Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене казваш - хм !
чакаш ли ръст поне?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНепотънали, бе... при Атерите и Жабоците нито продавам, нито купувам засега. Следи пазарът и ще видиш - още се колебая малко.
чакаш ли ръст поне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайдеее АТЕРА и СОФКОМ потънаха, щом Импето се настройва към растеж
Жив и здрав Импе!
Импе какво ще купуваш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова означава, че инвестираш в чувалена фабрика ли?
Мисля - това перспективно - скоро ще слагаме в такива чували политици и хъхряци - заедно с няколко едрички камъка - и ще ги хвърляме в морето.
Мисля - и аз пред ново преструктуриране на моят портфейл - когато го - ще ви кажа как.
Жив и здрав Импе!
Импе какво ще купуваш?Last edited by tony1975; 27.07.2013, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
Мисля - това перспективно - скоро ще слагаме в такива чували политици и хъхряци - заедно с няколко едрички камъка - и ще ги хвърляме в морето.
Мисля - и аз пред ново преструктуриране на моят портфейл - когато го - ще ви кажа как.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнениеКак мислите, грешка ли е, че в момента нямам фарми в портфейла? Разкеших ги неотдавна с почти нулева печалбица, доволен, че не съм загубил, а сега май ме е яд
аз имам 3 вида фарми и съм мнооого доволен и датата 21-ви юни ще я запомня!Last edited by tony1975; 26.07.2013, 21:52.
Коментар
-
Хайде и аз да драсна, след кратка перестройка моят портфейл е следния:
1. СФАРМ - 17%
2. Евроинс - 17%
3. СФТРД - 13%
4. М+С - 13%
5. Албена ИХ - 8%
6. Елхим - 8%
7. СФИ - 6%
8. БРЕФ - 6%
9. ФПП - 6%
10. ЛАНД -6%
Насочих се към акции които имат потенциал за ръст и в същото време неизменно раздават дивиденти(с изкл. на Инс-а , който е давал преди) и така напълних първите си 6 позиции.
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение4 акции нето 100К като съм и бит и аск.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеСпокойно Импе... причината е, че ми трябваше кешец за извън БФБ. Иначе съм си фен на жабока...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига бе - избягал си Жабоците ли?Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига бе - избягал си Жабоците ли?
Коментар
Коментар