IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Не мисля.
    Ти ще ги прецакаш с 10%, а те тебе ( пропуснати ползи) - поне 200 %
    Ако въобще вземеш пенсия.
    Много добре е постъпил Тони.

И стига вече с тия ПФ пирамиди. Несериозно е, те са за ушевци, не за сериозната малобройна, но яка гвардия на БФБ.
    Вижте какво става в Полша. Не искат да бъдат крадени хората вече.
    Е - пропуснати - колко пропуснати.

Непирамиди - НОИ - пирамида.

Депефенцето е нещо уникално за обикновеният човек, който си мисли, че 4.8% лихвица в бамката е баси якото... то е ясно, че ний с вас можем да си докрваме и повече... то затуй пенсионното ми резенче в тортичката по-долу е толкова скромно.

Е - ПФ - по-доходоносни от елмазите напримерно - но пък елмазите стават за кефене.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Това е измамничество и непочтенство.

Но ако си задръжиш сухото до пенсия във фондът - прецакваш ги.
      Не мисля.
      Ти ще ги прецакаш с 10%, а те тебе ( пропуснати ползи) - поне 200 %
      Ако въобще вземеш пенсия.
      Много добре е постъпил Тони.

И стига вече с тия ПФ пирамиди. Несериозно е, те са за ушевци, не за сериозната малобройна, но яка гвардия на БФБ.
      Вижте какво става в Полша. Не искат да бъдат крадени хората вече.

Коментар

• Това е измамничество и непочтенство.

Но ако си задръжиш сухото до пенсия във фондът - прецакваш ги.

Коментар

Да - имаш отпреди мен.

Не зная какво се е случвало с партидата ти и защо е спряла да расте. Да - олигархически интереси, но фондовете се сменят. Ти си знаеш.

За данъкът - при дръпване не плащаш ли данъкът, който си дължал, когато си внасял - а не когато дръпаш?

Наивников - донякъде успях да се справя с.
          нееее, плащаш данъка към момента приятелю - заинтересувай се

Коментар

• Да - имаш отпреди мен.

Не зная какво се е случвало с партидата ти и защо е спряла да расте. Да - олигархически интереси, но фондовете се сменят. Ти си знаеш.

За данъкът - при дръпване не плащаш ли данъкът, който си дължал, когато си внасял - а не когато дръпаш?

Наивников - донякъде успях да се справя с.

Коментар

Не като шампоан.

Мене ми бухва косата като плащам данъци - а не като си ги намалявам.

Да - въпрос на избор но депефенца и човекозастраховки си имат плюсове, каквито други работи нямат.

Усмивков: така е - но - виж по-горе.

Най-сигерната осигуровка човек да не се мъчи на стари години - то е да пукне овреме - и ако има човекозастраховка да си прецака застрахователят.
              Нямам нищо против ДПФ, самият аз сигурно имам такова преди теб - от 2004!
              Бях набрал 5 цифрена сума и реших да я изтегля поради няколко причини:
              1. Спрях да внасям и партидата ми спря да расте(грубо казано)
              2. Смяна в собствеността на фондовете и използване на ср-та в тях за корпоративни и олигархични интереси
              3. Нека пак да обясня за данъка. Внася човек и си спестява 10% плосък данък. Идват комунетата на власт или просто България съзрява и решаваме да махнем пропорционалното облагане за сметка на прогресивната скала. И така точно като ми потрябват паричките се оказва че съм спестил 10% от данъци, но ако в момента на теглене данъчната ставка е 30%, на всички е ясно къде отива печалбата ми.
              4. И подчинените ми разбират от ДПО и дават акъл!

Успех на осигуряващите се!
              Last edited by tony1975; 07.09.2013, 23:02.

Коментар

• Е Импе, поздравления!!! Гледам извил си му врата на Ексела

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  въпрос на избор!
                  Ти рекламираш продукт все пак, като шампоан за бухнала коса!!!
                  Не като шампоан.

Мене ми бухва косата като плащам данъци - а не като си ги намалявам.

Да - въпрос на избор но депефенца и човекозастраховки си имат плюсове, каквито други работи нямат.

Усмивков: така е - но - виж по-горе.

Най-сигерната осигуровка човек да не се мъчи на стари години - то е да пукне овреме - и ако има човекозастраховка да си прецака застрахователят.

Коментар

Имал пенсионен фонд и махнал ли? Що?
                    Вероятно ,щото "Казва ли ти някой ще има ли утре"!....и със сигурност съществуват поне 100 начина, поне 100 пъти по-добри за старческа осигуровка!
                    Е,ли така?!

Коментар

Да: депефенце - полезно.
                      въпрос на избор!
                      Ти рекламираш продукт все пак, като шампоан за бухнала коса!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        щом казваш, може пак да си направя след време - за сега съм аут!
                        Да: депефенце - полезно.

Коментар

Да - ама с колелце е по-нагледно и по-секси.

Тони - доброволното пенсионно е неприкосновено и несеквестируемо, служи за намаляване на данъците и 4% входящо такса - ного - може и 2%.
                          То само за данъчни облекчения да си го имаш - диверсификацията едно на ръка.
                          щом казваш, може пак да си направя след време - за сега съм аут!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Ами така както си го направил колелцето става малко излишно
                            Да - ама с колелце е по-нагледно и по-секси.

Тони - доброволното пенсионно е неприкосновено и несеквестируемо, служи за намаляване на данъците и 4% входящо такса - ного - може и 2%.
                            То само за данъчни облекчения да си го имаш - диверсификацията едно на ръка.

Коментар

Е, че каква разлика, Софиксов?
                              Ами така както си го направил колелцето става малко излишно

Коментар

Имал пенсионен фонд и махнал ли? Що?
                                Имах доброволно пенсионно, и реших сам да си ги управлявам - не ми е толкова висока таксата: 4% на входа и всяка година 10% от печалбата, ама си викам - няма забогатял от ПФ, а и ако комунетата решат да вдигнат данъка 2014или 2015-та и ще ми дръпнат поне 20% вместо сегашните 10, които дължа на държавата

Коментар

Working...
                                X