IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
    Добре постъпих, като направих трейдинга най-тежката ми позиция Абе разбирам ги нещата
    Аз пък много се кефя как се хвалиш . Това го казвам без ирония.
    Портфейла ти ми харесва с 1 изключение - БСО. Прекрасна компания, но държавнаааааа! Не виждате ли, че се прави всичко възможно, за да се откраднат парите? Не помните ли, че преди години без енергийната борса и с обороти на половина, тя даваше дивиденти, а сега е нон-стоп на загуба? Какво говори това - раздут щат, огромни заплати и кражби...

Коментар

• Добре постъпих, като направих трейдинга най-тежката ми позиция Абе разбирам ги нещата

Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
      Към момента е така:
      SFT 31.54%
      BSE 25.91%
      A4L 19.27%
      BREF 6.28%
      SCOM 5.57%
      FZLS 3.91%
      BGXS 2.29%
      КЕШ 5.23%

Коментар

• Към момента е така:
        SFT 31.54%
        BSE 25.91%
        A4L 19.27%
        BREF 6.28%
        SCOM 5.57%
        FZLS 3.91%
        BGXS 2.29%
        КЕШ 5.23%

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
          Съвсем омазахте нещата тук с Путинофилски простотии и опорки ! Темата е съвсем друга и ще помоля модераторите да премахнат всички коментари, които не са по нея !
          Липсваше им лудия даскал на някой хора, ето им го!

Коментар

• Съвсем омазахте нещата тук с Путинофилски простотии и опорки ! Темата е съвсем друга и ще помоля модераторите да премахнат всички коментари, които не са по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение

Реакции?? Какви реакции? Че кой го е еня за руските акции?
              Кой нормален човек ще държи по свое желание руски шитове и джънкове, хаха
              Розавичкият: обзалагам се, че никога в живота си не си погледнал не само подробен отчет, но и балансът на нито една руска компания... нали? Иначе нямаше да пишеш тотални глупости тука. Щото аз пък се чудя от ного време какви хора купуват американски акции с Р/Е 1000 и нагоре... а някои изобщо без никакво Р/Е, защото не са спечелили и цент в съществуването си? Впрочем ного от тия ентусиасти си изгубиха половината пари от есента насам. Ама то е така - първо се чете, после се коментира - иначе рискуваш да горнеш и да ти се смеят.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Откакто съществува Руската федерация никога не е била толкова финансово стабилна. Други са проблемите.

Не виждам коментари за капитулацията на ЕС за финансовите санкции и отпадане ограниченията през Euroclear. Това толкова силно вълнуваше бая хора тук съвсем до скоро. Странно, че сега няма реакции.
                А, аз зная за това. Много хубаво - това е добра новина за мен и за още ного хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Е то и през соца имаше 99% гласували за бкп. Допускаш ли че изобщо там имат каквато и да е независима статистика. За какво им е?!
                  Мдам... щото в ЕС има реалистическа и независима статистика...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Императоре, би ли коментирал термина дефлатор на БВП и неговата роля в изчисленията.
                    Знам, че има механизми да отчитане на инфлацията, за да се изключи от промените в БВП - друг е въпросът, че не се използват. Навсякъде ти казват "номинален БВП" ... Сещаш се защо. Ето ти и новина на първа страница: Ако руснаците спрели напълно газът за ЕС, БВП-то му щяло да падне в най-лошия случай с 1.5%... В същото време германските експерти заявяват, че подобно спиране ще върне икономиката им на нивата от 45-а. Само това ще ти покаже, че НЕ се ползват дефлаторчета и други такива работи... щото иначе данните ще са страшни.

Коментар

Откакто съществува Руската федерация никога не е била толкова финансово стабилна. Други са проблемите.

Не виждам коментари за капитулацията на ЕС за финансовите санкции и отпадане ограниченията през Euroclear. Това толкова силно вълнуваше бая хора тук съвсем до скоро. Странно, че сега няма реакции.
                      Е как да няма реакция - DAX скочи. Европейците ги е страх за газа и отстъпиха за някои санкции ,че да могат да изкарат зимата. Но това не значи ,че всичко се връща по старому. Русия ще я душат лека-полека, че иначе ще грухне някой ядрен заряд. Войната им се закучи, западните технологии се изтеглят, Китай не може и не иска да замести всичко...до година две на Путин ще му спретнат переворот

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Относно Русия - там данните са по-реални, защото всъщност не е поскъпнало нищо от основните компоненти, които формират цените на стоките - а и сами по себе си са разход - основните суровини и енергията - ток, газ, бензин (бензинът дори поевтиня). Храните също общо взето не мърдат. А това са основните харчове на домакинствата и за бизнесът (енергията и суровините). .
                        РЕални ? Вярно.
                        Иначе съм съгласен, че данните се манипулират, навсякъде, в целия свят...но бъди сугурен....в автокрацията още по-добре.
                        Руската страна е голяма, ресурси има...но дали хората живеят добре... или само дивидентът на Газпром е важен.
                        Знаеш ли , че средно руско семейство живеее в 38 кв.м. - токова е новото строителство.
                        Знаеш ли, че ако един руснак иска да дойде да погледне имота си в БГ, трябва да се възползва от услугите на на турски авиолинии през Истанбул ... до Варна...за скромните 1500 лв.
                        Знаеш ли, че в Супермаркитети в Москва ....Гаудата отдавна е от Чили....и няма западна...същата е викаш. Не че е толко важно, но са реални неща.
                        Така или иначе трябва да има нормализиране с Русия и ще има - в тази държава има всякакви хора - и много добри , разбира се... В Европа сме. Но когато има бомби...нека имаме едно наум.

Коментар

Реакции?? Какви реакции? Че кой го е еня за руските акции?
                          Кой нормален човек ще държи по свое желание руски шитове и джънкове, хаха

Коментар

• Откакто съществува Руската федерация никога не е била толкова финансово стабилна. Други са проблемите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                              Росстат подтвердил предварительную оценку роста ВВП РФ в I квартале на 3,5%

https://www.interfax.ru/business/846851
                              Е то и през соца имаше 99% гласували за бкп. Допускаш ли че изобщо там имат каквато и да е независима статистика. За какво им е?!

Коментар

• Росстат подтвердил предварительную оценку роста ВВП РФ в I квартале на 3,5%

https://www.interfax.ru/business/846851

Коментар

Working...
                                X