IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    не казваш - хм !
    чакаш ли ръст поне?
    За него не знам, но аз очаквам значителен ръст и ако те интересува пиши ми на личния, за да ти обесня.

Коментар

не казваш - хм !
      чакаш ли ръст поне?
      Не казвам, защото не окончателно решил - но щом обмислям това - значи - разчитам на далаверка. Е - ще му мисля до около след 38 часа.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Непотънали, бе... при Атерите и Жабоците нито продавам, нито купувам засега. Следи пазарът и ще видиш - още се колебая малко.
        не казваш - хм !
        чакаш ли ръст поне?

Коментар

айдеее АТЕРА и СОФКОМ потънаха, щом Импето се настройва към растеж
          Жив и здрав Импе!
          Импе какво ще купуваш?
          Непотънали, бе... при Атерите и Жабоците нито продавам, нито купувам засега. Следи пазарът и ще видиш - още се колебая малко.

Коментар

Това означава, че инвестираш в чувалена фабрика ли?
            Мисля - това перспективно - скоро ще слагаме в такива чували политици и хъхряци - заедно с няколко едрички камъка - и ще ги хвърляме в морето.

Мисля - и аз пред ново преструктуриране на моят портфейл - когато го - ще ви кажа как.
            айдеее АТЕРА и СОФКОМ потънаха, щом Импето се настройва към растеж
            Жив и здрав Импе!
            Импе какво ще купуваш?
            Last edited by tony1975; 27.07.2013, 19:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
              Това означава, че инвестираш в чувалена фабрика ли?
              Мисля - това перспективно - скоро ще слагаме в такива чували политици и хъхряци - заедно с няколко едрички камъка - и ще ги хвърляме в морето.

Мисля - и аз пред ново преструктуриране на моят портфейл - когато го - ще ви кажа как.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
                  Как мислите, грешка ли е, че в момента нямам фарми в портфейла? Разкеших ги неотдавна с почти нулева печалбица, доволен, че не съм загубил, а сега май ме е яд
                  май май!
                  аз имам 3 вида фарми и съм мнооого доволен и датата 21-ви юни ще я запомня!
                  Last edited by tony1975; 26.07.2013, 21:52.

Коментар

• FARM...

Как мислите, грешка ли е, че в момента нямам фарми в портфейла? Разкеших ги неотдавна с почти нулева печалбица, доволен, че не съм загубил, а сега май ме е яд
                    "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• Хайде и аз да драсна, след кратка перестройка моят портфейл е следния:

1. СФАРМ - 17%
                      2. Евроинс - 17%
                      3. СФТРД - 13%
                      4. М+С - 13%
                      5. Албена ИХ - 8%
                      6. Елхим - 8%
                      7. СФИ - 6%
                      8. БРЕФ - 6%
                      9. ФПП - 6%
                      10. ЛАНД -6%

Насочих се към акции които имат потенциал за ръст и в същото време неизменно раздават дивиденти(с изкл. на Инс-а , който е давал преди) и така напълних първите си 6 позиции.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                        4 акции нето 100К като съм и бит и аск.
                        браво, корав си, ама с 25К в позиция как се излиза - не знам, аз нямам толкова големи позиции.
                        Успех!

Коментар

• 4 акции нето 100К като съм и бит и аск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            Спокойно Импе... причината е, че ми трябваше кешец за извън БФБ. Иначе съм си фен на жабока...
                            А - аз съм си спокоен...

Коментар

Стига бе - избягал си Жабоците ли?
                              Спокойно Импе... причината е, че ми трябваше кешец за извън БФБ. Иначе съм си фен на жабока...
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Стига бе - избягал си Жабоците ли?
                                Амa виж, как живна жабокът, като се махнаха спеклуантьорчетата

Коментар

Working...
                                X