IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Абе Батя какво толкова те изкушава ?

Основното ми занимание си генерира постоянен поток от кеш, не кои знае колко голям но редовен , но нищо не ми грабва окото
    Аз съм болен оптимист марков.
    На тия цени много акции ми харесват. А дори такива дето са ми донесли 100%, знам че още много могат

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Над 100% в БГ акции... скоро май ще ги направя 150-160%... кво да правя като ме изкушават
      Абе Батя какво толкова те изкушава ?

Основното ми занимание си генерира постоянен поток от кеш, не кои знае колко голям но редовен , но нищо не ми грабва окото
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Над 100% в БГ акции... скоро май ще ги направя 150-160%... кво да правя като ме изкушават
        Кредит ли ще теглиш..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
          100% Кешец, но се облизвам.

Коментар

• 100% Кешец, но се облизвам.
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
              Импе, какви са тези ЕЛМАЗИ? Диаманти ли имаш предвид, и как ги оценяваш (покупна цена?). Със здраве и успех ти желая!
              Недиаманти - други камъни. Оцених ги, сравнявайки с други подобни (модел, карат, чистота и т.н.) в Бейското.

Впрочем не съм отчен още някои неща в колелцето - напримерно нелоши непублични акции.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Така мисля: по-точно -

Импе, какви са тези ЕЛМАЗИ? Диаманти ли имаш предвид, и как ги оценяваш (покупна цена?). Със здраве и успех ти желая!

Коментар

Термитов:

изброените метали са точно под формата на нумизматика... да не мислиш, че трупам някакви просташки кюлчета?
                  Е тогава кеш-хартия

Коментар

• Термитов:

изброените метали са точно под формата на нумизматика... да не мислиш, че трупам някакви просташки кюлчета?

Коментар

Така мисля: по-точно -

А нумизматиката от под възглавницата защо не си я сложил в кръгчето??

Коментар

А пазарът - защо да дръпне двойно? Не виждам никакви перспективи за туй - в Европа, камо ли туканка.

Може да дръпне и четворно: но ако стана Дуче - а ако тръгна да ставам - ще преструктурирам.
                        Ама още не си станал Дуче ... нямаш 20 000 коментара!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          То и Азис е популярен но не ми казвай че го имаш и него
                          Нямам го - он е гнъсен.

Коментар

Пазарът има нужда от съживяване и повече силни играчи, а и фондовете инвестират повече навън.

Каква е файдата елмазите да са популярни, ако самият ти имаш елмази?
                            То и Азис е популярен но не ми казвай че го имаш и него
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Пазарът има нужда от съживяване и повече силни играчи, а и фондовете инвестират повече навън.

Каква е файдата елмазите да са популярни, ако самият ти имаш елмази?

Коментар

• Защо трябва да се дават пари за ДПФ и после това ДПФ да ти е конкурент за закупуването на акции от и без това малкия брой качествени компании?И си плащаш такси при това
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X