IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Ами.....като цяло си мисля,че ХИМ ще е нагоре,ако Продавачът действа така ,без да събаря цената.Но докога ще му издържат нервите....Като цяло виждам за нагоре,но може да се повтори миналогодишния сценарий.Естествено покрай него и ЦКБ....Следя ПИБ ...но не мога да дам мнение.Стара планина ,мисля,че ще задържи тези нива,може и леко надолу....Софарма ми е интересна...Изкарах лев там последните месеци...превърна се в спекулантска акция...Но внимавай там....много спекуланти накупиха на ниски нива,спре ли подкрепата от майката....
    Атерата я гледам,но не ми е интересна...пенсионерска работа е там....

Софикс като цяло е за нагоре ....докато Атера и Табака го държат.

Не е препоръка за покупко-продажба
    Портфейл няма да казвам
    благодаря за мнението ти!
    И аз съм оптимист , но не смятам че АТЕРА и БТХ държат Софикс - да те го вдигнаха, но сега поемат други
    СФАРМ ще купува още 3 години - което е адски много кеш за пазара, а и ако новите в Доверие решат да продават ще видим хубави нива за влизане в страхотна компания. Стара Планина тъкмо и се облизах и тя взе та се вдигна!
    Успех!

п.с. то и аз показах портфейл ама вече е различен

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      за които следиш и прецениш да споделиш, за Софикс, за тенденциите и т.н.
      Ами.....като цяло си мисля,че ХИМ ще е нагоре,ако Продавачът действа така ,без да събаря цената.Но докога ще му издържат нервите....Като цяло виждам за нагоре,но може да се повтори миналогодишния сценарий.Естествено покрай него и ЦКБ....Следя ПИБ ...но не мога да дам мнение.Стара планина ,мисля,че ще задържи тези нива,може и леко надолу....Софарма ми е интересна...Изкарах лев там последните месеци...превърна се в спекулантска акция...Но внимавай там....много спекуланти накупиха на ниски нива,спре ли подкрепата от майката....
      Атерата я гледам,но не ми е интересна...пенсионерска работа е там....

Софикс като цяло е за нагоре ....докато Атера и Табака го държат.

Не е препоръка за покупко-продажба
      Портфейл няма да казвам

Коментар

Днес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
        ...
        По-добре късно, отколкото още по-късно!

Коментар

За кои акции ме питаш....
          за които следиш и прецениш да споделиш, за Софикс, за тенденциите и т.н.

Коментар

Оооооооо свате!
            Как ги виждаш нещата?
            За кои акции ме питаш....

Коментар

Тук е ,тук е....Не се намесвам в разговорите .....иначе си чета редовно
              Оооооооо свате!
              Как ги виждаш нещата?

Коментар

Хм ще видим.
                Скоро ще покажа портфейл.
                Успех на всички!
                Абе къде е сватя Бобан - не е писал отдавна?
                Тук е ,тук е....Не се намесвам в разговорите .....иначе си чета редовно

Коментар

• Мисля си че някои от акциите във Софикс дадоха каквото можаха за първоначалния ръст на индекса и едва ли ще могат да удвоят скоро дори и софикс да стигне 800-900 няма да е благодарение на тях, защото не виждам как АТЕРА, М+С ще удвоят например - напротив те ще почнат да тежат ,а най-вероятно сега други ще поведат индекса, как мислите? До сега ръста се дължеше на АТЕРА, БТХ, после БРЕФ и СФАРМ, после и М+С и Албена се включиха че и достигнаха едни нива не чак толкова далеч колкото другите от върха, а кои са следващите - мисля че това трябва да е въпроса

п.с. И КАО разбира се също достигна върха си за БФБ и ще му пожелаем довиждане
                  Last edited by tony1975; 02.08.2013, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                    Май следваш стъпките на Батя Хим предполагам
                    Хм ще видим.
                    Скоро ще покажа портфейл.
                    Успех на всички!
                    Абе къде е сватя Бобан - не е писал отдавна?

Коментар

Днес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
                      Успех на всички и дано смъкването на запад не ни повлече и нас!
                      Май следваш стъпките на Батя Хим предполагам

Коментар

• Днес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
                        Успех на всички и дано смъкването на запад не ни повлече и нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          То и Софиксов изкара пари от.

Ама да правиш врътки с химковиците, бе все едно да играеш на Петър - у който остане чернюто накраят - отива при Любо Пенев....

Аз още като малък не обичах да играя на Петър - затуй купувам акции, които бих могъл да шитна, без да рева с кръвави сълзи.
                          Импе ти ли купи Инс?

Коментар

• То и Софиксов изкара пари от.

Ама да правиш врътки с химковиците, бе все едно да играеш на Петър - у който остане чернюто накраят - отива при Любо Пенев....

Аз още като малък не обичах да играя на Петър - затуй купувам акции, които бих могъл да шитна, без да рева с кръвави сълзи.
                            Last edited by Императорът; 02.08.2013, 13:41.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Това са все просташки акции - ама тогава хората мислеха, че сичко дето фърчи, се яде. Помним - имаше хора - даваха по 2 кинта за химкова акция - а то цялото Химко не струваше толкова... аз лично помня и легендарната Война на клонираните - в която аз се борех да убедя хората да не се набиват в акциите на Развалината и Пушлякът... времето доказа моята мъдрост и моята правота.
                              Императоре...
                              Акцията е супер ако си изкарал пари от нея..
                              За мен ХИМКО си е добра акция..
                              През 1999 г. я продавах на 42 лв ..
                              После я купувах на стотинки и през 2004 на 3 лв...
                              През 2006 я купувах на 24 ст. после я спреха за три месеца и я продадох на 49 ст. говоря за 30 К.... на Карол... После се намеси 106 и играта приключи .. не обичам да купувам където те продават ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                                Прав си, но и хубавото време скоро, ще почука на инвеститорската ни врата с реализиране на профит
                                Краси,
                                въпреки че имам доста добра доходност тази година , гледам да не я загубя и максимума е не повече от 80 % с балансиран портфеил..
                                Даже още не съм си купил Петрол....ако си видял портфеила...
                                Монбат също ми е от консервативните и ако падне под 6 ще влеза...
                                Времевия ми хоризонт е месец за спекулативните ,за Про и НИКА , ЕМКА и Етропал е два месеца.. за БСО е бъдеща приватизация...

Коментар

Working...
                                X