IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Ами за да събера едногодишния ми доход като НАБИЯ в "студен резерв" разбирай замръзнал депозит + още поне 5К за БФБ.
    аааа това ли!
    ами разчитам само на себе си, а на мен разчитат мойте две момичета - така че ми трябва някаква сигурност. Ти пък имаш имоти!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      не те разбирам?
      Ами за да събера едногодишния ми доход като НАБИЯ в "студен резерв" разбирай замръзнал депозит + още поне 5К за БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        За сметка на това ти си оставил такъв "студен резерв", че за да съм на това ниво ще ме откажеш да вляза в борсата до 3 години!
        не те разбирам?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          хубав портфейл - браво за добрите цени на ЕМКА и Албена ИХ!!!
          компаниите над които бих помислил(и мисля) аз са следните:
          Атера - след 9-10месеца дивидент от 20стинки и това е! там няма шанс за капиталова и дивидента ще намалява
          ЛАНД - харесвах го защото нямаше дългове и балансираше между земя и имоти! Вече управата се смени, взеха голям заем и набухаха всичките автокъщи на Еврохолд като имоти - избягах ги!
          Уни-е "майката" на СФАРМ, но ще бъде погълната от нея - по скоро бих избирал между Медика и СФТРД ако искам да е от групата

кеш-а ти е колкото ник-а
          За сметка на това ти си оставил такъв "студен резерв", че за да съм на това ниво ще ме откажеш да вляза в борсата до 3 години!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Моят портфейл също претърпя промени и реших да го споделя за "оплаквания и препоръки" . Предвид смукача, смятам да въведа нова екстра към него, а именно средни цени на покупка. Те са смятани автоматично и включват покупко-продажбите по дадена позиция, т.е. ако някъде са твърде високи или ниски, това е калкулирано в год. доходност, която също пиша:

АИХ - 17 % на 5,33
            Атера - 9 % на 2,24
            Бреф - 9 % на 0,55
            Хим - 7 % на 1,20
            Емка - 9% на 1,53
            Евроинс - 8% на 0,93
            ПИБ - 4% на 2,15
            Ланд - 8% на 0,80
            Софарм - 3% на 2,81
            СФимоти - 4% на 2,39
            Унифарм - 2% на 3,20
            Хим прив. - 5% на 1,77
            Кеш - 15%

Год. доходост за последната година - 19-20% без дивидентите. Наистина не съм ги смятал и тях, но може би са около и под 10%.
            Очевидно не се хваля с този резултат, просто ще ми е любопитно нечие мнение - какво да се увеличи, кое да се намали и т.н.

хубав портфейл - браво за добрите цени на ЕМКА и Албена ИХ!!!
            компаниите над които бих помислил(и мисля) аз са следните:
            Атера - след 9-10месеца дивидент от 20стинки и това е! там няма шанс за капиталова и дивидента ще намалява
            ЛАНД - харесвах го защото нямаше дългове и балансираше между земя и имоти! Вече управата се смени, взеха голям заем и набухаха всичките автокъщи на Еврохолд като имоти - избягах ги!
            Уни-е "майката" на СФАРМ, но ще бъде погълната от нея - по скоро бих избирал между Медика и СФТРД ако искам да е от групата

кеш-а ти е колкото ник-а

Коментар

• Моят портфейл също претърпя промени и реших да го споделя за "оплаквания и препоръки" . Предвид смукача, смятам да въведа нова екстра към него, а именно средни цени на покупка. Те са смятани автоматично и включват покупко-продажбите по дадена позиция, т.е. ако някъде са твърде високи или ниски, това е калкулирано в год. доходност, която също пиша:

АИХ - 17 % на 5,33
              Атера - 9 % на 2,24
              Бреф - 9 % на 0,55
              Хим - 7 % на 1,20
              Емка - 9% на 1,53
              Евроинс - 8% на 0,93
              ПИБ - 4% на 2,15
              Ланд - 8% на 0,80
              Софарм - 3% на 2,81
              СФимоти - 4% на 2,39
              Унифарм - 2% на 3,20
              Хим прив. - 5% на 1,77
              Кеш - 15%

Год. доходост за последната година - 19-20% без дивидентите. Наистина не съм ги смятал и тях, но може би са около и под 10%.
              Очевидно не се хваля с този резултат, просто ще ми е любопитно нечие мнение - какво да се увеличи, кое да се намали и т.н.
              Last edited by 15%; 18.09.2013, 21:30.
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Недърво, Мравков - компанията се развива добре и мисля има добри перспективи.

Влязох с малко, защото мисля, че дивидентаджийската доходност ще е под средната, която съм си заложил.
                Импе разгледай E4AP,ако търсиш „дивидентаджийска доходност“.А от дървета разбирам все пак съм термит Не е препоръка за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение

ДЪРРРРРВО
                  Недърво, Мравков - компанията се развива добре и мисля има добри перспективи.

Влязох с малко, защото мисля, че дивидентаджийската доходност ще е под средната, която съм си заложил.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    А знаеш ли какво са Бръзи мишоци?
                    ДЪРРРРРВО

Коментар

• А знаеш ли какво са Бръзи мишоци?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
                        Ваше императорско Величество, какви са тези "жабоци" ???

Златни Жабоци, бе... София Комерс.

Коментар

• Жабоци ?

Ваше императорско Величество, какви са тези "жабоци" ???
                          Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            не съм аз
                            друг ти е продал трейдинга
                            Не, драги - не - аз зная, че трейдинги не продаваш. Жабоци имам предвид - ето - днес пак някой ми допълни останалите бройки.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Нали
                              Чичо му може до 5лв да закара фармата ако има да продава , тимаджийската ракета също тоже запали двигателя, вчера ъпгрейднаха и Турция - и там дабъл и т.н. ...направо може напуска работа.
                              Той не случайно отвори и оная тема да си седи само на компа и да си търгува без да бачка

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Нали
                                Чичо му може до 5лв да закара фармата ако има да продава , тимаджийската ракета също тоже запали двигателя, вчера ъпгрейднаха и Турция - и там дабъл и т.н. ...направо може напуска работа.
                                Той не случайно отвори и оная тема да си седи само на компа и да си търгува без да бачка
                                тази тема за небачкането не я ли отвори друг?

Коментар

Working...
                                X