ceneto, пропуснат е златния жабок
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобър портфейл пич.
Смел и с потенциал. Има доста допирни точки с моя.
Keep wolking!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеХайде и от мен едно откровение.
Успех на всички.
Смел и с потенциал. Има доста допирни точки с моя.
Keep wolking!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКимру - баси - искам и аз да си нарисувам такова колелце !!!“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение: Ако знаеш колко много други неща умее
Батя - вярвам ти - и аз имам фантастическа доходност за периодът 2002-2007 - и то без спекула.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеПоклон ако наистина имаш подобна доходност През спада 2007-2008 явно си излязал навреме. А сега явно пазаруваш сериозно Хим на 1.3. Успех!
Но до върха - окт. 2007 г. доходността ми беше фантастичните 32 000%! Не се базикам, даже аз се шашкам от числото, но това са фактите. От прескачане от уморени коне на млади жрепчета става ефекта на снежната топка
Сега почваме да градим наново от едно доста прилично ниво
Успех и на теб и знай че съдбата обича смелите, но важното е да знаеш точния момент кога да си смел и кога страхлив. Аз все още не мога да се науча на последното и си търпя последствията
Коментар
-
Аз излезнах от акции на шестмесечието при преоценките и сега ги редя същите..
КЕШ-54%
Енерго ПРО Мрежи
Корп
Етропал
ФИБ
Енерго ПРо Продажби
ЗХБГ
НИКА
ЕМКА
БФБ
Комерсбанк.
Пакетите не са пълни , но зависи от ситуацията..
Не е редно да правя забележки ,но виждам акции от една група да са над 50-70 % от портфеила...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНаистина ли Екселът умее това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПоздрав на Тони в съседна тема ме провокира да поста тук актуалния портфейл на управлявания от мен фамилен фонд.
С риск "безумно" рисковия му характер да разбуни духовете отново
Хим - 29%
ССВ - 13%
Гагарин - 10%
Топливо - 9%
Евроинс - 8%
Биовет - 7%
Синергон - 7%
Билборд - 5%
Зърно - 4%
Елтос - 4%
Булстрад - 2%
имам и няколко дребни, спекулативни пакетчета
кеш - -(минус) 46% (репа)
Доходност на от началото на 2013 г. - 75,5%
Доходност от стартиране на фамилния фонд (2001 г.) - 3 600%
Успех на "безумците", оптимисти на БФБ
Поклон ако наистина имаш подобна доходност През спада 2007-2008 явно си излязал навреме. А сега явно пазаруваш сериозно Хим на 1.3. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКой е този? Той с каква програма го е нарисувал?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеМчи то това директен експорт от бгтрейдъраМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКимру - баси - искам и аз да си нарисувам такова колелце !!!Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар