Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнениеВаше императорско Величество, какви са тези "жабоци" ???
Златни Жабоци, бе... София Комерс.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене съм аз
друг ти е продал трейдингаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНали
Чичо му може до 5лв да закара фармата ако има да продава , тимаджийската ракета също тоже запали двигателя, вчера ъпгрейднаха и Турция - и там дабъл и т.н. ...направо може напуска работа.
Той не случайно отвори и оная тема да си седи само на компа и да си търгува без да бачка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНали
Чичо му може до 5лв да закара фармата ако има да продава , тимаджийската ракета също тоже запали двигателя, вчера ъпгрейднаха и Турция - и там дабъл и т.н. ...направо може напуска работа.
Той не случайно отвори и оная тема да си седи само на компа и да си търгува без да бачка
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеНа Тони му излетяха ракетите и взе да се успива
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеНа Тони му излетяха ракетите и взе да се успива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСамо питам, драги. Аре де - 5.222 кинта парчето...
Ти ли ми шитна днес? Благодарско.
друг ти е продал трейдинга
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениене ставаш ли нахален????
Ти ли ми шитна днес? Благодарско.Last edited by Императорът; 17.09.2013, 23:15.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи имаш Жабоци ли и ще ми шитнеш ли?
Слушай, слушай - имам още една оферта на по-ниско, та ако можеш бутни и там...
Коментар
Коментар