Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСлед като толкова много шъткате не забравяйте: Уорън Бъфет: Диверсификацията ...................................
Бенджамин Граам е привърженик на диверсификациятаVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКакъв процент мислиш да вложиш там спрямо другите?
гледам да имам между 8-10% в позиция - научен урок!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПозиция 10 е БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ аз по-промених моя.
Остава ми още една акция от БФБ да си взема и сядам да гледам мача.
1. СФАРМ - 13%
2. Евроинс - 11%
3. М+С - 11%
4. СФТРД - 11%
5. Химимпорт - 10%
6. АЛБЕНА ИХ - 9%
7. Елхим - 8%
8. СФИ - 6%
9. БРЕФ - 5%
10. За тази събирам кеш и чакам дивиденти
11. Luxor ETF ATHEX 20 - 8%
12. Luxor ETF TURKEY(DJ Turkey Titans) - 8%
Кеш реших да не държа в платформата си. Не съм интрадей търгуващ и ако нещо падне, винаги до 1-2дни мога да прехвърля от Свободния си депозит.
Успех на всички в избора им!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеБатя, Батя, махай ги тез репа, да не потънеш!
Как може старо куче като теб да не вижда задаващата се буря?
Момента не е подходящ да се заиграваш с чужди пари!
Аз след толкова години лашкане по пазара, все още не си позволявам да давам толкова категорични съвети... просто не разчитам да имам гадателски способности, залагам повече на логичността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеОхоо, аз колко съм ги ял.. загрубял ми е вече врата и се не плаша от нови
Но си прав, трябва да се внимава. Надявам се скоро след пика им (който ще е скоро) да почна да ги намалям
Как може старо куче като теб да не вижда задаващата се буря?
Момента не е подходящ да се заиграваш с чужди пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеБатя, Батя, скоро ще ядеш шамари заради тези репа... Внимавай
Но си прав, трябва да се внимава. Надявам се скоро след пика им (който ще е скоро) да почна да ги намалям
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНад 100% в БГ акции... скоро май ще ги направя 150-160%... кво да правя като ме изкушават
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАз съм болен оптимист марков.
На тия цени много акции ми харесват. А дори такива дето са ми донесли 100%, знам че още много могатНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар