Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
При мен Трейдинг беше втора по тежест, но този месец кеширах всичко на 5.60
Благодаря на Чичо, че осигури нужната ликвидност. Хубава компания, но се задават още тегави месеци. С продажба и на част от Агрия, за пръв път от много години имам солидно количество кеш.. Някъде към 16-17% от портфейла. Омръзна ми вече и нагоре и надолу, все да съм с акции до козирката.
Доходност от началото на годината 45.7%
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеДобре постъпих, като направих трейдинга най-тежката ми позицияАбе разбирам ги нещата
. Това го казвам без ирония.
Портфейла ти ми харесва с 1 изключение - БСО. Прекрасна компания, но държавнаааааа! Не виждате ли, че се прави всичко възможно, за да се откраднат парите? Не помните ли, че преди години без енергийната борса и с обороти на половина, тя даваше дивиденти, а сега е нон-стоп на загуба? Какво говори това - раздут щат, огромни заплати и кражби...
- 1 like
Коментар
-
Добре постъпих, като направих трейдинга най-тежката ми позицияАбе разбирам ги нещата
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКъм момента е така:
SFT 31.54% BSE 25.91% A4L 19.27% BREF 6.28% SCOM 5.57% FZLS 3.91% BGXS 2.29% КЕШ 5.23%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеСъвсем омазахте нещата тук с Путинофилски простотии и опорки ! Темата е съвсем друга и ще помоля модераторите да премахнат всички коментари, които не са по нея !
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
Реакции?? Какви реакции? Че кой го е еня за руските акции?
Кой нормален човек ще държи по свое желание руски шитове и джънкове, хахаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеОткакто съществува Руската федерация никога не е била толкова финансово стабилна. Други са проблемите.
Не виждам коментари за капитулацията на ЕС за финансовите санкции и отпадане ограниченията през Euroclear. Това толкова силно вълнуваше бая хора тук съвсем до скоро. Странно, че сега няма реакции.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Е то и през соца имаше 99% гласували за бкп. Допускаш ли че изобщо там имат каквато и да е независима статистика. За какво им е?!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИмператоре, би ли коментирал термина дефлатор на БВП и неговата роля в изчисленията.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеОткакто съществува Руската федерация никога не е била толкова финансово стабилна. Други са проблемите.
Не виждам коментари за капитулацията на ЕС за финансовите санкции и отпадане ограниченията през Euroclear. Това толкова силно вълнуваше бая хора тук съвсем до скоро. Странно, че сега няма реакции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Относно Русия - там данните са по-реални, защото всъщност не е поскъпнало нищо от основните компоненти, които формират цените на стоките - а и сами по себе си са разход - основните суровини и енергията - ток, газ, бензин (бензинът дори поевтиня). Храните също общо взето не мърдат. А това са основните харчове на домакинствата и за бизнесът (енергията и суровините). .
Иначе съм съгласен, че данните се манипулират, навсякъде, в целия свят...но бъди сугурен....в автокрацията още по-добре.
Руската страна е голяма, ресурси има...но дали хората живеят добре... или само дивидентът на Газпром е важен.
Знаеш ли , че средно руско семейство живеее в 38 кв.м. - токова е новото строителство.
Знаеш ли, че ако един руснак иска да дойде да погледне имота си в БГ, трябва да се възползва от услугите на на турски авиолинии през Истанбул ... до Варна...за скромните 1500 лв.
Знаеш ли, че в Супермаркитети в Москва ....Гаудата отдавна е от Чили....и няма западна...същата е викаш. Не че е толко важно, но са реални неща.
Така или иначе трябва да има нормализиране с Русия и ще има - в тази държава има всякакви хора - и много добри , разбира се... В Европа сме. Но когато има бомби...нека имаме едно наум.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не виждам коментари за капитулацията на ЕС за финансовите санкции и отпадане ограниченията през Euroclear. Това толкова силно вълнуваше бая хора тук съвсем до скоро. Странно, че сега няма реакции.
Кой нормален човек ще държи по свое желание руски шитове и джънкове, хаха
- 2 Харесвания
Коментар
-
Откакто съществува Руската федерация никога не е била толкова финансово стабилна. Други са проблемите.
Коментар
Коментар