If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А защо - при мен грешката на растежа е около 12% с водещ дънер ALUM - егати гредата. От 7-8 месеца не мога да изплувам тука. Иначе малко ме притесняват общите нагласи за ръст при CHIM - да не се спечем колективно, в момента ми е около 30%.
Успех
Твоят дънер го отрязъх през 2011г. с +4600 е имфото в портфейла , и за сега фелиз от него не искам и да видя , с тия дивиденти от по 3 или 5 стинки !
Що така , никой не споменава за % на труповете в портфейла , при мен са над 8,6% спящите !
А защо - при мен грешката на растежа е около 12% с водещ дънер ALUM - егати гредата. От 7-8 месеца не мога да изплувам тука. Иначе малко ме притесняват общите нагласи за ръст при CHIM - да не се спечем колективно, в момента ми е около 30%.
Успех
браво!
това горе-долу е портфейла към който и аз съм се насочил
Интересно защо Алкомет, а не нещо от групата на Стара планина?
Би ли споделил - може и на лични.
е как така, защо продаде, а сега за къде без адсиц ??
А оставих си да има за това-онова, мисля че е време да се насочим към компании, а не към адсиц. Алианц като продадоха всичките си без БРЕФ, какво? Явно са си направили анализ хората
Успех!
Чудя се коя ли точно акция ще расте като гъба през есента...
100% кеш - аз съм против
Корп - половин България вече е против
Какво казваш с тоя анализ в крайна сметка? Какво да купуване компании от Софикс, ама кои АТЕРА, БТХ, КАО?
Коментар