом съм решил че има потенциал - 50-100-200% не виждам смисъл да рискувам да ми избяга питомното докато се цаня за 2-3-10% по-малко.
              Разбира се ти сам си знаеш, а и търпението често се отплаща

Коментар

Батя - вярвам ти - и аз имам фантастическа доходност за периодът 2002-2007 - и то без спекула.
                Така е импе, бяха луди години.
                Но ходи го обяснявай на новобранците... готови са да си плащат по 5 бона за да видят черно на бяло
                Аз съм върл оптимист за БФБ, но не вярвам пак да направим подобни числа. Просто и базата от която тръгваме вече е друга, трудно се маневрира с по-големи суми на тънкичката ни борса, а вече сме препатили една яка криза и надали ще сме толкова смели и корави в стискането на акции до края
                Но и 500-600% да направим от тук насетне, през новата бича вълна, пак доволно

Коментар

• ceneto, пропуснат е златния жабок

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Добър портфейл пич.
                    Смел и с потенциал. Има доста допирни точки с моя.
                    Keep wolking!
                    Благодарско - само остава да наместя 6-те % кеш с обикновени Химки и съм готов, ама тарикатея - искам под 1,32
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                      Хахаха - импе, направиха ти подарък колелце
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                        Хайде и от мен едно откровение.
                        Успех на всички.

Добър портфейл пич.
                        Смел и с потенциал. Има доста допирни точки с моя.
                        Keep wolking!

Коментар

Кимру - баси - искам и аз да си нарисувам такова колелце !!!
                          Attached Files
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            : Ако знаеш колко много други неща умее

Батя - вярвам ти - и аз имам фантастическа доходност за периодът 2002-2007 - и то без спекула.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Поклон ако наистина имаш подобна доходност През спада 2007-2008 явно си излязал навреме. А сега явно пазаруваш сериозно Хим на 1.3. Успех!
                              Ама не, не излязох навреме и ядох големите шамари
                              Но до върха - окт. 2007 г. доходността ми беше фантастичните 32 000%! Не се базикам, даже аз се шашкам от числото, но това са фактите. От прескачане от уморени коне на млади жрепчета става ефекта на снежната топка
                              Сега почваме да градим наново от едно доста прилично ниво

Успех и на теб и знай че съдбата обича смелите, но важното е да знаеш точния момент кога да си смел и кога страхлив. Аз все още не мога да се науча на последното и си търпя последствията

Коментар

• Аз излезнах от акции на шестмесечието при преоценките и сега ги редя същите..
                                КЕШ-54%
                                Енерго ПРО Мрежи
                                Корп
                                Етропал
                                ФИБ
                                Енерго ПРо Продажби
                                ЗХБГ
                                НИКА
                                ЕМКА
                                БФБ
                                Комерсбанк.
                                Пакетите не са пълни , но зависи от ситуацията..
                                Не е редно да правя забележки ,но виждам акции от една група да са над 50-70 % от портфеила...

Коментар

Working...
                                X